Mamasita, i ja sam već 2tj u bolovima. Planirala sam raditi cijelu veljaču još, ali nista, jučer išla otvoriti bolovanje i od danas sam doma. Danas većinom mirujem, povremeno ustanem i malo prohodam i malo je bolje.
Svi su mi savjetovali samo mirovanje i da kako sada dobivamo kile i mi i bebe rastu, teško da će biti bolje do poroda 😏
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Ja isto nekuzim to valjda kako nemamo mengu pa mora svejedno odnekud krv ici, meni ne iz nosa ali zato skoro svaki put kad zube perem, taman je nekidan i Ella stavila sliku da joj je isto tako. Ja sam onda neka sva kontra, meni je sugav dan al sam ja super kako sam se napokon naspavala nakon sto nekolke noci nisam. Vec sam mislila staviti ostatak vesa prati pa da mogu peglati, ali sam se suzdrzala da jedan dan pauze napravim. Ja samo spremam vase popise 😂 ok pola mi je negdi spremno ali moram sve sabrat da mi je na jednom mjestu ☺
Cure /žene. Čestitam onima koje su uspjele u ostavarenju svog sna, a onima koje nisu želim i dalje puno sreće.
Eh sad imam ja pitanje, pokušavamo na bebi. Pošto je moj na terenu ne možemo pratiti sve kako treba.
Inaće mi je menstruacija u zadnje vrijeme nije Redovna ciklusi su 26-28-29-30…
Zadnju sam imala 26.01., koja je bila 4 dana, 31.01 smo imali odnos bez prekinutog snošaja, također i 01.02 i 02.02 isto tako.
Da li je koja uspjela zatrudniti u tom razdoblju? Puse :*
+ 26.12.2020🖤
Cure /žene. Čestitam onima koje su uspjele u ostavarenju svog sna, a onima koje nisu želim i dalje puno sreće.
Eh sad imam ja pitanje, pokušavamo na bebi. Pošto je moj na terenu ne možemo pratiti sve kako treba.
Inaće mi je menstruacija u zadnje vrijeme nije Redovna ciklusi su 26-28-29-30…
Zadnju sam imala 26.01., koja je bila 4 dana, 31.01 smo imali odnos bez prekinutog snošaja, također i 01.02 i 02.02 isto tako.
Da li je koja uspjela zatrudniti u tom razdoblju? Puse :*
Hej 😊 sve ovisi kada ti je ovulacija bila...tu stvarno nema pravila. Jesi probala s onim testovima za ovulaciju? Neke žene i osjete ovulaciju bez testova- bol u jajniku, jaci prozirni iscjedak itd... Želim vam puno sreće i da uskoro ugledaš svoj plusić🥰
Popis za bolnicu spremljen! Hvala sta si stavila😀
Nosila sam jos vlazni toaletni papir i maramice za dezinfekciju wc-a.
.
Kako me mene danas beba lupala po mjehuru ,cerviksu ili cemu vec, imala sam osjecaj da ce ruka izviriti van. Mogu vam reci da se i preplasim kad me tako lupa. Samo vrtim razno razne scenarije u glavi.
Ja sam bila solidno cijeli dan al sad me pred vecer opet kontrakcije skrpile ...odma se prepadnem inace sam danas 31 tjedan ravno...a beba me udara veceras pravo junacki to me odma utjesi!da mi je bar 33 uhvatit da malo lakse disem!ovu trudnocu stalno umirem od strraha...kakvo je kod vas stanje danas
Ja sam bila solidno cijeli dan al sad me pred vecer opet kontrakcije skrpile …odma se prepadnem inace sam danas 31 tjedan ravno…a beba me udara veceras pravo junacki to me odma utjesi!da mi je bar 33 uhvatit da malo lakse disem!ovu trudnocu stalno umirem od strraha…kakvo je kod vas stanje danas
Kad te tako uhvate dobro je staviti jastuk ispod guze da si malo na uzdignutom, da je sto manje pritiska na cerviks i mjehur..meni tako momentalno bude lakse. I magnezij naravno 😊 ja sam danas cak ok sto se tice bolova, tu i tamo probode i zaboli, kontrakcije isto..ali vec sam lagano "otupila" na to🙄 samo se pribojavam sto me tek ceka 😳
Popis za bolnicu spremljen! Hvala sta si stavila😀
Nosila sam jos vlazni toaletni papir i maramice za dezinfekciju wc-a.
.
Kako me mene danas beba lupala po mjehuru ,cerviksu ili cemu vec, imala sam osjecaj da ce ruka izviriti van. Mogu vam reci da se i preplasim kad me tako lupa. Samo vrtim razno razne scenarije u glavi.
I mene moja tako danas udarala. Ravno dolje po cerviksu i mjehuru, pa bočno pa na 3 različite strane odjednom... valjda je takav dan. Svaki put kada se čučnem ili malo jače stisnem dok imam stolicu imam osjećaj kao da se otvaram. Ova trudnoća mi je skroz drugačija nego prva.
Tko je stavljao popis za bolnicu?nek ga stavi opet da ga slikam 🤗.
Cvjetic123 to sve zavisi i kako su ti ciklusi a tom jos ovulacija...najbolje ti je kupit trakice za ovulaciju,ja sam uzela preko wisha i super su mi..no npr ja nisam zatrudnjela na dan bas kad mi je najplodniji nego dva dana poslije..
Sortiraj odgovore
Najstariji