Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    28. Siječanj 2020. 18:33

Vaki

Vadim jednom mjesečno. Sad su mi svježi nalazi od ponedjeljka u banani, a u petak imam kontrolu. Nego, mislila sam da mi je možda slučajno ovaj puta TSH povećan zbog stresa… Antitjela su mi uvijek o. k.

Meni je bio povisen taj dan kad sam pila glukozu, da ne dolazim 2 puta sve su mi radili taj dan, no nije im bilo jasno zasto , ponovili smo i sve ok , zasto ide tako gore dole ne znam niti su sta komentirali . A sto se tice povracanja ne znam dal ima veze no meni je najvise divljao dok sam povracala u prvom tromjesjecju, tada su mi i otkrili da je povisen i uveli terapiju . 🤷‍♀️ 

Vaki
    28. Siječanj 2020. 18:52

brankica09

Vaki

Vadim jednom mjesečno. Sad su mi svježi nalazi od ponedjeljka u banani, a u petak imam kontrolu. Nego, mislila sam da mi je možda slučajno ovaj puta TSH povećan zbog stresa… Antitjela su mi uvijek o. k.

Meni je bio povisen taj dan kad sam pila glukozu, da ne dolazim 2 puta sve su mi radili taj dan, no nije im bilo jasno zasto , ponovili smo i sve ok , zasto ide tako gore dole ne znam niti su sta komentirali . A sto se tice povracanja ne znam dal ima veze no meni je najvise divljao dok sam povracala u prvom tromjesjecju, tada su mi i otkrili da je povisen i uveli terapiju . 🤷‍♀️

Ja ću mu to napomenuti u petak pa neka on odluči šta će... Nego, baš mi je žao što se sad sve poremetilo kad mi je trebao biti zadnji pregled kod endokrinologa (prije poroda). Hvala na iznesenom iskustvu...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Tina1803
    28. Siječanj 2020. 19:05

Vaki

brankica09

Vaki

Ja ću mu to napomenuti u petak pa neka on odluči šta će… Nego, baš mi je žao što se sad sve poremetilo kad mi je trebao biti zadnji pregled kod endokrinologa (prije poroda). Hvala na iznesenom iskustvu…

Bit ce sve ok i brzo se to dovede u red 😊

happyivy
    28. Siječanj 2020. 19:51

Mene tako napinje kaj je bilo s ovom curkon s iscjedkom/sluznim cepom🙄. Stalno pogledavam u nadi da ce javit dobre vijesti. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

sagi
    28. Siječanj 2020. 20:07

Jahanara

Karla i Skoljka prelijepe kombinacije za bebe🥰 sva sam se rastopila.
    My babydivna busa😃 i Lady33 bez brige sto je mala busa, bitno da beba uredno napreduje😉

Trazim post od MojeSveal izgleda da je i profil obrisan🤔 nadam se da je sve u redu.

Sagikad ti ides na ogtt?

Il ću idući tjedan il možda čak onaj iza, jer još idući radim pa mi lakše dok sam doma.
    A ginek mi je reko da dođem opet za cca 4 tjedna k njemu pa do onda imam vremena napravit 😁

skoljka
    28. Siječanj 2020. 20:26

Minnie super 👍🏻sta  je rekla za kontralcije, jesul kod tebe bolne ili samo osjetis stvrdnjavanje trbuha?
    Happy ko bi znao, bas je cudno da se obrisala, zar joj je bilo do toga u tom trenutku. Nadam se da nije bila netko tko nas zeza, a mi ko budale se brinemo za nju. 

sagi
    28. Siječanj 2020. 20:31

Lilypie čestitam, bravo vas tri 🎉🎉🎉
    Cimericu isto neću komentirati 😒

I bravo za cure s dobrim pregledima 🙂 Jahanara držim fige da i tvoj ogtt sutra dobro prođe.

A brijanje, napamet, ne opterećujem se previše 🙊

sagi
    28. Siječanj 2020. 20:32

skoljka

Minnie super 👍🏻sta je rekla za kontralcije, jesul kod tebe bolne ili samo osjetis stvrdnjavanje trbuha?
    Happy ko bi znao, bas je cudno da se obrisala, zar joj je bilo do toga u tom trenutku. Nadam se da nije bila netko tko nas zeza, a mi ko budale se brinemo za nju.

I ja se nadam, a nadam se da i nije obrisala jer su loše vijesti 😕

mom3
    28. Siječanj 2020. 20:59

malina08

mmammaa

malina08

mmammaa

Sada sam bila u Bipi i za kupnju 2 Nivea proizvoda dobijete preslatke čarapice za bebu, pa ako netko želi neka si pogleda. Naravno, prvo pitati na blagajni imaju li još uopće tih čarapica.

Ja sam vidjela da Nivea dijeli nesto kao rucnike za bebe, ili ogrtače, ne sjećam se više točno, ako se kupi Nivea proizvoda za bebe u iznosu od 100kn… posaljete im racun i stize to :)

Da, i to sam vidjela. Ima i u DM-u

Nivea Baby
    Ruksak na poklon za kupovinu Nivea baby proizvoda iznad 100 kn.

Sto je za bebe dobro od Nivea proizvoda da ubacim u kosaru? xD

Do sada sam od Nivea baby proizvoda isprobala vlažne maramice, sapun, No tears šampon, No tears šampon i kupka 2u1 i Pure & sensitive mlijeko. Sa svim proizvodima sam bila zadovoljna. Nikad nije bilo nikakvih problema, tako da mogu preporučiti barem ove koje sam isprobala.
    Sada kada sam uzimala da si popunim kvotu od 100kn, uzela sam My first cream kremu (za lice, tijelo i guzu) i Relieving bottom ointment (za guzu). To dvoje još nisam koristila, ali rekoh da probamo i to :)

skoljka
    28. Siječanj 2020. 20:59

sagi

skoljka

Minnie super 👍🏻sta je rekla za kontralcije, jesul kod tebe bolne ili samo osjetis stvrdnjavanje trbuha?

I ja se nadam, a nadam se da i nije obrisala jer su loše vijesti 😕

Naravno i ja zelim da je bila lazna uzbuna, al je cudno da je obrisala nekih pola sata do sat nakon objave. Za toliko nije mogla niti saznati o cemu se radi ako je isla na hitnu, zato to i kazem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.