Curke imam pitanje trudna sam 22tjedana nocim blizanke curice kakvi su uvjeti da se rodi u Njemackoj ako neko zna hvala vam
Ivic
https://ibb.co/fDZmF5r Ovo sam ja 25+2 i moram vam nesto priznat.u prve dvije trudnoce se nisam zamarala kilama no u ovoj se malo zamaram.jos kad citam vase koliko ste malo dobile ja sam vec na +14..a kad usporedujem knjizice od prve dvije trudnoce imala sam vise kila al sam bila mladja jbg..😭😭
Takva sam i sama, od osnovne skole anemicna. Mislim da je meni u prvoj trudnoci bio snizen samo hemoglobin i nisam dobila nista za piti. Kupila sam u slobodnoj prodaji jednu bocicu sirupa i popravilo mi se. Nakon poroda odlicna krvna slika. Tako da bi ja na tvom mjestu pila, sta ces drugo...
Meni je sad sve nesto snizeno i onaj jedan povisen sto je bas klasicna anemija. Jedem crveno meso, zeleno povrce al ne vrijedi. Napravila sam si sok od cikle,mrkve,jabuke,limuna i meda pa trenutno to pijem uz tablete. Vidjet cemo kako ce biti.
Jahanara ma ja vidim ...citav zivot sam na na maloj kilazi a sad se osjecam ko slon😂,ali hvala ti..ja isto mjesam sve moguce prirodne sokove,grickam svjeze povrce koje se moze jest sirovo naravno,al eto.Da nastavit cu sta cu sada,da ne nastavim imala bi griznu savjesti da nisam pila jbg.
Mima2555 Na koje uvjete mislis?da sad odes u Njemacku prijavis se i rodis tamo?ili?mogu poslat kumi sad poruku i pitat ju ona je u Njemackoj
Niko nista neodgovara a di ste curke
Ne znam ti odgovor, ali cestitam na curicama blizankama😃 sigurno ce ti se javiti netko s odgovorom.
Majo kako ste vi? Kako kozice?
Cure, rekli su nam na tečaju da uzmemo bocu vode i neke kekse il nešto za grickati nakon poroda..jer u večini slučajeva bude puno sati do doručka/ručka/večere, pa da nismo gladne..a i muž da ima vode i nešto za pojesti..
Jel vi planirate što nositi? Što bi uopće bilo najbolje? Neke eng.pločice ili tako nešto?
Bilo bi dobro uz sebe imat ili te energetske plocice ili plazma,petit kekse...bar su mene tako savjetovali
LaLuna, javi kako si nakon carskog kad uhvatiš priliku..boli li jako, nadolazi li mlijeko...i mene čeka uskoro, baš me strah.
Ja se borim s robicom, sad sam pripremala tetre i pitam se zašto sam ih toliko nakupovala. Na kraju sam samo pol od tih silnih pelena i krpica za bljuckanje stavila prat, a ostatak pospremila. Dva ručnika su dost, ostatak isto neću prati..
Dvije deke raspakirala i vratila, jedna je neke sraćkaste boje pa mi se ne sviđa Sad imam 4 dekice, dvije tanje i dvije deblje, to je dosta, za kolica, kinderbet itd.
Htjela sam pitati hoćete li kupovati onaj jastuk za nošenje djeteta? Ja imam onu deku na čičak iz pepca ali pitam se jel bi mi dobro došao još jedan pravi jastuk. Što vi planirate po tom pitanju?
Cure pijem i ja željezo, nekad mi teško padne na želudac, nekad ništa🙄
E da, stigla mi je kadica i mekana podloga nakon mjesec dana natezanja, neću više ništa od njih naručivat. A s kolicima ista stvar, konačno su se danas udostojili javit da su poslana🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji