Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    23. Siječanj 2020. 15:15

MiniMa

Pozdrav svim proljetno ljetnim mamama i njihovim bebama 🤗🤰🏼👶🏻
    Nakon puno citanja, odlucila i ja malo pisati 🙈
    Mi smo 23+6, termin 15.05., prva trudnoca
    Zanima me jel vase bebice imaju "kick pattern"?
    Mali udara vec nekih 4 tjedna, ali bez pravila…. Niti je to u isto vrijeme, niti je jace u odnosu na moju prehranu, okolinu itd… Jel to treba neki period da se ustabili ili da se vodim onim samo je bitno da udara?? 🤔

Dobrodošla 😊 ja se vodim onim bitno da je aktivan i da udara (nekad me brine cak jer je preaktivan). Sto se tice "obrasca" udaranja i micanja - to postaje bitno u kasnijim tjednima trudnoce kad je aktivnost opcenito smanjena jer je beba velika pa tad pratis da znas da je sve ok. Zasad je jos prerano👶🏻

Tina1803
    23. Siječanj 2020. 15:16

Fever

https://ibb.co/fNscwJt

Evo i nas danas, ne kuzim bas puno razlike izmedju 20 i 25 tt ali ima malo :-D

Rast ce jos ne brini 😊 lipi ti je trbuščić🥰

Tina1803
    23. Siječanj 2020. 15:17

Jahanara

Fever krasna busa😃

Koristite li preko e gradjana portal zdravlje? Zanima me da li redovno azuriraju nalaze? Cekam nalaz urinokulture a jos nista…

Nisu ažurni uopće tako da ćeš se načekat...radije odi po nalaze osobno. Meni par puta uopce nisu ni stavili nalaz a radim urinokulturu jednom mjesecno

Tina1803
    23. Siječanj 2020. 15:18

Blizimama kako je prošao pregleed?

skoljka
    23. Siječanj 2020. 15:27

meddleO407

Jutro cure, joj čula sam se s mužem pa kaže da je dogovarao s doktorom koji će me porodit na carski - kaže vj 6.3, nema se šta čekat kad se unaprijed zna da moram na carski. Pa to je praktički za mjesec dana😥😥😲

Ajmee ipak ces me preskociti, kakv je sad osjecaj kad znas datum, panika ili.. Cekaj, zaboravila sam zasto moras na caraki?

• meddleO407
    23. Siječanj 2020. 15:35

Školjka, imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁

skoljka
    23. Siječanj 2020. 15:39

Curke kako su prosli pregledi? 
    Fever vidi ti nju kako pozira i jos uvijek isti outfit 😉, ma vidi se razlika, izgleda da neces imati velikog busu
    MiniMa dobro dosla, jos je maleni, imas jos dosta vremena kad ces ga pocet osjecat u isto vrijeme ili na neke zvukove i tak, polako
    Ja danas moram pohvaliti tecaj, nokon onog razocarenja od utorka, ovo danas je fakultet 🙈☺️ ali danas je bila druga predavacica, mozda je i do toga. Bas se potrudila svasta dobro objasniti o dojenju, tegobama sa istim,izdajanju, njezi djeteta, kupanju, pupku,grcevima ma svasta, postavljala sam i pitanja 😊

skoljka
    23. Siječanj 2020. 15:43

meddleO407

Školjka,imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁

Ma dobro nije rano, jos od sredine drugog pa na dalje nije rano, mada je bolje sto duze da bebica jos naraste i dobije na tezini. Joj mene muz jucer i danas kao napominje " trebala bi ti pocet polako pakirt torbu, mozda bolje da je na vrijeme spremna, pa nek stoji" a ja ga gledam u cudu kud cu ranije.

Fever
    23. Siječanj 2020. 15:44

Hvala brankica, jahanara, tina🙈😃
    Skoljka to mora bit cisto kad je dan za slikanje🤣🤣🙈🙈
    Ja uopce nemam bokova, dosta sam uska u tom predjelu tj ravna, nije mi dr jos nista spominjala u vezi zdjelice i rađanja, mozda ako beba bude veca mjerama budem nesto vise znala, bas cu pitati

It’s a baby boy💙

• MiniMa
    23. Siječanj 2020. 15:48

Tina1803 i skoljka hvala na odg 🤗
    Skoljka o kojoj lokaciji tecaja je rijec? Nezz jel sam propustila tu info
    Mi cemo u Dom zdravlja u Sigetu tokom veljace, traje dva dana u vecernjim terminima pa ako je koja bila da podijeli kako je tamo?
    Ako nije, mi kad obavimo, javljam se s dojmovima ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.