Bok cure...koji koma dan danas. Imam osjećaj da će mi glava eksplodirat, baš sam osjetljiva na te promjene....
Jučer sam složila u jednu ladicu čarapice, kapice i te sitnice, nisam dezinficirala nego prebrisala vlažnim maramicama i papirom. Odvojila sam za pranje ostatak robe, bijelo, šareno i tamno. Samo dok sam sve te etikete poskidala leđa su me ubijala. Baš mi je muž bio ovaj vikend doma i kad je vidio koliko te robe ima križao se lijevom i desnom, mislim da je dost shoppinga što se tiče baby garderobe danas evo jednu mašinu mislim oprat. Prvo roba, zatim tetre, deke, ručnici, oprat ću i i onaj jastuk za nošenje i onaj jastuk/vreću za spavanje. A onda na red stvari za rodilište. Našla sam neku malu putnu torbu na kraju, u nju ću robu, a uloške i ostale gluposti u vrećicu i baš me briga. Jel ijedna od vas ikad prala te putne torbe😅 bojim se kako će to izgledati ako bacim u mašinu
Vidim da je bilo jos nespavalica😅 i ja sam od 5-6 bila budna i zaspala do pola 8.
Neverland i Tina lijepi su vam trbuscici🥰
Malina bravo za dobar pregled👏
Ajme Skoljka tebi se vec gosti najavili🙉
Meddle ja sam prala torbu u masini s tim da sam izvadila dno. Torba je od cvrstog materijala al je dno tvrdje,sve mi se cini kao od nekog kartona oblozenog materijalom. Samo sam ga prebrisala spuzvicom.
Tu sam ja Skoljka samo kad su teme odjeca i te neke stvari ne komentiram jer mi to sad stvarno nije prioritet i ne opterećujem se time.
Inače kod nas je hvala Bogu sve ok. Ponavljala krvnu sliku, CRP i urinokulturu, sve super. Još 7 dana tokolize i skidaju me napokon s nje 👏
Samo ispracam cimerice iz sobe. Jučer mi jedna rodila u 36. tjednu, sve super i ona i beba tako da je odmah i meni lakše.
Sad smo prošli najgore i koliko izdržimo, izdržimo.
Blizanci se i tako najčešće radjaju između 35-37 tjedna.
Bolnica mi je toliko dosadila da vam opisati ne mogu.
Pozelila sam mir svoje kuće. Da legnem kad hoću, jedem kad hoću, da mi nitko ne telefonira u 23h i tako 😂
Svega sam se nagledala u ova dva mjeseca i jedva čekam sve to zaboraviti.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Neverland i Tina prelijepi trbuščiči 💜♥️
Mommy pa evo ja sada s 33tj perem i peglam..nisam prije, al dobro, radila sam, pa nisam ni vremena imala..sve ću oprat i stavit u ladice i ormar..krevetić neću namještat još sada da bezveze prašinu ne skuplja..to ću tamo iza 37tj, pa možda onda prekrit plahtom nekom i neka čeka svog stanara 🤪
Malina čestitke na urednom pregledu!
Ja se osjećam kao na nekim drogama od jutra..ne mogu reći da me glava boli, ali nije ni daleko od toga..sad sam bila malo vani prošetala, no imam osjećaj da je još gore..
Tu sam ja Skoljka samo kad su teme odjeca i te neke stvari ne komentiram jer mi to sad stvarno nije prioritet i ne opterećujem se time.
Inače kod nas je hvala Bogu sve ok. Ponavljala krvnu sliku, CRP i urinokulturu, sve super. Još 7 dana tokolize i skidaju me napokon s nje 👏
Samo ispracam cimerice iz sobe. Jučer mi jedna rodila u 36. tjednu, sve super i ona i beba tako da je odmah i meni lakše.
Sad smo prošli najgore i koliko izdržimo, izdržimo.
Blizanci se i tako najčešće radjaju između 35-37 tjedna.
Bolnica mi je toliko dosadila da vam opisati ne mogu.
Pozelila sam mir svoje kuće. Da legnem kad hoću, jedem kad hoću, da mi nitko ne telefonira u 23h i tako 😂
Svega sam se nagledala u ova dva mjeseca i jedva čekam sve to zaboraviti.
💜♥️
Evo vas sutra u 34tjednu!! 💪
Vjerujem da ćeš se preporoditi kad dođeš doma sa svoje dvije curke 🥰 još malo izdrži, imate vremena za sve kasnije!
Jutro ženeee
Koristim vaginalete Polygynax za isjecak
Dode 6 komada
Ja sam iskoristila vec 4 i prve tri kad sam stavljala hspjela sam noc da ne idem piskit bar do 5 ujutro
Eh sinoc sam stavila 4 u pola 11 i ustala u wc u 1 i izasla su mi dva manja komadica ja sam kontala od te vaginalete mozda nisam dovoljno gurnula
Eh sad jutros kad sam ustala vidjela sam u solji taj drugi mali komadic on se stvrdnuo
Izgleda ovako
https://ibb.co/k3Y6tpC
Da li je to od vaginalete?
Ako je neeka koristila ove vaginalete nek mi napise
Na kontroli sam bila u cet sve uredu
Ja sam doba Polygynax. Ali me roliko peklo i svrbio od njih d ami je dr. rekla da ih preztanem korisititi. Ako nekom treba (bilo je pakirnaje od 12 komada, sad je 10) nek se javi.
Uglavnom, dr je rekla da se tijekom teudnoće ne guraju toliko duboko u rodnicu. Pa mozda zato se i ne istope. Ne bi se ja uzrujavala na tvom mjestu jer sigurno se dio istopio a i da si preskocila jednu ne bi bilo velike drame..Kao i s antibioticima kad pijes par dana da ubijes upalu a onda jos par dana da se osiguraju da je sve gotovo.
Lunina_mama necu ih vise kor ostale jos 2
Jeste da mi je iscjedak prestao odmah nakon druge tako da se nadam da je to od njih
A vjer ja nisam dobro ni gurnula jer prve tri mi je cojek hahahaha a ja nikad to dovoljno ne gurnem🤣pa se vjer nije istopila
Tina trbuščić 😍 super za cimericu sigurno je i tebi odmah lakse 😊 i daaa eto nas sve blize terminu 😀
MiniMa meni je samo jedan dan bio pritisak srecom i proslo je, ali neka si spomenula bolje biti oprezan, ali mislim da ce se u mojim tjednima sad sve cesce javljati.
Skoljka eto bas napisa tako mi je u sub bilo, ali u nedlju vise nije. A za posjete neznam sto bih ti rekla, mozda cak bolje da preneses pa da si na miru kad rodis da ti ih ne dolazi puno kad ti treba najvise odmora.
Malina super za uredan pregled
meddleO ja ti uvijek pazim na torbu da je ocistim kad od nekud dođem tako da mi je uvijek cista ali sam je svejedno prebrisala vlaznim m i pustila da se osusi. Isto me strah da se sto ne raspadne u pranju. A za vrijeme isto da ne govorim ova juzina je uzas
Lilypie super ste izdrzale, jos malo 💪
Evo ja polako pripremila torbu i spisak, pa cu dodavati cega se jos sjetim 😊 zasad sam za rađaonu samo odvojila u zip vrećicu jedne mrezaste gaćice i 2 uloska, moram i to frendice ispitati sto se kod nas sve moze ponesti. U ovoj manjoj toaletnoj mi je kozmetika,wc papir, ulosci i jastucici za dojenje, sve sam prepolovila pa mi lako donesu ako zatreba cega vise. Jer i frendica mi je rekla da citav paket ulozaka su mogle nji 3 u sobi potrositi.
Curke, jel mislite da bi za sve stvari za radjaonu i/ili rodiliste bila dovoljna ona Uriage torba? Ako je tko narucivao prvu torbu... cini mi se bas zgodna i da bi sve stalo unutra.
Curke, jel mislite da bi za sve stvari za radjaonu i/ili rodiliste bila dovoljna ona Uriage torba? Ako je tko narucivao prvu torbu… cini mi se bas zgodna i da bi sve stalo unutra.
Meni je u tu Uriage torbu stalo sve za radjaonu a za rodilište imam mali koferčić
Sortiraj odgovore
Najstariji