Hvala cure! Bas mi je bio to stres učiti, imala sam par slobodnih dana za pripremu ali sam ih provela na poslu i onda učila doma kad mala zaspe.
Meddle prekrasan trbuh! Moj je takav sada, a šišaš me za mjesec dana i vise 😂
E i ja ću onda bio kult.
Maja mi mažemo gelom ViraSootie se zove, gel za hlađenje i za sada se ne češe, ali joj je danas buknulo to još. Ima dosta na kapcima, to moram zvati s čim da mažem. A guzu i koku mažem sa sudokremom, na preporuku doktora - da se sto prije osuše.
Ja sam poslije poroda pila samo željezo jer mi se jako snizilo, ostalo nisam.
Meddle ja sam čula da možeš dobiti opet kozice ako prvi put nisi dobio kak spada, npr ako je bilo malo točkica, kao da tijelo ne registrira pa se zarazi opet. Al velim, to sam tak čula ne mora biti da je točno 🤷🏼♀️
Meddle ja nisam imala pojma da vibrira 🙈😆
Sad ću ovaj tj se zabavit s kolicima i tim stvarima, pa ću proučit sve..al dobro da si mi rekla 🤪
Želim svima da kozice brzo prođu..ja ih imala ko mala..znam da nas je mama mazala s nekom bijelom kremom..
Mybaby preslatka buša 🥰
Karla da, i mene isto - takozvani kreč. Sad se zgražaju kad pitaš za to, u ponudi su sprejevi, pjene i gelovi 😄 uz hipermangan naravno
Ja se mooraam pohvaliti koliko sam bila vrijedna 😎
Evo kuhinja moze ici u salon za prodaju kako sam je ocistila, jucer svo posudje, drveni dio unutra i vani, a danas sve aparate i pecnicu 🙈, spajza gotova isto sve u detalje ulickano, sav namjestaj, lusteri zavrseno, sutra prozore i zavjese 🙉, i onda se bacam na spavace i kupaonu. Moram priznati da sam danas ocistila kofer i dobro ga pospricala sa onim iz dm-a i stavila na sunce da sr susi, pa cu lagano pocet torbu spremati pvih dana.
Nisam vam stigla prije pisatiii
Pregled obavljen 6.2 sve uredu hvala Bogu
Potvrdeno da je deckic hah
Beba odgovara tjednima 29 na 30
Kontrola opet za mjesec
A za iscjedak sam dobila vaginalete imam jos 3 iskoristit
Polahko ideee vrijeme
Cure jel ćete sve nositi kofer u rodilište? Ja nemam nitijedan taj mali, svi su mi ogromni, i kad nekud idem uvijek imam hrpu stvari. Neda mi se kupovat mali kofer samo za tih par dana. Šta mislite jel glupo stvari spremiti u onu čvrstu vrećicu, kao npr iz dma ili new yorkera? Ili da kupim neku sportsku torbu ipak. Nemam ideje
Karla89 hvala❤️❤️.Curke koja stigne nek zalijepi popis za rodiliste da si ga slikam
Mybaby evo mog popisa, ali ja sam ovdje stavila sve sto mislim da ce zatrebat da mi se nemora donositi
Cure prekrasni su vam trbuščići 😍 bravo za dobre preglede i pune tjedne 😀
MickeyMouse cestitam na ispitu 🎉🎉
Da svima kozice sto prije prođu, ja sam ih imala u srednjoj i isto se nekim krecom mazala 😂 ostalo par rupica oziljaka .
Skoljka svaka cast ti obavljas pravo proljetno ciscenje temeljito, ja svaki cosak pomalo, ali ne toliko odjednom, a i srecom malen stan 😂 vrijeme je da je torba spremna 😊
MeddleO ja cu nositi sportsku torbu i inace mi je ona zgodnija nego kofer, ja bi ti preporucila rađe kupi nesto sto mislis da ce ti kasnije trebati nego vrećicu da ti ne izgube sto od stvari.
Netko je jos bio stavio komodu, super je ☺
Meni opet standard za vikend budna od 4, ali zato sam sad sa malom nadoknadila 😀 danas opet lip dan pa smo se bas lipo prosetali i eto danas nikakvi pritisak ni osjecaj dole, vec sam pomislila da se sto to pomalo pokrece. Ali i ja cu lipo prebrisati torbu pa posloziti lipo sve da mi je na jednom mjestu, ovako kao sve imam al tek kad je slozeno sve skupa cu biti na miru da ne razmisljam vise o tome 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji