Kakva prava imam kada rodim za blizankinje i sta se dobije od potpore
Ivic
Mima2555 ona mi je poslala neki link pa si procitaj
https://www.eu-gleichbehandlungsstelle.de/eugs-hr/građani-eu-a/infoteka/socijalna-sigurnost/obitelj
Nije otisao link..probaj ukucat sama tu stranicu prava u eu pa ce ti izbaciti
LaLuna - jao, naša prva bebica i još k tome princezica! Ni ne sumnjam da je tatek u oblacima... Čestitam!
Puno toga sam propustila, a trebam očito ažurirati i listu. 🙈
Ovih dana mi je baš koma. Uz mučnine sam pokupila i kašalj pa me trbuh boli svaki put kad iskašljavam.
I koža me počela zatezati. Ne svrbi me, nego peče!?
Sve redom su lijepe fotke, a naročito bušice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nema me 2 dana i vec imamo prvu bebicu!:) LaLuna Čestitam tati, a posebno mami na hrabrosti! Odmaraj koliko mozes sad.
Niko nista neodgovara a di ste curke
Ne znam ti odgovor, ali cestitam na curicama blizankama😃 sigurno ce ti se javiti netko s odgovorom.
Majo kako ste vi? Kako kozice?
Kozice su koma! Mislim da ih ima preko 300 kom..neda mazati..temp do 39..pa se cese..pa ga boli..
Mene neko sranje uhvatilo...osjecam se ko mrtvac. Jucer kod dr bila..danas krv isla vadit..evo sad u cekaoni cekam kod dr da vidum sto ce rec.
A jadnicak mali😥 kad su bubani nervozni su sami po sebi a jos kad ih tako svrbi...
A tebe je izmorilo to sve i sigurno ti malo imunitet pao i lako se onda svasta nakelji.
Fever- Laluna je napisala da je zavrsila na carskom jer se nije otvarala.
.
Majuska a koliki ti je cerviks?
.
Karla ja sam nosila vodu. Nisam nosila nista za jesti, nitko mi nije ni rekao da to mogu. Ali su mi odmah nakon sto sam rodila, jos sam bila na tom stolu , donijeli kruha i namaza nekog i caj. Znam da nisam mogla jesti al su me prisilili da popijem bar caj.
.
My baby bravo za dobar pregled. Meni je drugi tjedan, jedva cekam. Bas me zanima kolika je beba.
Zeljezo pijem od pocetka trudnoce al kapsule Heferol. Nedavno sam vadila krv i rekao mi je da sam i dalje anemicna i da ne ocekujem da ce mi se bas u trudnoci popraviti.
35,7 cm i rekla je jer sam prvorotkinja da bi trebalo biti bar 4 cm :/
Miruj sto vise, pij magnezij i bit ce to sve dobro. Skracen je al nije nista alarmantno. Mislim da od 35-40mm je normalna duzina izmedju 22-28tt.
Maja mi smo dobili i fenistil kapi protiv svrbeža i mast za oci jer ima na kapcima kozica kao da ima jecmence. Jučer joj je oko bilo na pola zatvoreno, danas je već bolje. Nama nije dala mazati pjenom ali taj gel viro soothie je spas!
Joj kad se sjetim poslije poroda sam navalila na napolitanke, to sam jedino imala i onda su sestre doslovno vokale na mene da će to škoditi bebi jer je od čokolade.
Meni cerviks nijednom nije mjerio, ili on to provjeri a ni ne kaže mi 🤷🏼♀️
Drago mi je za dobre preglede, mene moj čeka sutra ujutro.
Sortiraj odgovore
Najstariji