A mene pak svaki put pregleda vaginalno, jako mi je to postalo neugodno, baš me zaboli.
Tko zna šta će i meni reći, sigurno će me opet slat na ogtt. A ja i dijeta dva različita pojma. Teško se kontroliram
Školjkaisti kompletić imamo 😊https://ibb.co/tc9gsCs
Čak sam razmišljala to za izlazak iz bolnice ali mislim da je zeznuto za obući?
😍👍🏻, ma nevjerujem da je to tesko za obuci, i ja sam o tome razmisljala ako kojim slucajem ona kombinacija bude velika 🙈. Mene vise brine kako oblaciti bodice. Sinoc sam gledala neki video kako md. sestra presvlaci i kupa bebu. Ugl. znas one bodije sto nemaju nikakve kopce na ramenima nego se samo kao rasire, e pa ona to nista ne radi preko glave nego svlaci na dole, pa tako i oblaci, ja se sokirala reko pa zar se to tako radi, djeluje jako jednostavno. Jos me iznenadilo da bebu kojoj jos nije otpao pupak ide kupati sve sa kupkom i jos pupak masira u vodi 🤔
Aaa to se tako oblaciii? Sad ima logike. Uvijek me mucilo kako cu to preko glave. Kako bebu u kupki kupa? Nama su rekli na tecaju da se tek rođena beba uopce vise ne kupa nego se blazinicima propere…
Sad cu probat naci video pa stavim. Pa i nas su tak ucili, tek kad otpadne pupak i sve zamladi onda sa kupkom ali vrlo malo
Da da tina, ne znam jel tvoj stokke ili noona ( cutie cloud krevetic) nas je noona, kupljen rabljneni ali je kao nov, prvi dio je 0-6 mj i onda ga sirimo za do dvije godine i onda se makne jedna manja stranica srednja i spusti se krevetic na najbizu razinu i bude do 4 godine.
Kolica rabljena isto al ko nova, autosjedalica nova - to fotkam kad donesemo u stan
Komodu nasla u lesnini i yisku iste su 500-550kn. Ne znam tocno koja cijena u kojoj trg ali uzet cu gdje u tom trenu bude dostupna.
Kadicu cu narucit onu ikeinu za 50 kn, a spuzvu za previjanje sam uzela u babycentru.
Kozmetiku sam polako kupovala imam od Mustele i La Roche Posaya nesto.. kupujem sad kad vidim vlazne maramice na akciji ( btw frenda koristi lidlove 3x100 kom,18 kn vidjela danas u trg) ja ih jos nisam probala uzimala sam neke pampersove 2+1 u dmu.
Pelene cu tamo u trecem mj uzeti na akciji da bas ne pretrpavam stan sad dok nemam ni komodu
It’s a baby boy💙
Mene svaka 2 tjedna gleda vaginalno i jos prstima provjerava šav (to strašno boli), uzima briseve i radi unutarnji uzv s onom sondom. I tako ce mi biti do poroda 🤦♀️🤦♀️
Mene svaka 2 tjedna gleda vaginalno i jos prstima provjerava šav (to strašno boli), uzima briseve i radi unutarnji uzv s onom sondom. I tako ce mi biti do poroda 🤦♀️🤦♀️
I ja se onda zalim....ajme svaka cast....
Da da tina, ne znam jel tvoj stokke ili noona ( cutie cloud krevetic) nas je noona, kupljen rabljneni ali je kao nov, prvi dio je 0-6 mj i onda ga sirimo za do dvije godine i onda se makne jedna manja stranica srednja i spusti se krevetic na najbizu razinu i bude do 4 godine.
Kolica rabljena isto al ko nova, autosjedalica nova - to fotkam kad donesemo u stan
Komodu nasla u lesnini i yisku iste su 500-550kn. Ne znam tocno koja cijena u kojoj trg ali uzet cu gdje u tom trenu bude dostupna.
Kadicu cu narucit onu ikeinu za 50 kn, a spuzvu za previjanje sam uzela u babycentru.
Kozmetiku sam polako kupovala imam od Mustele i La Roche Posaya nesto.. kupujem sad kad vidim vlazne maramice na akciji ( btw frenda koristi lidlove 3x100 kom,18 kn vidjela danas u trg) ja ih jos nisam probala uzimala sam neke pampersove 2+1 u dmu.
Pelene cu tamo u trecem mj uzeti na akciji da bas ne pretrpavam stan sad dok nemam ni komodu
Mi smo bas narucili s one web stranice Cutie cloud tako da ne znam koji je od ta dva...tj.mi narucili, baka platila 😊 ona nam je bas htjela krevetic uzeti a meni je taj ovalni predivan...
Mi smo kadicu dobili unutar komode za presvlacenje. Ona sto ide ispod stola za presvlacenje i skroz je ok...jos smo nasljedili onaj neki naslon koji se ne kliže da bebu stavis u to u kadu tako da smo taj dio rijesili ja mislim.
Rucnike i posteljinu smo uhvatili na akciji u lesnini (mislim da jos traje akcija na sav baby asortiman).
I ja se onda zalim….ajme svaka cast….
Ma svatko svoj križ nosi 😊 btw sto se tice seksa-zaboravila sam sto je to i kako izgleda🤦♀️
I ja se onda zalim….ajme svaka cast….
Ma svatko svoj križ nosi 😊 btw sto se tice seksa-zaboravila sam sto je to i kako izgleda🤦♀️
Ista stvar hahah inace bi tu bol mozda s tim povezala
Skoljka - gledam video i razmišljam kako su to majušna stvorenja... Već sam zaboravila kako mi je bilo teško prvo kupanje bebice. Sva sam se preznojila u tih nekoliko minuta.
Cure, ja se nadam lakšem porodu... Većinom svi govore da je s drugim sve nekako brže... Prvi porod ne bih komentirala...
Tina - prekrasan je krevetić, moj je klasika jer sam ga dobila od seke (od njenih klinaca) još u prvoj trudnoći. Btw, oni već imaju djevojke pa onda možeš misliti koliko je krevetić star. Samo je madrac nov...
Meni fali sve od kozmetike i ulošci + mrežaste bokserice. Imam još vremena...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji