Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    10. Veljača 2020. 07:13

I sretno svima s kozicama, da ih bude čim manje i da što brže prođu 😉

Skoljka svaka čast, i moj je plan detaljno očistit sve, ali svaki dan pomalo. 

10. Veljača 2020. 08:23

Jutro 🍵
    Neverland stvarno prekrasna 😍
    MiniMa također hvala za popis. 😊
    Ja uglavnom sve operem ili prebrisem vlaznim maramicama komodu i slicno, nema mi bas potrebe za dezinfekciju jer nevalja bas ni da je sve sterilno, mora se beba priviknuti da stekne imunitet. A svaki dan samo razmisljam, a sto bi danas napravila. 

Tina1803
    10. Veljača 2020. 08:26

Jutro svima, ovih dana Vas citam ali se ne javljam, malo sam lijena a i cimi iz bolnice mi je rodilaa prekjucer - isti dan smo imale serklažu i cijelo vrijeme se čujemo tako da jos nisam svjesna da je rodilaaa. Morala je na carski, beba velika-4 kg. Hvala Bogu sve je super! 🥳
    Vidila sam neke divne buše pa evo i moje, nisam dugo: https://ibb.co/mcQ1Qf5
    Ne mogu vjerovati kako su nam termini blizu-cure koje su u mojim tjednima😱 

Tina1803
    10. Veljača 2020. 08:26

Tina1803

Jutro svima, ovih dana Vas citam ali se ne javljam, malo sam lijena a i cimi iz bolnice mi je rodilaa prekjucer - isti dan smo imale serklažu i cijelo vrijeme se čujemo tako da jos nisam svjesna da je rodilaaa. Morala je na carski, beba velika-4 kg. Hvala Bogu sve je super! 🥳
    Vidila sam neke divne buše pa evo i moje, nisam dugo:https://ibb.co/mcQ1Qf5
    Ne mogu vjerovati kako su nam termini blizu-cure koje su u mojim tjednima😱

Ovih dana sam slala neke službene mailove pa mi ostalo u navici "Vas" napisati s velikim V 😁

• MiniMa
    10. Veljača 2020. 08:38

sagi

Jutro,
    Neverland stvarno ti je predivna kosa. A buša još ljepša 🤗
    .
    MiniMa hvala za popis, moram usporedi tvoj, Skoljkin i Karlin 😁 gdje si biIa na tečaju?
    .
    I ja sam kupila taj sprej, a tim mislite špricati i igračke koje se ne smiju prati?

Tecaj smo odradili u Domu zdravlja Siget, dva dana po 2 i pol sata cca. 

Mellorine i ja si svaki, dan razmisljam sto cu danas napravit, ali nikako se ne mogu pokrenut, ali tjesim se da imam jos dosta vremena 😬

Sto se pritiska dolje tice, ja ga imala prije nekih mjesec dana.. Negdje tri dana zaredom je meni bilo tesko hodat, sjedit, ma doslovno sve i tocno taj osjecaj kad ustanem da ce mi sve ispast dolje 😶
    Uspanicila se iotisla na hitnu, ispalo da imam neki gadni uroinfekt i zavrsila na antibioticima, a tijekom mokrenja nije ni peklo ni boljelo..... Ne mora bit da je kod vas tako, samo dijelim iskustvo 🤗

Mom
    10. Veljača 2020. 08:54

Evo ja uzela ovo za dezinfekciju:
    https://ibb.co/KLKSyr7
    https://ibb.co/JpmmgnL

Imamo polovan krevetić i komodicu pa ću ja proći s time... Ipak. 😁 Kupila sam isto to samo za podove. Ne mislim ni ja držati stetiliziran prostor non stop ali ipak bi prošla s time sve prije nego malecka dođe...

Koliko prije je ok oprati i opeglati robicu, ja bi to najradije već sve sad napravila 🙈😄 nego se mislim, stajat će mi...još dobra 3 mjeseca ako porod bude u terminu.
    Idem na tečaj sad, za nekih 2 tjedna idem i na onaj u bolnici. Gdje se uči o disanju na porodu? Još do sad nitko ništa... 

skoljka
    10. Veljača 2020. 09:12

Jutro curke, evo uspjela sam odspavat dva sata 😉
    Sagi ma nije to nista odjedanput to traje preko 10ak dana, svaki dan po nesto, napravila raspored u glavi i lagano. Al moram sve, vec mi se najavljuje puno gostiju, neki su vec avio karte kupili ( neki i prerano, samo me malo smeta sto nitko ne pita kad bi nama odgovaralo nego sam vele tog datuma smo uzelu kartu) njima mi je nezgodno rec da je to prerano 😐, al kroz salu sam nabacila da ako prenesem da je lako moguce da niti nevide bebu 😅
    Tina super buso 😍, bas sam sinoc htjela pitati sta je sa tobom, ni lilypie se ne javlja, ni blizimama cini mi se da je ona isla na neki pregled i nije se vise javljala.
    .
    Ja imam dole osjecaj kao da ce mi sve ispasti koliko me stisne, al to je samo kad ustajem sa trosjeda, a sa stolice nista. 

• MiniMa
    10. Veljača 2020. 09:18

Mommy mi smo sad na tecaju prosli dvije tehnike disanja, al doslovno proletjeli tek toliko da znamo princip, receno nam je da na porodu nas primalja vodi kroz cijelo disanja, al kao da se ne sretnemo s time prvi put u radaoni

10. Veljača 2020. 09:37

Prijavljujem uspjesan pregled, samo je provjerio srce, malo mozak i cerviks. 
    Iduci pregled 11.03.
    Dobila sam  4kg u mjesec dana, sto je +7 ukupno :D

• Elenicaa20
    10. Veljača 2020. 09:38

Jutro ženeee
    Koristim vaginalete Polygynax za isjecak
    Dode 6 komada
    Ja sam iskoristila vec 4 i prve tri kad sam stavljala hspjela sam noc da ne idem piskit bar do 5 ujutro
    Eh sinoc sam stavila 4 u pola 11 i ustala u wc u 1 i izasla su mi dva manja komadica ja sam kontala od te vaginalete mozda nisam dovoljno gurnula 
    Eh sad jutros kad sam ustala vidjela sam u solji taj drugi mali komadic on se stvrdnuo
    Izgleda ovako
    https://ibb.co/k3Y6tpC
    Da li je to od vaginalete?
    Ako je neeka koristila ove vaginalete nek mi napise 
    Na kontroli sam bila u cet sve uredu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.