Jahanara 😍 slatki buso, ako se bojis mucnine onda obavezno polako pijuckaj da nebi izbljuvala sve, onda ces morat ponovno. Ja kad sam veci gutljaj znalanuzet dolazila mi je mucnina iako sam veliki ljubitelj slatkog. Svi to drugacije podnosimo
Malina 🤞🏻 za dobar nalaz
Medleo mislim da i ovo vrijeme ubija, ja sam i jucer i danas ubila oko, oko 12 me bas smlati
Thinkpink da naravno bolje ovak, bit cu mirnija. Tebi draga zelim sve najbolje sutra, da bude sve uredu i da se brzo oporavis. 🤗😘💖
Maja krtica 🙈😂😂😂😂
Monalisa meni je sestra u bolnici objasnila da ako je tlak nizak onda je normalno da je puls visok, jedino ako je visok tlak i visok puls tad nesto nestima. Meni je isto jutros bio 130puls
Mommy evo ovo je moja planirana kombinacija za sad, ako kojim slucajem kupim onaj pleteni kompletic u c&a onda se plan mijenja 😎 Karla kad sam vidjela tvog, evo ja sam namjerno slikala da se vidi buso 😂
Mommy evo ovo je moja planirana kombinacija za sad, ako kojim slucajem kupim onaj pleteni kompletic u c&a onda se plan mijenja 😎 Karla kad sam vidjela tvog, evo ja sam namjerno slikala da se vidi buso 😂
Preslatko je ovo ❤
Jao, preslatke buše... Sve redom lijepe trudnice!
Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
OGTT - nemojte me prisjećati. 🥵
Ja još nemam kombinaciju za izlazak. Stalno mijenjam.
Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
Tina - ja sam ga koristila za pupak, tako mi je rekla patronažna - da bude suh. Dugo smo čekali da otpadne. Kasnije sam ga koristila kad je porastao i izgulio koljena.
Cure koje ste na euthyroxu, kolika je vrijednost za treće tromjesečje? Do sad mi je bio oko 2, a danas 3.15.
Do 3 👀
Preslatki trbuščići i kombinacije za izlazak 😍 ja imam u planu tako kao skoljka samo varijanta za curice 😀
Meni puls isto nekad skoci, osjetim kad se srce malo uzlupa, to je normalno u trudnoci, ali bolje provjeriti. Ja si tlak cesto kontroliram za svaki slucaj.
Jao, preslatke buše… Sve redom lijepe trudnice!
Do 3 👀
Hvala, draga! Morat ću pojačati terapiju. Taman mi je rekao da sad zadnji put trebam doći (ovaj petak) jer su mi nalazi uvijek dobri i eto ga sad...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji