Pozdrav svim proljetno ljetnim mamama i njihovim bebama 🤗🤰🏼👶🏻
Nakon puno citanja, odlucila i ja malo pisati 🙈
Mi smo 23+6, termin 15.05., prva trudnoca
Zanima me jel vase bebice imaju "kick pattern"?
Mali udara vec nekih 4 tjedna, ali bez pravila…. Niti je to u isto vrijeme, niti je jace u odnosu na moju prehranu, okolinu itd… Jel to treba neki period da se ustabili ili da se vodim onim samo je bitno da udara?? 🤔
Dobrodošla 😊 ja se vodim onim bitno da je aktivan i da udara (nekad me brine cak jer je preaktivan). Sto se tice "obrasca" udaranja i micanja - to postaje bitno u kasnijim tjednima trudnoce kad je aktivnost opcenito smanjena jer je beba velika pa tad pratis da znas da je sve ok. Zasad je jos prerano👶🏻
https://ibb.co/fNscwJt
Evo i nas danas, ne kuzim bas puno razlike izmedju 20 i 25 tt ali ima malo :-D
Rast ce jos ne brini 😊 lipi ti je trbuščić🥰
Fever krasna busa😃
Koristite li preko e gradjana portal zdravlje? Zanima me da li redovno azuriraju nalaze? Cekam nalaz urinokulture a jos nista…
Nisu ažurni uopće tako da ćeš se načekat...radije odi po nalaze osobno. Meni par puta uopce nisu ni stavili nalaz a radim urinokulturu jednom mjesecno
Jutro cure, joj čula sam se s mužem pa kaže da je dogovarao s doktorom koji će me porodit na carski - kaže vj 6.3, nema se šta čekat kad se unaprijed zna da moram na carski. Pa to je praktički za mjesec dana😥😥😲
Ajmee ipak ces me preskociti, kakv je sad osjecaj kad znas datum, panika ili.. Cekaj, zaboravila sam zasto moras na caraki?
Školjka, imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁
Curke kako su prosli pregledi?
Fever vidi ti nju kako pozira i jos uvijek isti outfit 😉, ma vidi se razlika, izgleda da neces imati velikog busu
MiniMa dobro dosla, jos je maleni, imas jos dosta vremena kad ces ga pocet osjecat u isto vrijeme ili na neke zvukove i tak, polako
Ja danas moram pohvaliti tecaj, nokon onog razocarenja od utorka, ovo danas je fakultet 🙈☺️ ali danas je bila druga predavacica, mozda je i do toga. Bas se potrudila svasta dobro objasniti o dojenju, tegobama sa istim,izdajanju, njezi djeteta, kupanju, pupku,grcevima ma svasta, postavljala sam i pitanja 😊
Školjka,imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁
Ma dobro nije rano, jos od sredine drugog pa na dalje nije rano, mada je bolje sto duze da bebica jos naraste i dobije na tezini. Joj mene muz jucer i danas kao napominje " trebala bi ti pocet polako pakirt torbu, mozda bolje da je na vrijeme spremna, pa nek stoji" a ja ga gledam u cudu kud cu ranije.
Hvala brankica, jahanara, tina🙈😃
Skoljka to mora bit cisto kad je dan za slikanje🤣🤣🙈🙈
Ja uopce nemam bokova, dosta sam uska u tom predjelu tj ravna, nije mi dr jos nista spominjala u vezi zdjelice i rađanja, mozda ako beba bude veca mjerama budem nesto vise znala, bas cu pitati
It’s a baby boy💙
Tina1803 i skoljka hvala na odg 🤗
Skoljka o kojoj lokaciji tecaja je rijec? Nezz jel sam propustila tu info
Mi cemo u Dom zdravlja u Sigetu tokom veljace, traje dva dana u vecernjim terminima pa ako je koja bila da podijeli kako je tamo?
Ako nije, mi kad obavimo, javljam se s dojmovima ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji