Minnie super 👍🏻sta je rekla za kontralcije, jesul kod tebe bolne ili samo osjetis stvrdnjavanje trbuha?
Happy ko bi znao, bas je cudno da se obrisala, zar joj je bilo do toga u tom trenutku. Nadam se da nije bila netko tko nas zeza, a mi ko budale se brinemo za nju.
I ja se nadam, a nadam se da i nije obrisala jer su loše vijesti 😕
Naravno i ja zelim da je bila lazna uzbuna, al je cudno da je obrisala nekih pola sata do sat nakon objave. Za toliko nije mogla niti saznati o cemu se radi ako je isla na hitnu, zato to i kazem.
Pa meni ti budu cak cesto bolne kontrakcije par puta sam se prepala koliko me cak ledja zabole zato od silnog straha nisam ni stvari kupovala😔pitala sam ju jeli moze bebi nesto od toga bit jer me stalno to muci i trbuh mi je bas cesto tvrd,rekla je da svakako uzmem magnezij svaki dan ali da mjesec dana je nalaz isti (uloziva za vrh prsta) a da nije nesto ok da bi se pocela otvarat jer su te kontrakcije u tom smislu najopasnije...tako da se nadam da ce bit ok jer mi je bas to stvaralo stres,a i na uzv je beba uredno sve ok za 30 tjedan😀tako da sam odma bolje volje ...nego eto ta urinokultura i streptokok me cijelu trudnocu muce tako da mislim da mi ne gine antibiotik onaj za vrijeme poroda😒
Minnie od kad imas te bolne kontrakcije i jel ti traju neodredjeno ili ? Meni je prvi put bilo prije tri dana, narucena sam u cetvrtak na pregled pa me bas zanima jel se nesto pocelo dogadjati, nadam se da nije 🙁 Ja pijem Mg od pocetka trudnoce. Ma nemoze bebi biti nista, nemoj se bojati toga, samo kupuj, uzivaj, nista ljepse nego za bebicu se pripremati 😊. Ja sam vec sve nabavila, mozda jos par sitnica iz ljekarne.
Minnie od kad imas te bolne kontrakcije i jel ti traju neodredjeno ili ? Meni je prvi put bilo prije tri dana, narucena sam u cetvrtak na pregled pa me bas zanima jel se nesto pocelo dogadjati, nadam se da nije 🙁 Ja pijem Mg od pocetka trudnoce. Ma nemoze bebi biti nista, nemoj se bojati toga, samo kupuj, uzivaj, nista ljepse nego za bebicu se pripremati 😊. Ja sam vec sve nabavila, mozda jos par sitnica iz ljekarne.
Pa meni ti to traje vec od 25 tjedna zato mi je i rekla da je vazno da se nalaz nije isto mjenjao...al meni je to u pocetku bilo grozno ta prva dva,3 dana kd me pocelo lovit ja sam mislila da cu ic rodit cak sam jedan put normabel mali popila koliko me uhvatilo bilo...al eto kad mjesec dana se nije mjenjao nalaz onda su ocito u mene te lazne kontrakcije kao ali bas imam dane kad se uopce ne mrdam s kauca znaci napravim 2 koraka trbuh mi se stvrdne i ne mogu nista ..,tako da moram ocito prihvatit to da ce me pratiti do kraja...a ti se nemoj sekirati skoro si 34 tjedna uhvatila i ides na pregled,samo napomeni za to svakako da te muci jer ipak se ti primices 9 om mjesecu😃
Pa meni ti to traje vec od 25 tjedna zato mi je i rekla da je vazno da se nalaz nije isto mjenjao…al meni je to u pocetku bilo grozno ta prva dva,3 dana kd me pocelo lovit ja sam mislila da cu ic rodit cak sam jedan put normabel mali popila koliko me uhvatilo bilo…al eto kad mjesec dana se nije mjenjao nalaz onda su ocito u mene te lazne kontrakcije kao ali bas imam dane kad se uopce ne mrdam s kauca znaci napravim 2 koraka trbuh mi se stvrdne i ne mogu nista ..,tako da moram ocito prihvatit to da ce me pratiti do kraja…a ti se nemoj sekirati skoro si 34 tjedna uhvatila i ides na pregled,samo napomeni za to svakako da te muci jer ipak se ti primices 9 om mjesecu😃
Imam ja lazne jos odavno, od nekog 22tt, ali ove bolne sam imala prije 15 dana prvi put i prije 3 dana, ove zadnje su bile grozne. Zato i idem sad na pregled ranije, inace sam na redovni trebala tek iduci tj.
Naravno da ces ici i ja bi mene je tad jednu noc toliko mucilo da sam mislila da sam gotova pa sam popila mali normabel...iako mislim ako se smire kad tad da nije strasno!jedva cekam da javis sta ce ti reci
Jutro cure!
Obavila drugo vadjenje krvi, cekam trece.
Nije mi cak ni muka bilo. 😃
Jutro..
Tina sutra mi je pregled, nisam valjda krivo napisala.
Jahanara 🤞🏻da nalazi budu uredni.
Jutro..
Tina sutra mi je pregled, nisam valjda krivo napisala.
Jahanara 🤞🏻da nalazi budu uredni.
Onda sam krivo skuzila, i meni je sutra 😊
Jutro cure, već 2-3 dana mi trbuh gore u sredini ful brzo zatitra po par puta pa stane. Pa opet. Jel imala koja taj feeling, šta je to? Ne bi rekla da je malecka, njene pokrete drukčije osjetim. I nisu tako brzi. Ovo je kao ful brzo treptanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji