Jutro draga samo magnezij kazu da treba od 36 tjedna prestajat uzimat😃 Tako da ne sprijecava trudove valjda
MickeyMouse čestitam na položenom ispitu!! 🥳
MeddleO407 i ja sam mislila uzeti biokult, al tamo iza 36tj ću ga počet piti kad i čaj od lista maline.. nego, sad sam skužila da se tebi bebica okrenula na lilypie 🤓😊 tako smo blizu kraju..ja ne znam gdje je prošlo tih 8mjeseci moje trudnoće.. 🤦
Jutro cure.
Lijepih trbuščića ima, a evo i mog
https://ibb.co/SRZhNwC
Sve mi je ostalo štrkljavo, samo trbuh ogroman. Baš sam razmišljala, šta mislite jel i bebama neudobno unutra kao nama 😁 Moja ima malo mjesta, rebra me bole od rastezanja, sigurno i ona jedva čeka da izađe 😁
Netko je pitao za probiotike, ja sam kupila BioKult, 60 kapsula 150 kn. Imam još 20ak tableta Omega 3, vitamina za trudnice još dosta, kad to popijem neću više kupovat rodila ili ne. Jedino ću možda nastavit uzimat ove za trudnice iz DMa, ako ću dojiti. Magnezij mi je muž donio obični iz Dma, to ću pit dok ne rodim, probiotike dok ne potrošim i vj ću željezo morat
nastavit nakon poroda. Dost mi je tih tableta, ajde da popijem sve odjednom i doviđenja, nego sve treba u određeno vrijeme. Baš mi je to tlaka
Izdajalicu imam ručnu, ja sam ju isprobala nabrzinu i čini mi se ok. Stvori vakum dobar, a ako baš zatreba nabavit ću neku bolju/jaču štaveć. Spremam se sutra prati robicu, jedva čekam da to složim. Pa šta joj može bit u mjesec dana, neću ladicu ni otvarat 🙄
Preeeslatka bušaaa 🥰🥰💜
Cure,prekrasne su vam buse!
Mickey-cestitam na polozenom ispitu!
S cim ih vi mazete?(kozice)
Mali ih ima abnormalno! Visoka temp,sva sam iscrpljena vec..a ne zelim ni mislit kak cu sutra sama s njim kad muz ode radit.
Ako sam nesto preskocila..sorkac!
Karla, jesi vidjela na onoj ležaljci da ima kao neki dio za vibraciju, skroz dolje, ali ne mogu pronaći koja baterija ide u to? Jesi ti možda negdje u papirima uočila? Za ono gore su obične, a za ovo treba neka druga vrsta, samo koja? Neka kockasta 🙄
Vidim vladaju kozice, i kod moje kćeri u razredu, ona ih je imala kao mala, ali kaže jedan dječak ih je dobio drugi put! Baš neobično
Minnie, čula sam da treba prestati na vrijeme s magnezijem, ali ja ću na dogovoreni carski pa se nadam da ionako neće biti trudova
A joooj vladaju kozice, ja nisam nista bolovala od djecijih bolesti 🤔
Medleo ako je kockasta to je baterija 9V, ako je nisi dobila uz lezaljku, kupi malo skuplju, da ima sto jacu energetsku vrijednost, da duze traje, jer one jeftine se brzo potrose.
35tt 🥳
.
Netko je pisao za tablete da ce stati kad potrosi zalihe, tak je i meni plan. Imam jos 15 Elebaby, nemam namjeru ih vise kupovati, svakako sam ih pila svaki dan. Mg ce mi sigurno reci da uskoro prestanem. Imam BioKult 30 tablet, to sam mislila zadnja dva tjedna poceti preventivno 🤷🏻♀️.
.
Jel razmisljate nakon poroda piti za dojilje prenatale. Vidjela sam da ima Elemama, pa sam mislila to uzeti, sta mislite o tome?
Ja imam kutiju Elemama pa cu ju piti tih prvih mj dana svakako :-D dobila sam pa da iskoristim
It’s a baby boy💙
Jutro curke!
Ja isto mislim prestat s magnezijem od 35 tjedna jer kazu da da se tijelo mora pripremiti za kontrakcije prirodno a ionako je to vec da ulazis u 9 mj..
I ovo amo mi ali prije tjedan dana sad smo punih 25 ❤️
https://ibb.co/54mgznR
Sortiraj odgovore
Najstariji