Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    28. Siječanj 2020. 15:46

Što se tiče praška, ja sam na forumu pročitala da ga žene koriste u trudnoći i  zato sam ga i kupila, ali samo jednom sam ga koristila. Stoji 7 minuta i ispere se i odoše dlake. Imam epilator ali ga nikad ne koristim, a trimerom kožu oderat. 

MickeyMouse
    28. Siječanj 2020. 16:45

Cure uredan mi je ogtt 😄 čula sam se s sestrom pa mi je samo rekla da je sve okej tak da ne znam točne brojeve. 

Tina1803
    28. Siječanj 2020. 16:46

MickeyMouse

Cure uredan mi je ogtt 😄 čula sam se s sestrom pa mi je samo rekla da je sve okej tak da ne znam točne brojeve.

Bravo👏👏

Jahanara
    28. Siječanj 2020. 16:52

Lilypie cestitam na 32.tt🎉🎉

MickeyMouse bravo za dobar nalaz!😃

Vaki
    28. Siječanj 2020. 16:53

Super za uredne preglede. 👌
    Lilypie - čestitke!
    Ja nemam ništa od Nivee za klince pa ne znam što bih preporučila... Imam samo za sebe. 
    Nekako mi ne miriše na dobro ako je obrisala profil i ne javlja se. Nadam se da griješim. 
    Nešto sam željela odgovoriti Tini, ali sam zaboravila što je pitala jer je to bilo prije nekih 5 stranica. 🤭
    Ja se već dugo brijem na slijepo i onda kasnije provjerim u ogledalu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    28. Siječanj 2020. 17:00

Sjetila sam se... Tina - ja pijem euthyrox od 50. Prvo sam pila pola tablete, ali mi je u 2. tromjesečju povećao na cijelu. Sad će mi vjerojatno opet povećati... Ili možda da opet izvadim TSH jer sam taman noć prije povratila 100 puta i bila sam sva nikakva. Ako to uopće ima kakve veze... 

🤞❤️🙏

skoljka
    28. Siječanj 2020. 17:02

Joj Lilypie bome se svega nagledas. Dok sam bila dijete ispod 4 god imala sam najbolju prijateljicu douwnicu, to je najdivnije bice na svijetu.
    Jesu se sjetili bar neki dijetalni kolac 🙈😃

Cure super za uredne nalaze, to je najbitnije 👍🏻

Fever da njih dvije se trebaju poroditi, al neznam jesu li vec ili ce tek 😄
    Vaki i ja sam htjela jos nesto komentirat al mozak u banani 🤔

Tina1803
    28. Siječanj 2020. 17:02

Vaki

Sjetila sam se… Tina - ja pijem euthyrox od 50. Prvo sam pila pola tablete, ali mi je u 2. tromjesečju povećao na cijelu. Sad će mi vjerojatno opet povećati… Ili možda da opet izvadim TSH jer sam taman noć prije povratila 100 puta i bila sam sva nikakva. Ako to uopće ima kakve veze…

Meni cijelu trudnocu povecava terapiju i ne prati samo tsh nego ft4 koji je kao i bitniji u trudnoci..ja jednom mjesecno moram vaditi hormone stitnjace,ti? Svakako odi ako je proslo vise od mjesec dana

Vaki
    28. Siječanj 2020. 17:30

Vadim jednom mjesečno. Sad su mi svježi nalazi od ponedjeljka u banani, a u petak imam kontrolu. Nego, mislila sam da mi je možda slučajno ovaj puta TSH povećan zbog stresa... Antitjela su mi uvijek o. k. 

🤞❤️🙏

• Minnie255
    28. Siječanj 2020. 18:28

Pozz cure evo mene da se javim sa pregleda,Bogu hvala sve je ok nalaz se nije mijenjao 3 tjedna sto je super s obzirom na kontrakcije i najvaznije,danas smo 30 tjedana tocno i bebi ima 1500 ❤️😍💕nastavljam mg svaki dan moram ponoviti urinokulturu slj tjedan i bris na strepkok cemo sljedeci put jer ga imam u urinu pa moram to sve provjerit radi poroda i antibiotika!nadam se ako je netko jos isao danas da su pregledi super prosli!ja se sad mogu napokon opustit i pocet narucivat robicu i ostalo uzimat sto treba jer me nekako bilo strah prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.