My baby imala sam vec gljivicnu inf i koristila vaginalete
Konstatno se perem mlakom vodom i sodom kako mi je dokt propisala
To se povuce pa se vrati ocigledno cu se borit do kraja s. Tim😔
A i ja već treću turu vaginaleta protiv glupih gljivica a nikad prije problema s njima nisam imala, jednom samo u životu. 🤨
Da, to sa steznikom i mene zanima. A neki dan sam guglala o masiranju međice kad ste već spomenule i gledam ok, no waaaaay 😂🙊 neka puca i neka šivaju brate mili 😂😂
My baby imala sam vec gljivicnu inf i koristila vaginalete
Konstatno se perem mlakom vodom i sodom kako mi je dokt propisala
To se povuce pa se vrati ocigledno cu se borit do kraja s. Tim😔
A i ja već treću turu vaginaleta protiv glupih gljivica a nikad prije problema s njima nisam imala, jednom samo u životu. 🤨
Da, to sa steznikom i mene zanima. A neki dan sam guglala o masiranju međice kad ste već spomenule i gledam ok, no waaaaay 😂🙊 neka puca i neka šivaju brate mili 😂😂
Hahahah i ja sam gledala i nezz kako bi izvela to sa medicom 😂😂
Mommy znaci nisam jedina
Meni je najgore sto te vaginalete malo smire pa se to vrati
A najgori mi je onaj iscjedak ujutro😔uzas
Al citala sam da. Se dosta trudnica s tim muci
Ni ja nikad prije trudnoce nisam imala nikakve probleme cak nikad nisam imala bijelo pranje
Ja mislim da steznik netreba osim ako gin ne kaze da je potreban. Ja ga nakon prve trudnoce nisam nosila.
Zna li netko je li dobra od biobaze krema za bradavice, cini mi se da je puno povoljnija od ostalih.
Eto sad kad sam izgubila sve živce uz rukometaše, došla prijavit uredan pregled, bebač je dobro. Doktor nije uopće komentirao kg, iako sam na plus 8. 🙈
I dobila uputnicu za ogtt.
Nakon prvog poroda sam nosila steznik nakon što sam došla doma iz rodilišta. Ne neki koji baš jako stiska, nego više da drži tu kožu od trbuha jer me smetao kako to sve skače dok hodam (čudan osjećaj).
Sad sam +6 kg i obavljen OGTT. Nalaz uredan :)
Prijavljujem uredan pregled, nije mi ginekolog pricljiv 🤷♀️ jos jednom idem kod njega na pregled i briseve i onda me salje u trudnicku ,premda sam ionako stalno u Vinogradskoj no sad ce me se rijesit skroz👀 15.zatvaram komplikacije i otvaram porodiljni 👀 nekako to brzo 😋
Večer cure! Zaboravila sam poželjeti dobrodošlicu novoj mami 😊
Mislim da godišnji iz 2019 godine nećeš moći koristiti u 2021 godini, ja imam još 4 dana koja planiram potrošiti do porodiljnog. Ali provjeri za svaki slučaj u računovodstvu.
Mellorine ja sam koristila biobaza kremu za bradavice i odlična je. Super je i sto se ne mora ispirati prije cicanja. Bradavice su mi od nje bile čvrste ko opanak 😂 još sam i
Purelan koristila tester ali biobaza je super.
Sagi super za dobar pregled! Nadam se da nisam koga preskočila a da je danas imao pregled.
Steznik nisam nosila zadnji put. Muž mi je fizioterapeut pa je napravio pregled i rekao da ne trebam. Iako sam trebala malo vježbati prije ove trudnoće jer mi je ipak ostao mali razmak pa sad imam trbušni bruh, al bacam se na vježbanje poslije poroda i oporavka. Obično u bolnici pregledaju pa naprave preporuku/procjenu.
Mmamma super za OGTT! I Branikca super za pregled. Ni moj nije pričljiv, sve sto dobijem je na kraju: sve je uredu. Dok je tak ne bunim se 😄
Čestitke curama na urednim pregledima👏👏 i da, utakmica uf koji stres😁👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji