Jutro cure, evo i mog trbuha
Šta nije ogroman? A sad je i dobar kakav je navečer
https://ibb.co/zRmwk83
Sve si mislim da sam opet natukla kilu dvije u tri tjedna, idem u četvrtak na pregled pa ćemo vidjet.
Tj. trebala bih ići, ali mijenjamo bojler za centralno i majstor se najavio ovaj tjedan, naravno nije rekao koji dan
Nadam se da nećemo danima biti bez tople vode.
U petak dolaze krečit - našu staru sobu jer od nove još ništa, a ja iskreno nemam živaca čekat zadnjih mjesec dana da se nešto promijeni.
Prijavljujem i novu bol- u preponama 😶
Sada sam bila u Bipi i za kupnju 2 Nivea proizvoda dobijete preslatke čarapice za bebu, pa ako netko želi neka si pogleda. Naravno, prvo pitati na blagajni imaju li još uopće tih čarapica.
Zaboravila dodati: piše na Bipa stranici da ne vrijedi za kupnju sapuna i vlažnih maramica pakiranje od 20x, ali pazite foru, ja uzela baš ta 2 pakiranja vlažnih maramica i dobila sam čarapice bez problema. Ovo za sada, koliko provjereno znam, pali samo u Karlovcu u Bipi u Kauflandu :)
Bome se nakupilo stranica za citanje 🙈🙈
Isla dvaput sve citat, jer sam naravno prvi put zaboravila 🤦♀️
Makar i sad se vise ne sjecam tocno koga imenovat, necete zamjerit 😬
Uglavnom, bravo za dobre preglede, to je uvijek divno cut 🤗
Samo sam zabrinuta za mojesve, sto je nakon prijave problema tako nestala 😶 zaista se nadam da je otisla kod dr i da je sve bilo u redu
Robica je predivna, mi svaki put krenemo u "veliku nabavku" i vratimo se s jednim komadom odjece 😅
Nego dajte mi recite sto se robice tice, meni je ttermin sredinom, svibnja, ali sam si utuvila u glavu da bebu ipak trebam oblaciti u bodice dugih rukava i sad nisam pametna.. Ako moze koji savjet? 🙏
Selidbu si sad ne mogu ni zamislit😲
Bilo je i nekoliko busa 🤰🏼, pa jedno pitanje za to... Nije bas najugodnije, kako stojite s dlacicama po trbuhu?
Znaci, mene je toga tako sramota na pregledima, a opet ne bih htjela sad to pocet brijat ili nesto pa samo da pogorsam stvar, nakupilo ih se oko pupka svih, duzina i nijansi uzaaas.....
Samo sam zabrinuta za mojesve, sto je nakon prijave problema tako nestala 😶 zaista se nadam da je otisla kod dr i da je sve bilo u redu
Robica je predivna, mi svaki put krenemo u "veliku nabavku" i vratimo se s jednim komadom odjece 😅
Nego dajte mi recite sto se robice tice, meni je ttermin sredinom, svibnja, ali sam si utuvila u glavu da bebu ipak trebam oblaciti u bodice dugih rukava i sad nisam pametna.. Ako moze koji savjet? 🙏
Bilo je i nekoliko busa 🤰🏼, pa jedno pitanje za to… Nije bas najugodnije, kako stojite s dlacicama po trbuhu?
Znaci, mene je toga tako sramota na pregledima, a opet ne bih htjela sad to pocet brijat ili nesto pa samo da pogorsam stvar, nakupilo ih se oko pupka svih, duzina i nijansi uzaaas…..
Ja imam od pupka prema dolje i to brijem, oduvijek. 😁
Dugi rukavici svakako, tako maleckim bebicama trebaju koliko sam čitala...
Znači mislite da bi mogle pomalo van iz kuće već tih prvih mjesec dana? Ja pojma nemam od kud meni to da ne bi smjelo..
Bilo je i nekoliko busa 🤰🏼, pa jedno pitanje za to… Nije bas najugodnije, kako stojite s dlacicama po trbuhu?
Znaci, mene je toga tako sramota na pregledima, a opet ne bih htjela sad to pocet brijat ili nesto pa samo da pogorsam stvar, nakupilo ih se oko pupka svih, duzina i nijansi uzaaas…..
Ako nisi prije imala nego dobila u trudnoci nestat ce nakon poroda tako da bolje ne diraj 😊 puno zena dobiju dlacice u trudnoci i otpadnu im poslije ili izbijele..hormoni..
Jutro svima, ja se tek maloprije probudila😳
Ja imam od pupka prema dolje i to brijem, oduvijek. 😁
Dugi rukavici svakako, tako maleckim bebicama trebaju koliko sam čitala…
Znači mislite da bi mogle pomalo van iz kuće već tih prvih mjesec dana? Ja pojma nemam od kud meni to da ne bi smjelo..
zašto ne bi smjele bebe van prvih mjesec dana??
svi oko mene kad je mama bila spremna išli su u šetnju..neke već nakon 10tak dana.. bilo koje godišnje doba.. još kad mi rodimo taman će lijepo zatopliti.. smatram da je zdravije za bebe da budu pola sata dnevno vani na zraku, nego stalno zatvorene u kući..
Mojesve nadam se da si bila kod doktora i da je sve dobro prošlo!
Meddle-prekrasna busa!
MiniMa-po meni dugi rukavici za 1 mjesec dana. Ja imam dlaka sto sam dobila u trudnoci..al ih nema puno..mozda 3-4..ne diram ih..
Mommy-ja sam svoje odpocetka vodila van..znaci kako sam dosla iz bolnice..odmah 2 dan malo na terasu..obuc bebicu..i nek uziva vani..u pocetku 10 tak min pa sve duze..jedino ak je magla..onda bas ne.
I mene brine Moje sve,nadam se da je ok..i da ce se javit.
Sortiraj odgovore
Najstariji