Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    04. Veljača 2020. 15:44

Curke jel ima ijedna iskustva sa kinderkraft pilot kolicima?gledam ta kolica neka laganija,posto ce ljeto i dosta cemo putovat a da mi ne zauzimaju puno mjesta u autu...imam bogaboo cameleon i obozavam ih al s dvoje djece nece stajat sve u auto

• meddleO407
    04. Veljača 2020. 16:24

Karla, znam da ti imaš istu onu Chicco ležaljku kakvu i ja imam. Jesi mislila skidati navlaku i prati? 

Tina1803
    04. Veljača 2020. 16:35

Koji šugav dan..vidim da se to manifestira i aktivnošću na forumu😁
    Mislim da je vec bila tema ali imam taj problem pa da opet pitam...krv iz nosa🙄 dugo mi zna biti krv kad ispušem nos (otkad sam trudna) i tome ne pridajem pozornost jer znam da je to uobicajeno...ali danas sam osjetila u ustima okus zeljeza intenzivan i pljunula i bas je bilo puno krvi. Onda sam se zakašljala i opet bas dosta krvi izaslo...imam tu kratkocu daha i otezano disanje vec 2 tjedna ali to isto pripisujem trudnoci. Ali ovo me sad malo zabrinulo🤔 temp.nemam, tlak dobar..ne zelim dr.gnjaviti ako je u pitanju neka kapilara u nosu ali pitat cu je svakako na pregledu. A dotad..ima li ijedna slicno iskustvo?

Boa35
    04. Veljača 2020. 16:41

https://ibb.co/TW82G04
    Lunina_mama evo popisa.. ako mislite da mi nešto fali ili je nepotrebno, molim iskusne mame da me upozore 😆 oko ogrtača se još uvijek dvoumim..danas sam zaboravila pogledat u pepcu onaj tanki, kiša me totalno izludila..a debeli koji imam doma ne mislim nositi.. 
    Od uložaka sam stavila 10kom chicco u torbu i dva kom u vrećicu za rađaonu.. 
    Upozorila me kolegica da prije poroda isto treba ručnik, jer nakon klistira se valjda isto ide na tuširanje.. a gel za tuširanje i kaladont sam uzela mala putna pakiranja da mi ne zauzimaju puno prostora u torbi.. 
    Jedino sam mislila možda još staviti u torbu jedan maleni ručnik da imam za nakon wca ako ću se isplahnut vodom (navodno je to dobro zbog šavova) pa da za to imam poseban mali ručnik, što vi mislite?? 
    Meddle0407 ja bi sve to skinula ako ide 🙄 nisam probala skidati to, stoji mi još u kutiji s kolicima..uopće ne znam što se da od toga skinuti, a što ne.. ako nešto bude prekomplicirano za skinuti ili se neće dati, onda ću našpricati s onim sprejom iz dma za dezinfekciju, prebrisat mokrom krpom i gotovo.. 

Boa35
    04. Veljača 2020. 16:46

Tina1803

Mislim da je vec bila tema ali imam taj problem pa da opet pitam…krv iz nosa🙄 dugo mi zna biti krv kad ispušem nos (otkad sam trudna) i tome ne pridajem pozornost jer znam da je to uobicajeno…ali danas sam osjetila u ustima okus zeljeza intenzivan i pljunula i bas je bilo puno krvi. Onda sam se zakašljala i opet bas dosta krvi izaslo…imam tu kratkocu daha i otezano disanje vec 2 tjedna ali to isto pripisujem trudnoci. Ali ovo me sad malo zabrinulo🤔 temp.nemam, tlak dobar..ne zelim dr.gnjaviti ako je u pitanju neka kapilara u nosu ali pitat cu je svakako na pregledu. A dotad..ima li ijedna slicno iskustvo?

Ja od kad sam trudna ostala krv iz nosa nakon skoro svakog brisanja.. 
    A ovo sada od kako se grije ludnica.. nekad ne mogu zaustaviti po par min koliko mi curi.. 
    Ali da, i meni se dogodilo da nakon što mi se spusti krv iz nosa, kasnije bi iskašljala na usta sluz s krvi.. ja mislim da mi se to iscijedi iz nosa, pa se zadrži negdje iza 🤷 ne događa mi se to često, možda svega 2-3 put do sada.. 
    Uglavnom mene je spasilo inhaliranje svaku večer i ovlaživači zraka koje smo postavili u dnevnom i spavaćoj..malo rjeđe  mi se krv spusti.. 

Tina1803
    04. Veljača 2020. 16:48

Karla89

Tina1803

Mislim da je vec bila tema ali imam taj problem pa da opet pitam…krv iz nosa🙄 dugo mi zna biti krv kad ispušem nos (otkad sam trudna) i tome ne pridajem pozornost jer znam da je to uobicajeno…ali danas sam osjetila u ustima okus zeljeza intenzivan i pljunula i bas je bilo puno krvi. Onda sam se zakašljala i opet bas dosta krvi izaslo…imam tu kratkocu daha i otezano disanje vec 2 tjedna ali to isto pripisujem trudnoci. Ali ovo me sad malo zabrinulo🤔 temp.nemam, tlak dobar..ne zelim dr.gnjaviti ako je u pitanju neka kapilara u nosu ali pitat cu je svakako na pregledu. A dotad..ima li ijedna slicno iskustvo?

Ja od kad sam trudna ostala krv iz nosa nakon skoro svakog brisanja..
    A ovo sada od kako se grije ludnica.. nekad ne mogu zaustaviti po par min koliko mi curi..
    Ali da, i meni se dogodilo da nakon što mi se spusti krv iz nosa, kasnije bi iskašljala na usta sluz s krvi.. ja mislim da mi se to iscijedi iz nosa, pa se zadrži negdje iza 🤷 ne događa mi se to često, možda svega 2-3 put do sada..
    Uglavnom mene je spasilo inhaliranje svaku večer i ovlaživači zraka koje smo postavili u dnevnom i spavaćoj..malo rjeđe mi se krv spusti..

Tnx, trebala bi se pocet inhalirat i malo cesce koristiti ovlazivac u sobi 👍

skoljka
    04. Veljača 2020. 17:29

Sve ce te biti spremne za rodiliste prije mene 🙊
    Bas sam maloprije razmisljala, vjerujem da u meni negdje tinja ogromna panika i strah, ali to ovak ne osjecam ili potiskujem, pa iz tog razloga odgadjam sa pripremom 😐

Tina dobro si zakljucila ovo za sugav dan, bas je, jucer sam tak super bila, a danas uzas, i hormoni me drmaju. Ovo za krv, imam ti i ja to od pocetka, isto sam bas neki dan osjetila zeljezo u istima i pojacanu krv. Ja nemam ovlazivac zraka, ali od kad sam u dnevnu i spavacu na radijatore stavila po casu vode nemam problema preko noci sa disanjem i zacepljenim i isusenim nosem.

• mamasita05
    04. Veljača 2020. 17:42

Cure,
    Jel ijedna imala problem isijasa tijekom trudnoce? I kako ublaziti bolove/lijeciti se? 

skoljka
    04. Veljača 2020. 17:51

mamasita05

Cure,
    Jel ijedna imala problem isijasa tijekom trudnoce? I kako ublaziti bolove/lijeciti se?

Imam ja stalno. Samo masaza lagana onal kao da se mjesi tjesto, da osjetis bol al ne da umires od bola dok te se masira i da ti malo opusti zivac pod tusem malo topliju vodu po tom mjestu gdje pocenje zivac. 

• meddleO407
    04. Veljača 2020. 17:54

Karla, ja sam neki dan to konačno izvadila iz kutije da vidim i čini mi se tlaka to skidat pa namontiravat opet. Imam sprej iz DMa, mislim da ću i ja samo našpricat.
    Joj cure, vidim sve patimo od istih stvari...meni doduše ne curi krv iz nosa, ali kad ga god ispušem ima krvi. Desni mi krvare od početka, zubar je rekao tu nema pomoći
    Mamasita, ja sam prije mjesec dva imala išijas. Užasno me bolilo, danima sam jedva hodala ali nema pomoći za trudnice tako je meni muž rekao, šuti i trpi dok ne prođe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.