0 h -- 3.9 mmol/L
nakon 1 h -- 9.0 mmol/L
nakon 2 h -- 5.4 mmol/L
Mislim da je ovo ok :)
Ali čini mi se da krvna slika pokazuje laganu anemiju, valjda će mi gin dat nesto za zeljezo.
Sretno ostalim curkama na testu!
P.S. Nalaz mi je bio na e-građanima nakon 2 dana :)
https://portal.zdravlje.hr/portalzdravlja/web/lab
Ja sumnjam da bi netko stavljao slike svojih iscjedaka i pisao o takvim temama iz zajebancije. Zenska je obrisala profil i otisla - zasto bi mi ulazili u to zasto je to napravila. Svatko ima svoje razloge i donosi svoje odluke. Ja se samo nadam da je sve proslo u redu i da su bebica i ona dobro, a ovo ostalo me uopce ne zanima.
Tina,nek je spremno, super. U miru možeš čekat malog frajera,😊
Jedva čekam🤗 jeli vas hvata malo strah od poroda?
Prvo super za sve uredne preglede i sretno svima sutra ima vas vise 😊😊👍
Ja isto titranje ritmicko osjetim dosta cesto zadnjih dana, to sam skuzila da je stuca bebolina 😀
Kod nas je sinoc isto sve od krupe zabijelilo i danas se ponadala bas lip suncan dan, kad ono opet svako malo kisa pa krupa.
Ja se isto sve mislim da cu za vikend poceti prati i peglati robicu, je da je sve oprano i u vrecama, ali opet cu da se malo osvjezi.
I stalno razmisljam sto jos trebam sto mi jos fali umjesto da lipo sve popisem na papir i krizam ☺
Uf, mene je baš strah nekako. Bojim se te opće anestezije, bojim se bolova kasnije. I sto drugih strahova.
Neću mislit na to
Htjela sam pitat jel neka naručivala s Nexta, ja sam naručila robicu 56 i to mi se tak čini malo, htjela bih još nešto naručit a ne znam jel da radije uzmem onu veličinu 56-62. Ako to opet ne bi bilo preveliko 🙄
Jel imate iskustva ?
Uf i mene je strah sad poroda bas jakoo😂kad sam prvi put 20 sati imala trudove i radjala😒 ne znam za robicu s nexta al msm da ti oni cak imaju malo vece kalupe robe a to 56 ti nece bit malo za prvih mjesec sigurno,meni je prva curka nosila prvo 50 pa tek 56😂😂😂 i ja moram spisak napisati nisam jos skoro nista uzela i za pelene broj 1 nemojte previse paketa uzimati to beba jako malo nosi budu tijesne te jedinice znam da ne meni patronazna rekla da su male pelene a beba mi 3 kila imala
Uf i mene je strah sad poroda bas jakoo😂kad sam prvi put 20 sati imala trudove i radjala😒 ne znam za robicu s nexta al msm da ti oni cak imaju malo vece kalupe robe a to 56 ti nece bit malo za prvih mjesec sigurno,meni je prva curka nosila prvo 50 pa tek 56😂😂😂 i ja moram spisak napisati nisam jos skoro nista uzela i za pelene broj 1 nemojte previse paketa uzimati to beba jako malo nosi budu tijesne te jedinice znam da ne meni patronazna rekla da su male pelene a beba mi 3 kila imala
20 h? 😱 malo mi pocinje panika. Moj prvi porod je bilo stvarno jedno traumaticno i lose iskustvo pa vjerojatno zato...samo da bebica bude ok i zdrava a ja cu izdurati nekako...ili necu😱🤣
Uf, mene je baš strah nekako. Bojim se te opće anestezije, bojim se bolova kasnije. I sto drugih strahova.
Neću mislit na to
Htjela sam pitat jel neka naručivala s Nexta, ja sam naručila robicu 56 i to mi se tak čini malo, htjela bih još nešto naručit a ne znam jel da radije uzmem onu veličinu 56-62. Ako to opet ne bi bilo preveliko 🙄
Jel imate iskustva ?
Na mene npr.opca anestezija jako jako lose djeluje a vecini zena oke...kad sam u bolnici bila nakon serklaze pitala sam sestru jeli ijednoj ikad po njenom iskustvu bilo tako lose poslije anestezije i rekla je da nije🤔
Iz nexta sam narucila up to 3 pidzamicu i meni to ogromno.
Taj model futrovana bijela s dinosaurima.
Sto se tice profila koji je izbrisan vidim da je netko pitao jel postoji mogucnost da su ju admini izbrisali zbog tih slika ako oni misle da su neprimjerene forumu?
Ja opet imam neki zuckasto bijeli iscjedak bez mirisa, svraba il bilocega sto bi pokazivalo problem il upalu..idem u pon na pregled nadam se da mi je to samo od coca cole i lose prehrane zadnjih tj dana, iako znam da ce mi moja gin napravit bris i pod mikroskop i opet antibiotik. Uzela sam gynopro sprej pa si to spricam, mogu i trudnice. Ono kud imam pojacan od pocetka sad me jos i boja muci🤣
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji