Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    27. Siječanj 2020. 20:08

MojeSve

Cure molim vas hitno. Ako vam se ne gadi molim da pogledate sliku, ispao mi je ogroman komad sad dok sam bila na wcu. Jel se koja od vas susretala s time , jel to mozda sluzni cep prije poroda😭
    https://ibb.co/mBR4wpz [ibb.co]
    https://ibb.co/zJ1yNcm [ibb.co]

Nemoj panicarit,ali idi na hitnu,moje je tako nekako  izgledalo samo veci komadi. Ona odvratno zuto zelena boja i rastezljivo.

My baby
    27. Siječanj 2020. 20:10

MojeSve i ja sam isla goglati ima ih i takvih boja..Najbolje ti je mozda otici na hitnu..javi nam obavezno!

Fever
    27. Siječanj 2020. 20:14

Moje sve- imala sam tak vise puta od 12 tt kad sam prvi put pila antibiotike za upalu pa i sad mi se nekad pojavi, jednostavno je jaci iscjedak i ja se bas ne krecem pa mi je znalo biti tako par puta...
    Mislim da sluznog bude puno  vise, usporedno s velicino wc papira ne cini se tak veliko samo cudan kut slikanja.
    Ali ako te strah provjeri svakako.

Jao skoljka pa ti zapamtila da se ja selim🙈 da da sutra iseljavamo iz ovog stana, pa useljavamo u novi u petak...
    I onda u nas kad bude sagrađen do kraja u 9-10 mj. Ovo mi je koma, pakiram cijeli dan, zivcana sam ko pas jer ima toliko stvari a sve mi treba, rekla sam suprugu kad budemo selili u nas beba ce bit par mj ima da selimo tj dva sobu po sobu, ne pada mi na pamet sve u dan dva. Moji mi nisu toliko blizu a ni njegovi i svi rade pa da mi netko cijeli dan moze pomagati u seljakanju.
    Al dobra stvar je sto lagano narucujemo namjestaj za stan nas pa me to malo oraspolozi🙈🙆🏼‍♀️

It’s a baby boy💙

Boa35
    27. Siječanj 2020. 20:31

Moje sve ne znam što bi to bilo, ali i ja bih kao i cure otišla na hitnu provjeriti je li sve ok.. barem da možeš mirno spavati. 🤞 Da je sve ok! 

brankica09
    27. Siječanj 2020. 21:03

Vaki

brankica09

Vaki

Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
    Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
    OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
    Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
    Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.

Do 3 👀

Hvala, draga! Morat ću pojačati terapiju. Taman mi je rekao da sad zadnji put trebam doći (ovaj petak) jer su mi nalazi uvijek dobri i eto ga sad…

Vaki meni je prije 10 tak dana skocio tsh na oko 5, ponovili nalaz i ispod granice, zasto to tako skace ne znam, no nije mi mijenjala nista, isto cu ic zadnji put 21.2 pa cemo vidjet 🙈 tako da mozda i tebi ponove 👀

• Lady33
    27. Siječanj 2020. 21:16

https://ibb.co/dttp1Gd
    Pazite mog stomaka a jos malo punih 28 tjedana.pa nigdje ga nema :O zavidim vam na svim stomacicima hehe

url=https://lilypie.com]

Boa35
    27. Siječanj 2020. 21:35

Lady33

https://ibb.co/dttp1Gd
    Pazite mog stomaka a jos malo punih 28 tjedana.pa nigdje ga nema :O zavidim vam na svim stomacicima hehe

Ma ne brini draga, ti si baš mršavica koliko vidim! 
    Kak krene bujati sada bit će vidljiv itekako! 🥰 
    Ajme fever bome ti nije lako..meni je tlaka bilo to seljenje..ne mogu ni zamisliti da to trudna radim 🙉
    .
    Nama napokon jučer ormar montiran 🤓 
    Išli smo kupit u ikeu krevetić i komodu..krevetić uzeli a komodu ljudi ispred nas zadnju uzeli 🙈 pitala tamo, nemaju ni na skladištu..evo danas se pojavile nove, pa smo odmah platili i samo ćemo ići preuzeti u srijedu..
    Tako da od subote krećem s pranjem robice, namještanjem ormara, a muž  montiranjem krevetića i komode. 🥰 Jeeedva čekam. 
    .
    Nego, danas su mi dvije kolegice u firmi rekle da mi je trbuh puno niže nego prošli tjedan, kao da se spustio 🤔 
    Meni je to kroz jedno uho unutra, a drugo van..ali opet razmišljam znači li to išta?! 🙄

skoljka
    27. Siječanj 2020. 22:10

Predpostavljam da je Mojesve otisla do hitne pa se ne javlja, drzim 🤞🏻da sve bude uredu. Ms naravno da sam zapamtila Fever, i brankica je po slicnim mukama 😎. E Karla bas sam htjela pitat sto je sa ormarom, 👍🏻 napokon da je stigao. Moze biti da stomak izgleda da je kao malo se spustio al to je beba narasla. Ja svog bas osjetim da je dosta jaci, ubjedjena sam da vec ima oko 2kg, i sama primjetim da mi je stomak malo na dole. 

sagi
    27. Siječanj 2020. 22:11

Jahanara, My baby super loptice 😁
    Karla, Skoljka preslatke kombinacije. A i dodatak trbuha 😉

Tina1803
    27. Siječanj 2020. 22:18

Ne mogu pohvatati sve, raspisale ste se😊 zapamtila sam samo objavu od mojesve ali ne vidim slike, vjerojatno je maknula dok sam ja stigla...nadam se da je oke i da ce javiti da je sve oke 🤞
    Vidila sam neku malu bušu-narasti će bez brige 😊
    Za hashimotovce - meni je terapija trenutno na 112 euthyrox😳 vama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.