Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    27. Siječanj 2020. 18:21

Vaki

Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
    Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
    OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
    Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
    Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.

Ja ti nemam pojma al su mene upozorili da pazim ak sam presla na novi eutyrox na nuspojave i pratiti hormone. Meni zadnju bio 1.7.

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Mom
    27. Siječanj 2020. 18:27

Aaa krasno krasnoooo 😍👏 e i to me zanimalo, treba li uzimati te debele plisane kombinezone još preko svega, termin mi je krajem travnja, baš ne znam šta očekivati od vremena. Mada bi mogla i bez toga kontam pa kad je smjestimo u jaje, samo prebaciti dekicu. Mislim se ionako prvih mjesec dana nećemo izlaziti, da ne kupujem to za toliko malo što ću koristiti. A koji broj ste uzele, 50 ili 56? Kontam 62 bi bio prevelik za izlazak...
    A trbuščići....dok nisam bila trudna, uopće nisam dozivljavala trudničke trbuhe, čak su mi bili kao joj, odbojni 🙊🙈 a sad mi je to nešto najljepše što postoji 😄 i toliko volim taj svoj trbuh sad kad je ta mala ribica tu 🥰❤️

Fever
    27. Siječanj 2020. 18:56

Mommy zasto necete izlaziti prvih mj dana?🙈
    Nadam se da to nije zato sto slusate one starinske price. Ja uvijek kazem mamama pogotovo u toplijim mjesecima 4-10, prvi, drugi dan  malo na balkon/ kod prozora, ostale dane isto obuci primjereno vremenu i u laganu setnjicu bar 10 min po kvartu. 

It’s a baby boy💙

Boa35
    27. Siječanj 2020. 19:00

Lunina_mama

Karla89

Karla89

monalisa

Mimice evo i mene s pregleda, nije me bilo na forumu pa nemrem ni popratiti kaj se dogada, zadnjih dana mi se pocelo vrtit u glavi i srce lupati do 130 u minuti, dns bila na pregledu i rekla to gin i odmah mi dal sve moguce uputnice za ekg, pregled interniste, vadenje krvi svakaj nekaj da obavim pa sam malo u depru pala, ali najvaznije da je sa bebicom sve uredu rastemo 540g je teska, ja zatvorena jedino me ovo sada brine 😔

Povišen puls je normalan u trudnoći.. ali opet bolje provjeriti. nek je ona tebi dala da napraviš pretrage.. sve će biti ok, nemoj se nervirati!
    .
    Mommy mi imamo već oblekicu za bebolinu ne mislim ništa specijalno oblačiti.. 15min imamo autom do vinogradske..ja sam uzela nešto što će moći i poslje nositi.. za sad nam je ovo u planu, al tko zna, imam još dva mj za predomisliti se
    https://ibb.co/ynrQsCD

Hahahahaha
    Sad sam skužila da mi je i trbuh ušao u kadar 🙈🙈🙈😂😂😂😂😂 ne mogu ga sakriti nikako 🥰

Ja moram još spakirati za malca. Nosis i pelene i sve? To plniiram pripremiti da muž donese kad bude trebalo.
    Sjećam se samo da sam nakon carskog i otpuštanja trčala kupiti bočicu jer se nisam pripremila da neće dojiti a oni joj davali dohranu.

Uzet ću nekoliko pelena odmah u torbu sa sobom..ne znam što se dobije u vinogradskoj..a i pitat ću u bolnici kad krenem na preglede što trebam uzet za bebu.. 
    Robicu za izlazak za bebu i mene i autosjedalicu će muž donijeti kad dođe po nas. 

Boa35
    27. Siječanj 2020. 19:03

Mommy

Aaa krasno krasnoooo 😍👏 e i to me zanimalo, treba li uzimati te debele plisane kombinezone još preko svega, termin mi je krajem travnja, baš ne znam šta očekivati od vremena. Mada bi mogla i bez toga kontam pa kad je smjestimo u jaje, samo prebaciti dekicu. Mislim se ionako prvih mjesec dana nećemo izlaziti, da ne kupujem to za toliko malo što ću koristiti. A koji broj ste uzele, 50 ili 56? Kontam 62 bi bio prevelik za izlazak…
    A trbuščići….dok nisam bila trudna, uopće nisam dozivljavala trudničke trbuhe, čak su mi bili kao joj, odbojni 🙊🙈 a sad mi je to nešto najljepše što postoji 😄 i toliko volim taj svoj trbuh sad kad je ta mala ribica tu 🥰❤️

Broj 56 
    Ja mislim da ti za kraj travnja ne treba medo odjelce još i ako dekicu imaš..pretoplo bude bebici.. 
    Ali opet, to je samo moje mišljenje.. meni je termin kraj ožujka, pa nećemo imati.. 

Vaki
    27. Siječanj 2020. 19:08

happyivy

Vaki

Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
    Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
    OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
    Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
    Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.

Ja ti nemam pojma al su mene upozorili da pazim ak sam presla na novi eutyrox na nuspojave i pratiti hormone. Meni zadnju bio 1.7.

Znam da bih to vjerojatno prepisala novim tabletama da ih pijem, no ja sam još uvijek na starim (imam ih još za tjedan dana i onda prelazim na nove). 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

27. Siječanj 2020. 19:17

Cure molim vas hitno. Ako vam se ne gadi molim da pogledate sliku, ispao mi je ogroman komad sad dok sam bila na wcu. Jel se koja od vas susretala s time , jel to mozda sluzni cep prije poroda😭
    https://ibb.co/mBR4wpz [ibb.co]
    https://ibb.co/zJ1yNcm [ibb.co]

• thinkpink1
    27. Siječanj 2020. 19:26

skoljka

Thinkpinkda naravno bolje ovak, bit cu mirnija. Tebi draga zelim sve najbolje sutra, da bude sve uredu i da se brzo oporavis. 🤗😘💖

Hvala mila! 😘 
    Ne znam zasto, al sve curke sa zimskih isto misle da je sutra sekcija, al imam jos sutra za provest u kucnom okruzenju. U srijedu ujutro sam u cik zore na odjelu da me preoperativno pripreme i idemo na stol😁
    Vaki toleriraju do 3, iako je meni bio skoro 3 i isao ga rušit da mi bude oko 2. Kao gledao je omjer TSH i FT4, i da je bolje da je niži i da ga tako drzi pod kontrolom nego da je graničan, tj.rubni...🤷🏻‍♀️

skoljka
    27. Siječanj 2020. 19:28

My baby presladak buso, a i ti  prava slatkica, djelujes vrlo mlada 😊
    Mommy zasto ne bi izlazila prvih mj jos kraj travnja prekrasno vrijeme, nemoj samo babe slusat 🙈
    56 je moj kompletic. Meni je termin 13.3. jos ako urani, onda mislim da ce mi svakako trebati ovo debelo odjelce. 
    Fever sta ima kod tebe, jesi se preselila  😃

skoljka
    27. Siječanj 2020. 19:31

thinkpink1

skoljka

Thinkpinkda naravno bolje ovak, bit cu mirnija. Tebi draga zelim sve najbolje sutra, da bude sve uredu i da se brzo oporavis. 🤗😘💖

Hvala mila! 😘
    Ne znam zasto, al sve curke sa zimskih isto misle da je sutra sekcija, al imam jos sutra za provest u kucnom okruzenju. U srijedu ujutro sam u cik zore na odjelu da me preoperativno pripreme i idemo na stol😁
    Vaki toleriraju do 3, iako je meni bio skoro 3 i isao ga rušit da mi bude oko 2. Kao gledao je omjer TSH i FT4, i da je bolje da je niži i da ga tako drzi pod kontrolom nego da je graničan, tj.rubni…🤷🏻‍♀️

Ma vidjela sam 🙈, sve bi smo te rijesile prije reda 😂😁 neznam meni je u glavi da si napisala 28.1., mozda je tak i drugim curama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.