Neverland mene bole kukovi i trtica, a nekada kada ustanem ne mogu ledja ispraviti koliko me boli i onda tak pogrbljeno hodam dok se ne opustim.
Sogorica je imala isijas, isla je na bowen dva tri puta nije nes pomoglo, guglala je neke vjezbice i to radila
It’s a baby boy💙
https://images.app.goo.gl/ywuuGvUk8uWJrJYU8
Fotka dekice - jastučića!
Jel to ima u svakom Pepcu, jel znas koja je dimenzija dekice?
Mislim da ima u svakom pepcu i jeftino je jako! A dimenzije ne znam točne al oko 70x70.. ja sam dobila jedan iz pepca i jedan sam kupila na danima beba i trudnica.. meni se čini super to i kao pokrivač umjesto popluna za prvu ruku.
Cure koje muku mučite s kozicama 🤞 da prođe što prije!
Sagi sretno sutra na ogtt-u!
Neverland ja nemam išijas, ali svakim danom mi je sve teže i teže..baš se ko invalid nekad osjećam.. leđa me bole kad na leđima ležim, valjda mi bebuška pritisak radi na njih i bole za popi****!
Vaki odlicno izgleda! Kupit cu pa nek se nadje!
Sagi sretno sutra i drzim fige da i rezultati budu dobri.
Hvala vam cure na čestitkama, dobro smo, ja se polako oporavljam, a malena pokazuje interes za cicanje iako kod mene tek par kapi... odlučila sam se prepustiti, ne se opterećivati ali pokušavati uspostavljati dojenje... malena većinu vremena spava iizgleda zadovoljno, a kad je budna tako je slatka i pogledava uokolo... šećer medeni, ljubav na prvu i svaku sljedeću 😍
Preko noći su je uzeli, nisam previše spavala ali svakim danom boljet će manje, sigurna sam 🤗
Jutro, ja budna ko da je podne 😐
Sagi 🤞🏻za dobre nalaze i da dobro podneses glukozu
Karla kakav je kvalitet u usporedbi sa tim drugim. Potrazit cu danas, nadam se da imaju u sivoj boji 🙈. Meni to vise treba kao podloga poslije za box u dnevnoj , al nek se nadje i kao jastuk za pocetak za svaki slucaj.
Neverland ja imam isijas odkad znam za sebe 🙄. Meni jedino masaza pomaze. Dok sam zagrijana mogu trpiti bol, ali kad legnem i odmorim onda nastaju pravi bolovi. Kad me maserka izmasira onda znam po 6 mjeseci biti bez boli, ali to sad ne radim jer prava masaza boli do umiranja. Ovako me muz malo izgnjeci, ako potrefi zivac prestane brzo, ako ne, ponovi par puta u razmacima i bude bolje. Sto se tice boli u kostima dole, svaka me boli, bas cu danas pitat dr jel se bebica spusta dole pa je to radi toga.
LaLuna kako si, jel se snalazite vas dvije 😊?
LaLuna ti vec odg 😂, super. Ma uspostavit ce te dojenje, polako, koliko sam citala normalno je da je prvih dana po par kapi dok ne navuce, nemoj na silu nista da ne zakompliciras sa bradavicamma. Dat ce oni dohranu ak je malo tvog.
Ono kad ti je kćer u pubertetu pa joj u 6 ujutro moraš prati kosu jer da ju ne bi "netko" vidio masne kose🙄 a šta ću s njom, ova u trbuhu mi ionak nije dala da spavam😁
Fever- Laluna je napisala da je zavrsila na carskom jer se nije otvarala.
.
Majuska a koliki ti je cerviks?
.
Karla ja sam nosila vodu. Nisam nosila nista za jesti, nitko mi nije ni rekao da to mogu. Ali su mi odmah nakon sto sam rodila, jos sam bila na tom stolu , donijeli kruha i namaza nekog i caj. Znam da nisam mogla jesti al su me prisilili da popijem bar caj.
.
My baby bravo za dobar pregled. Meni je drugi tjedan, jedva cekam. Bas me zanima kolika je beba.
Zeljezo pijem od pocetka trudnoce al kapsule Heferol. Nedavno sam vadila krv i rekao mi je da sam i dalje anemicna i da ne ocekujem da ce mi se bas u trudnoci popraviti.
35,7 cm i rekla je jer sam prvorotkinja da bi trebalo biti bar 4 cm :/
Sad si mene malo zblesirala, u 19tt.mi bio 40mm, u 26 mi bio 36, isla gledat zbog bh kontrakcoj i rekla da je sve odlicno i nia nije spominjala da je skracen. Jos je samo napisala da je t izgleda. Isto sam prvorotka
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Hvala cure, eto glukozu popila, nije bilo tak strašno. Dok mi krene bit mučno, izađem van na zrak.
Ovo imaju vađenje krvi nakon 2 sata samo. Nemaju sat pa sat. 🤔
LaLuna preslatko, samo uživajte 😍
Cestitke mami i tati na bebici 💞
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji