Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    28. Siječanj 2020. 13:00

Minnie255

Hejj curke evo da se i ja javim,nocas sam groznu nesanicu imala jos me trbuh bolio cijelu vecer a i proljev sam imala dva puta,pa sam u medjuvremenu vidjela i par kapljica krvi na papiru…bas mi se sve skupilo, ali u tom svemu me popodne na kontrolu tako da kasnije javim kako je proslo!drzite palceve😀 danas cu dr bas pitat za tr kontrakcije koje me more i ovo sve ostalo popratno😂

Držim fige🤞 javi!

My baby
    28. Siječanj 2020. 13:09

Ja se isto brijem napamet pa gdje ostane jbg sta sada potrudim se napamet sve obrijati 😂.ja nisam bila u bolnici u prvoj trudnoci pa sam otvorila porodiljno 45 dana prije jedino ako se nesto nije promijenilo otprije 11 godina.bas mi je cusno da je mojesve obrisala profil isla sam gledat na ljetnim bebama i tamo je zadnja objava kao i tu sto je stavila

mom3
    28. Siječanj 2020. 13:15

malina08

mmammaa

Sada sam bila u Bipi i za kupnju 2 Nivea proizvoda dobijete preslatke čarapice za bebu, pa ako netko želi neka si pogleda. Naravno, prvo pitati na blagajni imaju li još uopće tih čarapica.

Ja sam vidjela da Nivea dijeli nesto kao rucnike za bebe, ili ogrtače, ne sjećam se više točno, ako se kupi Nivea proizvoda za bebe u iznosu od 100kn… posaljete im racun i stize to :)

Da, i to sam vidjela. Ima i u DM-u

Nivea Baby
    Ruksak na poklon za kupovinu Nivea baby proizvoda iznad 100 kn.

brankica09
    28. Siječanj 2020. 13:32

Mellorine

Tina1803

Mellorine

Evo sto sam upamtila 😂 moje je misljenje isto bolje da sam u svoja 4 coska ziviti, a super se slazem i sa svojima i sa sveki, ali naravno ko ima tu mogucnost. Super kad su normalni i kad se s njima da sve dogovoriti, najgori su oni sto se petljaju u sve.
    Radovi su mi nesto najgore i stalno zazivanje majstora, zelim vam svima da sto brze rijestite radove i bez problema 😊
    Ponovno male i velike slatke buše 😍
    Dlacice zbog hormona potamne pa su vidljivije, meni su i u prvoj tako i poslije opet posvijetle tako da savjet nedirajte 😉
    Postoji i linea negra ako neka ima, ja nisam ni u prvoj i nemam je ni sad, smeđa crta preko trbuha, isto prođe poslije.
    Ja isla po doznake i pitati kad ce mi porodiljni otvoriti i rekla mi je kad budem 36tt, brojala sam to je negdi 29 dana prije termina.
    Tina super si bome odspavala 😀👍
    Ja isto mislim ako bude lijepo vrijeme u setnju i prvi mjesec bebe.

Ja imam tu linea negru preko cijelog trbuha, bas mi je fora 😁
    Kako ti otvara 29 dana prije termina? Zar nije 45? O cemu to ovisi?

Rekla mi je samo da tko je u bolnici da se njemu otvara 45 dana prije, a ovako da se u 36tt. Ja sam mislila da i meni kako sam na komplikacijama automatski da ce 45 dana prije ali eto tako mi danas veli.

Curke 🙈 ja sam na komplikacijama i otvara mi 45 dana prije, nisam u bolnici , mozda ima veze sifra pod kojom smo 🤷‍♀️ kad krenemo na preglede u trudnicku jel nas tamo gleda samo preko trbuha ili? Sta sve rade? 👀

Fever
    28. Siječanj 2020. 13:34

Na komplikacijama sam i ima da mi otvori 45 dana prije, racunam na to jer onda odmah dobivam osnovicu place kao i privih 6 mj, a to mi je razlika od 1000+ kn...

It’s a baby boy💙

skoljka
    28. Siječanj 2020. 13:48

Tina jel jos probada? Mozda je maleni stvarno na neki zivac nasjeo pa zato, jesi i kao zvjezdice vidjela? Ja sam isto danas uspavana, htjela sam jitros u 6 ustat, i prenijelo me do pol9. Jos pojela neku kiki bombonu pa mi muka od nje bilo uzas.

Ja se uvijek napamet brijem😅, sad pogotovo jer nista ne vidim, jos mi nije problem, jedino ako nebudem mogla dohvatiti od stomaka 😁

Stvarno mi je cudno ovo za MojeSve 🤔, zasto bi se obrisala odjedanput😕

Minnie 🤞🏻 da pregled bude uredan

Sad sam zaboravila tko je prijavio uredne nalaze ugl. Super 👍🏻😉

skoljka
    28. Siječanj 2020. 13:53

Lilypie jel se slavi 😃 evo da cestitam 🥳 na uspjesno izguranih 32tt, pa da jos izdrzite skupa curke, i ti  psihicki a bome i fizicki 🤗💖

Jahanara
    28. Siječanj 2020. 14:07

Bejb1 provjeri za svaki slucaj da li ti dani koje provedes na komplikacijama ulaze u te dane sto ti fale za porodiljnu. Nisam bas sigurna. Prije bi rekla da ne ulaze...
    .
    Mellorine onda ok😉 s obzirom na sto se sve trose novci iz proracuna ne bi htjela da trudnicu zakinu za nesto sto je pripada.
    .
    Dosao mi je inhalator sa Alija. Sve super. Isti kao u opisu i recenzijama. Samo sam ja seljanka mislila da ide topla para kad se inhalira🙈

Tina1803
    28. Siječanj 2020. 14:11

Školjka puno mi je bolje sada pa cu viditi kako ce biti do kraja dana...nije da sam vidila zvjezdice nego neka tupa vrtoglavica,cudna...
    Lily čestitaaaam također, nadam se da slaviš 🥳

Corinne
    28. Siječanj 2020. 14:17

Oj curke!
    Bila danas na pregledu. Evo prijavljujem super ogtt rezultate:  4.2, pa 6.8, i na kraju  5.7  sad mi je bas laknulo, obozavam slatko, pa sam se oprastala od slastica zadnjih par dana, bila sam sigurna da sam pehist!  
    kaj se tice brijanja, ja sve napamet, ali se bojim da uskoro ni to necu moci. Dragi se ne buni, ali kod doktora nisam dugo na vaginalnom pregledu bila, morat cu se tome posvetiti s vise paznje. Nisam znala za postojanje ovog praska Lidera! Siguran je za koristenje u trudnoci? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.