Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    27. Siječanj 2020. 22:19

I da, robicaaaa je PREkjut!! 

sagi
    27. Siječanj 2020. 22:19

Fever bome svaka čast, ja sam bila živčana i dok nisam bila trudna, sad bi bila nemoguća da moram selit 😁
    Lady bitno je da je beba dobro, manji trbuh ti barem ne smeta toliko 😉

Fever
    27. Siječanj 2020. 22:22

Znate kak kazu ak se ne rastanete dok renovirate/ gradite stan ( ja bi dodala i selite) necete nikad🤣🤣🤣🙈🙈
    Par dana cemo bit kod mojih dok ne preselimo u drugi pa sam i tu nervozna, navikla sam biti u svom, sad vec 7 godina zivimo zajedno sami pa mi je koliko god volim svoje i volim otic tesko sto necu imati svoj mir osim ako se ne zatvorim u sobu🙈🙈 jos MM radi do 4, dok dode vec ce biti 5... 

It’s a baby boy💙

sagi
    27. Siječanj 2020. 22:23

Tina1803

Ne mogu pohvatati sve, raspisale ste se😊 zapamtila sam samo objavu od mojesveali ne vidim slike, vjerojatno je maknula dok sam ja stigla…nadam se da je oke i da ce javiti da je sve oke 🤞
    Vidila sam neku malu bušu-narasti će bez brige 😊
    Za hashimotovce - meni je terapija trenutno na 112 euthyrox😳 vama?

I ja sam pokušavala vidjet slike, al sam mislila da je do mog moba ti kaj se ne otvara 😐. Nadam se da će biti sve ok. 

Tina1803
    27. Siječanj 2020. 22:28

Fever

Znate kak kazu ak se ne rastanete dok renovirate/ gradite stan ( ja bi dodala i selite) necete nikad🤣🤣🤣🙈🙈
    Par dana cemo bit kod mojih dok ne preselimo u drugi pa sam i tu nervozna, navikla sam biti u svom, sad vec 7 godina zivimo zajedno sami pa mi je koliko god volim svoje i volim otic tesko sto necu imati svoj mir osim ako se ne zatvorim u sobu🙈🙈 jos MM radi do 4, dok dode vec ce biti 5…

O daa, na vlastiti mir se lako naviknes i onda ovakve stvari sve poremete 😁 i ja obozavam ici kod svojih roditelja i druziti se s njima ali cim sam maloo duže od uobičajenog - jedva čekam u svoju oazu s mužićem...uglavnom, brzo ce to sve proc i mozda bas bude lijepo i veselo cijelo vrijeme a poslije toga ces samo jos vise cijeniti svoj mir 🥰

skoljka
    27. Siječanj 2020. 22:30

Fever 😂😂😂😂😂 izdrzi nije to bas tak strasno, sta bi da zivis da njegovim roditeljima, odnosno oni kod tebe kao u mom slucaju, onda nemas di 🙈😂, sreca pa velika kuca, veliko dvoriste, obaveze, pa se nevidjamo stalno, ali moram priznat bolje se slazu samnom nego sa sinom 😎

happyivy
    27. Siječanj 2020. 22:31

Tina1803

Ne mogu pohvatati sve, raspisale ste se😊 zapamtila sam samo objavu od mojesveali ne vidim slike, vjerojatno je maknula dok sam ja stigla…nadam se da je oke i da ce javiti da je sve oke 🤞
    Vidila sam neku malu bušu-narasti će bez brige 😊
    Za hashimotovce - meni je terapija trenutno na 112 euthyrox😳 vama?

Ja sam na 75 prije i sad cjelu trudnocu. Jako sam se razveselila danas mi ne odg na nalaz da je jako dobar i da iduci napravim s 30tt koji bi trebao kao bit zadnji 🥰. Bogu hvala meni tsh cijelu trudbkcu mirovao 😊🙏. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    27. Siječanj 2020. 22:32

Mozda se brukam al kako oznacit osobu kad ju spominjem ovak crno. Jel to samo bold? 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

skoljka
    27. Siječanj 2020. 22:42

happyivy

Mozda se brukam al kako oznacit osobu kad ju spominjem ovak crno. Jel to samo bold?

Ma sta bi se brukala 👍🏻
     Da, Stisnes 

Fever
    27. Siječanj 2020. 22:46

U skoljka, ne bi se s tobom mjenjala. Meni su i mama i sveki rekle volimo vas al ne mozete zivjeti s nama, kao znaju kako je to zivjeti sa svekrvama i ne zele to nama🤣🤣🤣
    A i kao svi su se odselili sad oni zele svoj mir i uzivati, moderni su nema sta😜

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.