Sagi super si zi to odtadila 👍🏻
Maja javi sta je bilo, upala je nekakva cim je tak crp jako povisrn, 🤞🏻 da nebude nesto sto losr moze uticat na bebicu
Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
Čestitam i curama na urednim pregledima!
Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..
Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni?
Skoljka i Jahanara slatke ste.Ja sutra idem na ogtt.Ne znam tko je zadnji napisao to skracivanje cerviksa,meni je prije dva dana na pregledu bio 48 mm i t oblik 25+3 sam i rekla je doktorica da je to super za te tjedne i da je sve uredno.
Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
Čestitam i curama na urednim pregledima!
Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj..
Hej Karla, ja sam još na go pa kad istekne, idem u tu proceduru. Nego kako si ti već predala i za porodiljni?
Ja sam bila od 3.2. do 8.2. na komplikacijama i od 9.2. mi je krenuo porodiljni (onih 45dana prije termina).
Danas sam sve zajedno odnijela na hzzo.
Za one koje ne znaju treba vam kopija osobne, kopija tekućeg rč, obrazac iz firme o prosjeku zadnjih isplaćenih 6 plaća i doznake od doktora.
Prvo sam za komplikacije predala i onda za porodiljni..bila gotova za 10min tamo 🙂
Samo da se nabrzinu javim,navodno imam upalu pluca..s tim da mi danas nitko nije vadio krv. Potrosila 3.5 sata u bolnici,dobila 2 antibiotika..valjda ce sad bit bolje. Na ctg-u sve uredno danas,vaginalno i uzv mi nisu radili..kad sam sinoc to obavila.
Jahanara..i ti samo busu imas!
I cestitke na dobrim pregledima! Nemogu popratit sve..sad s malim kod pedijatra..jer mi dugo ima temp..a trebala je vec prolazit.
Jahanara i Skoljka prekrasne buše 😍😍
Mellorine i Skoljka čestitam na dobrim pregledima!
Moj je isto prošao dobro, uloziva za vrsak prsta i beba se okrenula dolje glavicom :) kontrola za tri tjedna i tada otvaram porodiljni 🎉 isto 45 dana prije.
Maja nadam se da ćeš brzo biti bolje! Malac i dalje ima temperaturu uz kozice? Moja je imala 3 dana, i otkad pije fenistil joj se smanjio svrbež, i nije toliko naotecena. Ona je imala tipa 4 kozice Povezane u jednu veliku fleku i tako po cijelom tijelu. Nadam se da će mu sto prije biti bolje!
I ja sam danas obavila pregled. Sve je o. k. i glavica je napokon dolje. Od sad trebam u TA na preglede pa će valjda biti pričljiviji.
Majo - mene isto hara neki opaki kašalj, ali svi odmahuju rukom kao nije to ništa.
Skoljka - ne vjerujem, pa kako su smotani. Kod nas su u svakoj (njihovoj) trgovini.
Karla - ja radim još idući tjedan i onda porodiljni. Nemam Pojma ulazi li mi i plaća za siječanj!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki mislim da ne ulazi, ulaze ti sve uplate u mjesecu prije otvaranja porodiljnog. Ja npr otvaram porodiljni 2.3. i meni se gledaju isplate do 29.2, znaci zadnje plaća za siječanj. Mislim da je tako, ak netko ima drugu informaciju neka me ispravi
Sortiraj odgovore
Najstariji