Sada sam bila u Bipi i za kupnju 2 Nivea proizvoda dobijete preslatke čarapice za bebu, pa ako netko želi neka si pogleda. Naravno, prvo pitati na blagajni imaju li još uopće tih čarapica.
Ja sam vidjela da Nivea dijeli nesto kao rucnike za bebe, ili ogrtače, ne sjećam se više točno, ako se kupi Nivea proizvoda za bebe u iznosu od 100kn… posaljete im racun i stize to :)
Da, i to sam vidjela. Ima i u DM-u
Nivea Baby
Ruksak na poklon za kupovinu Nivea baby proizvoda iznad 100 kn.
Sto je za bebe dobro od Nivea proizvoda da ubacim u kosaru? xD
Corrine, cestitam na dobrim rezultatima :) ja cekam svoj od jucer, ali doktor nikako da mi se javi na telefon, mozda je otisao na skijanje :D
Ja planiram od 01.03. cijeli mjesec na komplikacije, a od 01.04. mi tece sluzbeno 46 dana do termina poroda, pitat cu svog ginekologa sto s ovim jednim danom viska... nek pise termin dan ranije :D
Cure moje drage, presretna sam da smo dogurali do tu 🥳
Još će oni mene tjerat iz bolnice 😂
Ništa me ne boli, ništa me ne probada. Za sad, da kucnem u drvo, sve je super! Idemo dalje 💪
Ovo vam moram ispričat. U sobu su nam doveli žensku koja hoce abortus jer nosi bebu sa Down sindromom. 17 tjedana.
Odobrili su joj i evo čeka trudove. Iskreno, ja je ne mogu pogledat! Ja to ne bih mogla napraviti.
Jedva čekam da mi ode iz sobe.
Da je u pitanju neka teška anomalija, gdje će dijete bit prikovano za krevet, u bolovima ili nešto slično, razumjela bih. Ovako ne! Pa ta dječica su prekrasna isuse boze!
I ti naši doktori.
Neku večer je bila cura koja je radila abortus u 8. tjednu negdje privatno pa se to zakompliciralo i stigla je u Petrovu. To su takva šikaniranja bila, prizivi savjesti i ostalo a kod ove nitko ništa. Svi kao suosjećaju s njom a ja ne vidim nikakvu razliku.
Sorry ako kvarim raspoloženje ali rekle ste da vam pišem sto ima.
E da, jučer i danas hrana bogovska, secer 5 💃
Sita i zadovoljna. Vidjet ćemo do kad će potrajati 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Bejb1 provjeri za svaki slucaj da li ti dani koje provedes na komplikacijama ulaze u te dane sto ti fale za porodiljnu. Nisam bas sigurna. Prije bi rekla da ne ulaze…
.
Mellorine onda ok😉 s obzirom na sto se sve trose novci iz proracuna ne bi htjela da trudnicu zakinu za nesto sto je pripada.
.
Dosao mi je inhalator sa Alija. Sve super. Isti kao u opisu i recenzijama. Samo sam ja seljanka mislila da ide topla para kad se inhalira🙈
Htjela bih se samo nadovezat za ovo da dani koji se provedu na komplikacijama ne ulaze u dane za porodiljni..
Gleda se 6mj prije komplikacija.. tako su barem meni rekli..
.
lilypie i ja se nadam da ste proslavile okruglih 32!!
Da, i porodiljni mi otvara sljedeći mjesec 45 dana prije.
Danas išao po doznake pa mu sestra rekla.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Tina drago mi je da je bolje! Mene su ta probadanja kao nožem znala složiti na pod ak sam stajala, jako neugodan osjećaj.
Ja imam trimer ali ništa vise ne vidim tak da malo napamet, malo muž 😄 al ne sekiram se pretjerano oko toga.
Corinne čestitam na dobrom nalazu!
Malina08 ja sam od nivee koristila ulje jedino i to ne puno. Nisam pretjerano eksperimentirala s Nivea proizvodima, vise Hipp i Mustela
Lilypie cestitaaaam na velikih 32! I super za hranu, samo neka tako nastave!
Za ovo drugo nabrojano nemam komentara 😕
Brankica09 u trudničkoj rade ctg svaki put i pregled vaginalno, a uzv tu i tamo, možda su mi ga radili 1 ili dva puta. Kad se pređe termin onda i pregled plodne vode
Lily drago mi je da se super osjecas i da sve ide kako treba👏🥳
Što se tiče ovog drugog što si napisala - tu ću se suzdržati od komentara i svog mišljenja i mislim da bi svatko trebao to zadržati za sebe...jer inače kreću rasprave i prepucavanja koja nemaju smisla. Pogotovo na forumu.
Curke, od 33 tt rade ctg? Kod rizicnih trudnoca? Ja se nadam da ce meni sad u cet.raditi. I dalje idem kod svoje gin.ali ona radi ctg-ove isto
Lilypie cestitam na 32 tjedna! Hahaha..tjerat te iz bolnice! Super za secer..i hranu nadam se da ce potrajat..i da nece opet mjenjat. Drzi se💪
I ja se suzdrzavam komentara na cimericu.
Tina-drago mi je da ti je bolje!
Lilypie cestitam na 32 tt.
U glavi mi je ostalo da si rekla kako se ophode prema poznatima drugacije kada dodu u bolnicu i da je netko na tretmanu.
Taman sam posto sam na instagramu i pratim sve zive skuzila da su i ona J make up i Iva Jerkovic bile u bolnici nesto, ili trebaju roditi tak nesto.. pa sam se odmah tebe sjetila :-D
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji