Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.
Vaki moj TSH u 35tt je 0,525, ft4 12.3. Dr kaže i dalje 0,75 3x i 100 4x tjedno
Jutro cure!
Obavila drugo vadjenje krvi, cekam trece.
Nije mi cak ni muka bilo. 😃
Jutro, super 🙂
Meni je muka ak ne pojedem neš ujutro, tak da očekujem da mi neće bit dobro.
Jutro cure, već 2-3 dana mi trbuh gore u sredini ful brzo zatitra po par puta pa stane. Pa opet. Jel imala koja taj feeling, šta je to? Ne bi rekla da je malecka, njene pokrete drukčije osjetim. I nisu tako brzi. Ovo je kao ful brzo treptanje.
To se i meni zna dogodit, ali meni se čini da je to bebač
Ja sam danas dobila dozvolu da ustajem na wc i tuširanje.
Veliki pomak za mene nakon 44 dana ležanja i kahlice.
Noć je bila užasna, nisam oka sklopila. Ona cura je dobila nešto da izazove trudove i jaukala tu u sobi do 5h ujutro.
Tek tad su je odveli gore u radjaonu. Taj genij koji stavlja zajedno žene koje čuvaju trudnoću s onima koje je prekidaju zaslužuje medalju za glupost!
A doma sin ima temperaturu 39 tako da nisam bas vesela 😢
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jutro cure, jel bilo leda kod vas? Evo jutros ustanem a još se vani bijeli..doduše sad se već i otopilo.
To titranje o kojem pričate, da nije to štucanje? Meni baš zna ritmički poskakivat poskakivat trbuh i koliko sam shvatila to beba štuca, malo halapljivo se vode valjda napije
Školjka jesi nabavila sve stvari za rodilište? Ja još moram to kupit, pelene, neke sitnice isto u ljekarni, ali čekam da vidim hoće li reći da trebaju ti preparati za pupak ili ne. Čekam da stigne prematalica, kupila sam na kraju neku običnu mekanu za na krevet, šta da radim kad nemam mjesta. Kinderbet i madrac trebaju stići, posteljinu uopće nisam uzimala nego samo jastuk/vreću za spavanje, to mi se učinilo zgodno. Kolica sam naručila na kraju Joie Chrome, to isto treba stići. Mom mužu se nije svidjela ona cijena od skoro 8 tisuća za Peg Perego pa sam morala snizit kriterije
I ništa, idući tjedan pomalo prat, peglat peglat slagat.
Samo da sutra na pregledu bude sve ok
Jutro cure!
Obavila drugo vadjenje krvi, cekam trece.
Nije mi cak ni muka bilo. 😃
Jutro, super 🙂
Meni je muka ak ne pojedem neš ujutro, tak da očekujem da mi neće bit dobro.
Meni bude muka ako ujutro pojedem nesto slatko. Tako da sam isto ocekivala da mi nece biti dobro. Al stvarno nit mi je bilo muka nit sam bila gladna.Vjerujem da ce i kod tebe dobro proci😃
Mommy i ja znam to osjetiti. I meni se cini da je beba. 🤔
Ja sam danas dobila dozvolu da ustajem na wc i tuširanje.
Veliki pomak za mene nakon 44 dana ležanja i kahlice.
Noć je bila užasna, nisam oka sklopila. Ona cura je dobila nešto da izazove trudove i jaukala tu u sobi do 5h ujutro.
Tek tad su je odveli gore u radjaonu. Taj genij koji stavlja zajedno žene koje čuvaju trudnoću s onima koje je prekidaju zaslužuje medalju za glupost!
A doma sin ima temperaturu 39 tako da nisam bas vesela 😢
Lily napokon mozes na wc i pod tuš!! 🥳🥳🥳
Slazem se da zene koje prekidaju i odrzavaju nebi trebale biti u istoj sobi!
Jutro curke!
Mommy to ti je bebac bar mislim to se i meni cesto s titranjem desi. Sto se tice profila moje sve ocito netko nema pametnija posla,voljela bi da grijesim no da imas problem u trudnoci i nakon sat se bavis brisanjem profila malo smijesno.a kamoli da je mogla u to vrijeme obaviti i pregled.Jedva cekam sutra da vidim svoje zlato na uzv.❤️,a sto se tice ogtt tko ga je radio jucer nisam sve zapamtila bravo za uredne nalaze.Ja tek moram ici a nisam se jos pokrenula po tom pitanju no budem ovih dana.
Jutro curke!
Mommy to ti je bebac bar mislim to se i meni cesto s titranjem desi. Sto se tice profila moje sve ocito netko nema pametnija posla,voljela bi da grijesim no da imas problem u trudnoci i nakon sat se bavis brisanjem profila malo smijesno.a kamoli da je mogla u to vrijeme obaviti i pregled.Jedva cekam sutra da vidim svoje zlato na uzv.❤️,a sto se tice ogtt tko ga je radio jucer nisam sve zapamtila bravo za uredne nalaze.Ja tek moram ici a nisam se jos pokrenula po tom pitanju no budem ovih dana.
Ma rekla bi i ja da je bebač da su ta titranja donekle umjerena ali ovo je kao 7-8 titraja u 2 sekunde, nemoguće za izvesti!
Ma ja sve mislim da je to naš netko zaje... Što se tiče tog izbrisanih profila. Mislim, nakon svolih savjeta koje ste joj dale i brige koje ste pokazale, samo nestati, to mi je baš ružno. Tako da se nadam da je to bio lažni profil, netko kome je dosadno eto.
Sortiraj odgovore
Najstariji