U skoljka, ne bi se s tobom mjenjala. Meni su i mama i sveki rekle volimo vas al ne mozete zivjeti s nama, kao znaju kako je to zivjeti sa svekrvama i ne zele to nama🤣🤣🤣
A i kao svi su se odselili sad oni zele svoj mir i uzivati, moderni su nema sta😜
Vjerujem da ne bi nitko, al takve su bile okolnosti pa smo im ponudili da zive sa nama, a u njihovom stanu kcerka sa obitelji. Sta je tu je, ja sam dosta tolerantna, a i oni nisu neki zadrti, modernijeg su razmisljanja, a i postuju me tak da mi jos nije tesko sa njima.
Ne mogu pohvatati sve, raspisale ste se😊 zapamtila sam samo objavu od mojesveali ne vidim slike, vjerojatno je maknula dok sam ja stigla…nadam se da je oke i da ce javiti da je sve oke 🤞
Vidila sam neku malu bušu-narasti će bez brige 😊
Za hashimotovce - meni je terapija trenutno na 112 euthyrox😳 vama?
Ja sam na 163 Eutirox. (Znam, zvuči ludo). Meni je ova MPO uspjela vjerujem jer je doktor konačno dao dobru terapiju i dizao mi dozu prije trudnoće i sad nakon.
U skoljka, ne bi se s tobom mjenjala. Meni su i mama i sveki rekle volimo vas al ne mozete zivjeti s nama, kao znaju kako je to zivjeti sa svekrvama i ne zele to nama🤣🤣🤣
A i kao svi su se odselili sad oni zele svoj mir i uzivati, moderni su nema sta😜
Vjerujem da ne bi nitko, al takve su bile okolnosti pa smo im ponudili da zive sa nama, a u njihovom stanu kcerka sa obitelji. Sta je tu je, ja sam dosta tolerantna, a i oni nisu neki zadrti, modernijeg su razmisljanja, a i postuju me tak da mi jos nije tesko sa njima.
Ista prica kod nas iako oni imaju stan ispod nas. Kaj me muci ja pristojno al u glavu kazem i bok. Jest sveki malo njuskalo i nekad dosadna al sve se to rijesi.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Skoljka ma najbitnije je da se slazete :-D onda je lakse, i uvijek ti netko moze uskociti pomoci kada ti je potrebno :-)
It’s a baby boy💙
Karla i Skoljka prelijepe kombinacije za bebe🥰 sva sam se rastopila.
My baby divna busa😃 i Lady33 bez brige sto je mala busa, bitno da beba uredno napreduje😉
Trazim post od MojeSve al izgleda da je i profil obrisan🤔 nadam se da je sve u redu.
Sagi kad ti ides na ogtt?
Je, pise Delited user... nadam se da je sve ok i da ce nam se javiti
It’s a baby boy💙
Drage žene jučer se nisam uspjela javiti, pravi kaotičan dan 😄
Jučer sam prvi put 100% sigurna da sam osjetila BH kontrakcije.
Karla i Skoljka, preeekrasne kombinacije za izlazak 😍
Jahanara i Mybaby preslatke buše!
Monalisa dobro da ti je dala da provjeriš pa da budeš sigurna i smirena 😊 biti će to sve okej!
Nadam se da je s MojeSve sve uredu i da će se javiti.
Imam termin idućeg pregleda - 12.2, malo ću dugo čekati, već ću biti 31 tjedan tada. Razmišljam da odem opet privatno na uzv, kak sam išla s 22 tjedna.
I nalaz ogtt nisu poslali doktoru tak da i to čekam da sestra pokupi u labosu pa će me zvati.
Jutro curke, da se i ja javim.. Pregled prosao uredno, radila OgTT, krv i željezo i sve je uredno.. Malac vec ima 950g 🤣😊 Malo me jedino zabrinulo sto je rekao da mu je glavica i dalje dolje niže, iako je naglasio da nisam otvorena pa ni to nije problem.. Ali naravno ja sam isla citati (blazeni internet) pa se malo uplasila... Ima koja iskustva?
Bejbi ne mora nista znaciti ako si zatvorena..moja je bila jako nisko i bila sam otvorena jedan prst no tako dogurala do 39 tjedna tak da nemoj se brinuti🤗
Jutro!
Mickey-nadsm se da ce secer bit ok!
Bejb-nemoj se brinut radi tog. Zatvorena si i to je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji