Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    25. Siječanj 2020. 06:54

Fever

Budna od pol 5, isla na wc i ne bi vise zaspala, vec vidim kak cu popodne odvaliti jer necu moci izdrzati🙈🙈😂😂

Ista stvar🙄

sagi
    25. Siječanj 2020. 06:58

Lady nadam se da se nećeš razboliti. I pokušaj minimalno hodati oko muža. Mirujte oba dva 😉
    Fever, Tina, standard 🙈

skoljka
    25. Siječanj 2020. 07:15

Sta je curke, stiglo vas moje ne spavanje? 🥴

25. Siječanj 2020. 08:16

Jutroo ☕
    Mene strah reci da vec dosta dana zaredom dobro spavam, nebudim se tako rano, jesam jednu noc za wc i mislila sad je gotovo ali zaspala nazad brzo 😊
    Lady ima li vam itko jos pomoci da ipak nemoras ti oko muza, normalno da ti ga je zao, ali on se moze nakljukati tabletama, a ti ipak moras paziti. Tako sam ja svojima cim bi bio znak i male prehlade odma im davala sumeci aspirina, a ja sebi pojacala med limun i tako sto smim samo da me ne uvati.
    LaLuna super da si sve spremila sad si mirnija bar sto se toga tice 😀
    Ja planiram da bi danas mozda do dm-a po pelene dok su jos 2+1 pampers premium care i po jos neke sitnice sto mi fale. Kod nas nazalost skoro nikad nema dan kad je 15% na ukupnu kupnju, a u knjizici sa kuponima isto nisam to dobila, prije mi je to bilo puno zgodnije kad su se popusti dobivali.

Boa35
    25. Siječanj 2020. 08:47

skoljka

Cire super za dobre preglede i uredne nalaze 👍🏻
    Vaki, Karla, Lilypie izgleda da ce nam Grizli nocas/sutra rodit 😪

Da, svako malo refresam stranicu da vidim jel se javila 🥰

Vaki
    25. Siječanj 2020. 08:52

Skoljka - joj, sva sam se naježila. Jel joj krenulo samo? Bilo mi je loše pa nisam stigla pročitati, puno tipkaju. 💕
    Baš mi je drago da svi pregledi uredno prolaze.
    Majuska - ja sam ga nosila nakon krvarenja i mislim da mi je puno pomogao. Spreman je za ponovno korištenje! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Siječanj 2020. 09:06

Evo, sad sam na brzinu proletjela kroz stranice zaostatka. Na kraju su me rasplakale naše družice s potpomognute (Lemon, Sunshine, Thinkpink...)! Uskoro ću tako plakat kad i vi krenete rađat. Samo da svima prođe što lakše i bezbolnije.
    LaLuna - evo tebe za tren. Samo što nismo ušli u veljaču. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    25. Siječanj 2020. 09:14

Vaki

Evo, sad sam na brzinu proletjela kroz stranice zaostatka. Na kraju su me rasplakale naše družice s potpomognute (Lemon, Sunshine, Thinkpink…)! Uskoro ću tako plakat kad i vi krenete rađat. Samo da svima prođe što lakše i bezbolnije.
    LaLuna - evo tebe za tren. Samo što nismo ušli u veljaču.

I ja sam se sinoc tak rasplakala 😪, samo nek sve prodje dobro 🤞🏻

• MiniMa
    25. Siječanj 2020. 09:40

Lady svakako vidi sa doktorom mozes li sto god preventivno uzeti, znam da je paracetamol siguran kroz trudnocu, al nezz jel on bas preventivan il tek kad zaskripi... Mozda da si nabavite one jednokratne maske za lice da sprijecite eventualnu kapljicnu zarazu 🤔

Majuska
    25. Siječanj 2020. 09:44

Vaki kakav imas steznik , jesu to obicni steznici koje ima kupit u ducanima sa donjim vesom ili poslje poroda postoji neki drugaciji ? 

Vidim da se zalite na nespavanje :/ i mene je nocas uhvatilo sad sam ko zombi 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.