Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    29. Siječanj 2020. 15:12

Malina bravo za dobar nalaz!😃
    Meddle nece 56 biti malo. Isto sam cula da Next ima vece modele.😉
    Sto se tice poroda, ne razmisljam o tom. Ne bojim se trenutno. Prvi put sam se panicno bojala al sve je dobro proslo. Nadam se da ce i ovaj put tako.

• meddleO407
    29. Siječanj 2020. 15:25

Dobro cure, hvala vam na info., naručit ću 56 još par stvari i dosta. Za prvu kćer nisam valjd ni u pola toliko imala pa nije falilo. 
    Bojim se kažem anestezije, dosad sam dvaput bila u općoj, na prvom porodu i kiretaži i to mi je toliko odvratan osjećaj, kad ti se približavaju s onom maskom i samo odjednom crnilo. Uf Bože pomozi. A nakon carskog mi je bilo tako loše, jedva nadošla, davali mi transfuziju...pa oni bolovi neizdrživi. Joj meni😥

skoljka
    29. Siječanj 2020. 15:41

Medleo poslikam ti ja poslije za usporredbu next, cda i jos neki ducan pa da vidis razliku, nemam odmah vremena, za nekih 1h budem

Tina1803
    29. Siječanj 2020. 15:57

Sjetila sam se da sam jos prije obecala staviti fotku krevetica ali sam zaboravila. Evo u nastavku krevetic-bez plahte a jastucici ce jos malo biti tu i onda na pranje i njegov kozmetički kutak 😊 dajte i vi neke slikicee

https://ibb.co/q7zq9wp
    https://ibb.co/PGNzw4s

• Sancy3
    29. Siječanj 2020. 15:59

Mene danas pri hodanju boli bas dole sad cu se malo nespretno izrazit ali koda me neko razvalio😂😂dali je moguce da dolazi do otvaranja?sutra imam pregled pa me ne lovi panika al bas neznam sta bi moglo bit

• Sancy3
    29. Siječanj 2020. 16:04

I evo da se nadovezem na tinu,saljem nas kutak

Lunina_mama
    29. Siječanj 2020. 16:14

Ja još nisam pelene nabavila i kozmetiku za malca. Nemam još ni ime 🙄. Posvetila sam se raščišćavanju sobe i pripremanju robice, kolica, krevetića insličnom  Sad je oprano i većina popeglana. Svejedno nisam spremna.
    Za prvo djete sam sve napravila i uredila, od sivanja posteljine, ukrasa, izrade mobila, slika..Za malca ništa još 🙈.
    Jučer sam opet imala bolove kao menstrualne dole na lijevoj strani..Danas sam ipak bolje. Morala sam u HZZO pa me od tog boli jer sam se malo preforsirala.
    + Radim danas doma onaj 24satni GUK profil (prosli tjedan je bio losiji pa minje rekla dr. obavezno dijetu) pa se nadam da ce to biti OK da mogu dalje i da me naruči na pregled. Da li ima nade da mi kaze da ne moram toliko mirovati? 
    Ne znam u kojem tjednu se krene u bolnicu redovno na preglede?

Fever
    29. Siječanj 2020. 16:22

Tina odlicno je sve, i ja imam takav krevetic samo u natur boji, ( bijelo bajcano drvo) slozit cemo ga do sredine 2. Mj pa cu slikati, do tada cemo i komodicu uzeti :-)
    Necu stavljati za pocetak jastuke nikakve unutra dok ne bude par mj beban, strah me dok je jos mali.

It’s a baby boy💙

• Sancy3
    29. Siječanj 2020. 16:25

Sanja89

Tina1803
    29. Siječanj 2020. 16:25

Sanja89

Koji si tjedan? Sutra je pregled pa ces vidit kakvo je stanje, javi🤞 ovo klasicno ucitavanje slika šteka tako da odi na ovaj link sto sam ja stavila i onda klikni "upload", uploadas svoje slike i onda ti se dolje pokažu linkovi tvojih slika, stisnes "copy" i zaljepis tu u komentar. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.