Joj curke kod mene muu temperaturu imao 39.6
Zavrsili na hitnoj primio inekciju iako sam ja na strogom mirovanju,sami smo sve je na meni on jadnicak slomljen.
Sad razmisljam ima li kakve mogucnosti da je on takav a da ja izbjegnem tu prehladu da ne predje na mene .
Jel ste vi uspjele nekad izbjec da je neko bio od ukucana bolestan tako.
Bas me strah a sta cu moj je ,ja mu moram pomoci :(
url=https://lilypie.com]
Najbolje ti je vidit s dr.sto kaze...da mozda nesto krenes uzimati preventivno da sprijecis zarazu ili da dignes imunitet..nemam pojma🤷♀️ ovisi jeli virusno ili bakterijsko..nije valjda gripa?
Najbolje ti je vidit s dr.sto kaze…da mozda nesto krenes uzimati preventivno da sprijecis zarazu ili da dignes imunitet..nemam pojma🤷♀️ ovisi jeli virusno ili bakterijsko..nije valjda gripa?
Pa kaslje i imap je temperaturu 39.6
Primio je inekciju i sada je temperatura spala od inekcije ne znam ni sama ;/
A ja na strogom mirovanju zbog omeksanog i skracenog grlica :/ uzas da sam bar ostala u bolnici bas me strah sada da me ovo nece zaobici
url=https://lilypie.com]
Najbolje ti je vidit s dr.sto kaze…da mozda nesto krenes uzimati preventivno da sprijecis zarazu ili da dignes imunitet..nemam pojma🤷♀️ ovisi jeli virusno ili bakterijsko..nije valjda gripa?
Pa kaslje i imap je temperaturu 39.6
Primio je inekciju i sada je temperatura spala od inekcije ne znam ni sama ;/
A ja na strogom mirovanju zbog omeksanog i skracenog grlica :/ uzas da sam bar ostala u bolnici bas me strah sada da me ovo nece zaobici
Uf, suosjecam s tobom jer sam ja na strogom mirovanju doma zbog serklaže i ovisim o mužu...nema ti bas nitko doci pomoci i uskociti? Ja bih na tvom mjestu prvo nazvala dr.i pitala sto ti je sada činiti s te strane da mozda spriječiš/ublažiš moguću zarazu..a on da vadi krv i vidi jeli gripa...jeli se moze po nalazu krvi viditi jeli virusno ili bakterijsko? To nisam sigurna...
Majuska ja bi se prvo konzultirala s doktorom što se steznika tiče, možda još dok si i bolnici nakon poroda.. moja frendica ga je nosila nakon poroda, kad je doma došla i jaako krvarila..nije znala zašto toliko krvari, jer u bolnici nije tako jako, pa kad je patronažna skužila da nosi steznik, zabranila joj i već drugi dan se krvarenje smanjilo.. svakako se s doktorom konzultiraj.
Čestitam cure na urednim pregledima 🥰
Lady33 moj muž je bio bolestan prije nekih tri mj, prehlada..al nisam se zarazila.. ja se trpala mandarinama, limunom i sve je bilo ok.. jedi puno voća da vitamine uneseš dodatno.. nadam se da se nećeš zaraziti!
Lady33 i moj je bio bolestan no nisam se zarazila.isto limuna puno i dumbira,naranci trpala se time.i nisam se razbolila.i bijelog luka naravno😂
Karla budem pitala ako se sjetim u tom stanju ...mislila sam kasnije to nosit ne dok traje krvarenje ...nadam se da ce bit neki normlani doktori s kojim se ce moc razgovarat😑
Lady predivno složeno 😍 mislim da ću i ja presložiti tako.
Izgleda da sam po terminu ja prva, uzbuđenje raste, sve sam tromija, sporija, smušenija ali nedam se 😂
Kažete mogla bih komačno spakirati torbu za rodilište? 🤔☺️
Da da LaLuna cini mi se da si ti prva na redudobro nisam jedina koja nema torbu pripremljenu
Eto, od danas je spremna... još samo dokumentaciju da posložim... i neke ‘sitnice’ po kući ☺️
Cire super za dobre preglede i uredne nalaze 👍🏻
Vaki, Karla, Lilypie izgleda da ce nam Grizli nocas/sutra rodit 😪
Budna od pol 5, isla na wc i ne bi vise zaspala, vec vidim kak cu popodne odvaliti jer necu moci izdrzati🙈🙈😂😂
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji