Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    29. Siječanj 2020. 19:30

LaLuna

Vaki

Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
    Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
    OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
    Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
    Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.

Vaki moj TSH u 35tt je 0,525, ft4 12.3. Dr kaže i dalje 0,75 3x i 100 4x tjedno

Hm? Pa zar ne bi tebi trebao smanjiti dozu? Sad se petljam gdje mi nije mjesto, ali mislim da tebi ne treba tolika doza... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    29. Siječanj 2020. 19:56

E da stigao mi danas grudnjak sa Alija, narucila prosli tjedan😎, 36kn. Mekan je, nisam jos probala, od oka vidim da mi je jos velik 🙈, 80B, nadam se da ce mi sirinom odgovarat, a kosare pa bemu valjda ce se popunit 😂

Tina1803
    29. Siječanj 2020. 19:58

Sanja89

Tina1803

Sanja89

Tina1803

Mene svaka 2 tjedna gleda vaginalno i jos prstima provjerava šav (to strašno boli), uzima briseve i radi unutarnji uzv s onom sondom. I tako ce mi biti do poroda 🤦‍♀️🤦‍♀️

I ja se onda zalim….ajme svaka cast….

Ma svatko svoj križ nosi 😊 btw sto se tice seksa-zaboravila sam sto je to i kako izgleda🤦‍♀️

Ista stvar hahah inace bi tu bol mozda s tim povezala

Da, bar bih sumnjala na to a ovako se trebamo misliti 🤣

Tina1803
    29. Siječanj 2020. 20:04

skoljka

https://youtu.be/SkPOI9uUp6A

Ajme kako je mala bebaaa..tako me strah da nista necu znati😱

Lunina_mama
    29. Siječanj 2020. 20:07

skoljka

E da stigao mi danas grudnjak sa Alija, narucila prosli tjedan😎, 36kn. Mekan je, nisam jos probala, od oka vidim da mi je jos velik 🙈, 80B, nadam se da ce mi sirinom odgovarat, a kosare pa bemu valjda ce se popunit 😂

Pa baš dobro izgleda. Ja sam kupila Lidlova 2. 

Vaki
    29. Siječanj 2020. 20:29

Na zimskim svi čestitaju našoj Thinkpink1, a ja nigdje ne vidim njen post da je rodila!? O. K. znam da je imala zakazan porod, ali mi je glupo pisati bilo šta dok ne javi sama. Jesam li možda propustila njen post?

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    29. Siječanj 2020. 21:04

Skoljka moze link grudnjaka?
    Sto se tice kupanja, ja kupam odmah u prvoj posjeti, pazim da pupak ne zamocim, Ako i ode malo vode dobro posusim gazicom. cim otpadne kupam normalno, isto dobro posusim.
    Nikad u svim godinama rada nikakvih problema, kupaju ih i u bolnici pod pipom u onim velikim umivaonicima tako da... :-) 

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    29. Siječanj 2020. 21:17

Večer žene! Danas mi je bas bio naporan dan, em sam radila prekovremeno, pokocila se cijela od sjedenja, em me doma dočekala turbo beba. Sad sam napokon malo predahnula 😊 i nakljukala se magnezijem jer mi je sve nekako napeto.
    Sretno sutra svima na pregledu! Držim svima fige :) ne znam kak ću dočekati svoj za dva tjedna. 
    Prvi porod mi je bio okej iskustvo, ali se nadam da će ovaj put biti malo manje šavova. 
    Moja seka je rodila u Švicarskoj, 4 mjeseca iza mene pa mi je bilo zanimljivo vidjeti razlike. Npr njima je patronažna sestra kupala bebu prvi puta u jako puno vode (za moje pojmove) a pupak uopće nije pazila. Bio je cijeli u vodi. Samo ga je kasnije dobro posušila. I kod njih biraš patronažnu sestru prije poroda, pa ti dolazi doma, priprema sve za dolazak bebe, a kasnije im je došla 8 puta.
    Fever daaa, oni ogromni umivaonici a bebu drže na dlanu i samo ih stave pod pipu 😄 ja jedva pelenu uspjela promijeniti, a oni tako barataju sa bebom. 

MickeyMouse
    29. Siječanj 2020. 21:22

Fever na koju komodu iz yiska misliš? Ja sam kupila za 500 kuna onako je bijela sa 4 ladice. I nisam bas bila zadovoljna. Ladice su plitke i ne stane bas puno stvari. I ako ćeš je uzimati zaserafi je za zid jer je na mene pala kad su bile otvorene dvije ladice u isto vrijeme. Sad imam iz ilkee i puno su bolje komodice. 

MickeyMouse
    29. Siječanj 2020. 21:26

Joj cure nemojte zamjeriti moj monolog al zaboravna sam.
    Lily jako mi je drago sto si dobila dozvolu za wc i tuširanje. 😊 
    E i netko je komentirao oblačenje bodija od nogica. To je posebno dobro kod skidanja ako se ukaka pa da se ne Prevlaci preko glave, raširi se na ramenima i spusti preko nogica. 
    I vidjela sam prekrasan krevetić i prekrasnu robicu! 
    Mislim da je to to od mene za sada 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.