Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    12. Veljača 2020. 14:09

Sagi super si zi to odtadila 👍🏻
    Maja javi sta je bilo,  upala je nekakva cim je tak crp jako povisrn, 🤞🏻 da nebude nesto sto losr moze uticat na bebicu

Mom
    12. Veljača 2020. 14:14

Karla89

Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
    Čestitam i curama na urednim pregledima!
    Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..

Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni? 

My baby
    12. Veljača 2020. 14:25

Skoljka i Jahanara slatke ste.Ja sutra idem na ogtt.Ne znam tko je zadnji napisao to skracivanje cerviksa,meni je prije dva dana na pregledu bio 48 mm i t oblik 25+3 sam i rekla je doktorica da je to super za te tjedne i da je sve uredno.

Boa35
    12. Veljača 2020. 14:36

Mommy

Karla89

Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
    Čestitam i curama na urednim pregledima!
    Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..

Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni?

Ja sam bila od 3.2. do 8.2. na komplikacijama i od 9.2. mi je krenuo porodiljni (onih 45dana prije termina). 
    Danas sam sve zajedno odnijela na hzzo. 
    Za one koje ne znaju treba vam kopija osobne, kopija tekućeg rč, obrazac iz firme o prosjeku zadnjih isplaćenih 6 plaća i doznake od doktora. 
    Prvo sam za komplikacije predala i onda za porodiljni..bila gotova za 10min tamo 🙂

Jahanara
    12. Veljača 2020. 15:09

Mellorine i Skoljka bravo za dobre preglede! 👏👏

Maja 3
    12. Veljača 2020. 15:24

Samo da se nabrzinu javim,navodno imam upalu pluca..s tim da mi danas nitko nije vadio krv. Potrosila 3.5 sata u bolnici,dobila 2 antibiotika..valjda ce sad bit bolje. Na ctg-u sve uredno danas,vaginalno i uzv mi nisu radili..kad sam sinoc to obavila.
    Jahanara..i ti samo busu imas!

Maja 3
    12. Veljača 2020. 15:25

I cestitke na dobrim pregledima! Nemogu popratit sve..sad s malim kod pedijatra..jer mi dugo ima temp..a trebala je vec prolazit.

MickeyMouse
    12. Veljača 2020. 16:04

Jahanara i Skoljka prekrasne buše 😍😍
    Mellorine i Skoljka čestitam na dobrim pregledima! 
    Moj je isto prošao dobro, uloziva za vrsak prsta i beba se okrenula dolje glavicom :) kontrola za tri tjedna i tada otvaram porodiljni 🎉 isto 45 dana prije. 
    Maja nadam se da ćeš brzo biti bolje! Malac i dalje ima temperaturu uz kozice? Moja je imala 3 dana, i otkad pije fenistil joj se smanjio svrbež, i nije toliko naotecena. Ona je imala tipa 4 kozice Povezane u jednu veliku fleku i tako po cijelom tijelu. Nadam se da će mu sto prije biti bolje!

Vaki
    12. Veljača 2020. 16:10

I ja sam danas obavila pregled. Sve je o. k. i glavica je napokon dolje. Od sad trebam u TA na preglede pa će valjda biti pričljiviji. 
    Majo - mene isto hara neki opaki kašalj, ali svi odmahuju rukom kao nije to ništa.
    Skoljka - ne vjerujem, pa kako su smotani. Kod nas su u svakoj (njihovoj) trgovini.
    Karla - ja radim još idući tjedan i onda porodiljni. Nemam Pojma ulazi li mi i plaća za siječanj!? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

MickeyMouse
    12. Veljača 2020. 16:14

Vaki mislim da ne ulazi, ulaze ti sve uplate u mjesecu prije otvaranja porodiljnog. Ja npr otvaram porodiljni 2.3. i meni se gledaju isplate do 29.2, znaci zadnje plaća za siječanj. Mislim da je tako, ak netko ima drugu informaciju neka me ispravi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.