Sagi super si zi to odtadila 👍🏻
Maja javi sta je bilo, upala je nekakva cim je tak crp jako povisrn, 🤞🏻 da nebude nesto sto losr moze uticat na bebicu

Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
Čestitam i curama na urednim pregledima!
Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..
Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni?

Skoljka i Jahanara slatke ste.Ja sutra idem na ogtt.Ne znam tko je zadnji napisao to skracivanje cerviksa,meni je prije dva dana na pregledu bio 48 mm i t oblik 25+3 sam i rekla je doktorica da je to super za te tjedne i da je sve uredno.

Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
Čestitam i curama na urednim pregledima!
Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..
Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni?
Ja sam bila od 3.2. do 8.2. na komplikacijama i od 9.2. mi je krenuo porodiljni (onih 45dana prije termina).
Danas sam sve zajedno odnijela na hzzo.
Za one koje ne znaju treba vam kopija osobne, kopija tekućeg rč, obrazac iz firme o prosjeku zadnjih isplaćenih 6 plaća i doznake od doktora.
Prvo sam za komplikacije predala i onda za porodiljni..bila gotova za 10min tamo 🙂
Samo da se nabrzinu javim,navodno imam upalu pluca..s tim da mi danas nitko nije vadio krv. Potrosila 3.5 sata u bolnici,dobila 2 antibiotika..valjda ce sad bit bolje. Na ctg-u sve uredno danas,vaginalno i uzv mi nisu radili..kad sam sinoc to obavila.
Jahanara..i ti samo busu imas!

I cestitke na dobrim pregledima! Nemogu popratit sve..sad s malim kod pedijatra..jer mi dugo ima temp..a trebala je vec prolazit.

Jahanara i Skoljka prekrasne buše 😍😍
Mellorine i Skoljka čestitam na dobrim pregledima!
Moj je isto prošao dobro, uloziva za vrsak prsta i beba se okrenula dolje glavicom :) kontrola za tri tjedna i tada otvaram porodiljni 🎉 isto 45 dana prije.
Maja nadam se da ćeš brzo biti bolje! Malac i dalje ima temperaturu uz kozice? Moja je imala 3 dana, i otkad pije fenistil joj se smanjio svrbež, i nije toliko naotecena. Ona je imala tipa 4 kozice Povezane u jednu veliku fleku i tako po cijelom tijelu. Nadam se da će mu sto prije biti bolje!

I ja sam danas obavila pregled. Sve je o. k. i glavica je napokon dolje. Od sad trebam u TA na preglede pa će valjda biti pričljiviji.
Majo - mene isto hara neki opaki kašalj, ali svi odmahuju rukom kao nije to ništa.
Skoljka - ne vjerujem, pa kako su smotani. Kod nas su u svakoj (njihovoj) trgovini.
Karla - ja radim još idući tjedan i onda porodiljni. Nemam Pojma ulazi li mi i plaća za siječanj!?

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki mislim da ne ulazi, ulaze ti sve uplate u mjesecu prije otvaranja porodiljnog. Ja npr otvaram porodiljni 2.3. i meni se gledaju isplate do 29.2, znaci zadnje plaća za siječanj. Mislim da je tako, ak netko ima drugu informaciju neka me ispravi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji