Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    23. Siječanj 2020. 16:08

I ja imam usku zdjelicu i ne posjedujem bokove pa me sad muči što će biti s tim😳

brankica09
    23. Siječanj 2020. 16:09

meddleO407

Školjka,imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁

Meddle0407 ti si nam onda prva 🤰? 

skoljka
    23. Siječanj 2020. 16:40

Mislim da vam bokovi nemaju veze sa zdjelicom, mozda grijesim. Ja imam bokove ali usku zdjelicu, dr jos nije spominjala mogucnost cr. Rodica rodila prosle god u Njemackoj, bokovi siri od mojih, zdjelica uska, pokusavali prirodno, nije islo i drugi dan na cr

skoljka
    23. Siječanj 2020. 16:40

brankica09

meddleO407

Školjka,imam usku zdjelicu pa zato. Joj mene je sad tak neki strah uhvatio, nadam se da to neće biti još i ranije, doktor je rekao taj datum, ali sve od početka trećeg pa nadalje dolazi u obzir. Ništa cure moje, ja moram polako torbu za rodilište pripremat, dosta je bilo omuhavanja 😁

Meddle0407 ti si nam onda prva 🤰?

Sta nije LaLuna prije? 

Blizimama
    23. Siječanj 2020. 17:08

Evo i mene,
    Zatvorena, cer se opasno skratio al on ne pridodaje toliko paznje tome obzirom sam drugorotka i blizici su plus toga kaze da u ovim tjednima cervikspmetrija i nike vis e toliko pouzdana jer ovisi o puno toga. 
    Glavno da sam zatvorena. Cure su gotovo iste 1132g i 1100g tako da je on zadovoljan obzirom na jednu posteljicu. I dalje odmarat bez nekakvih fizickih napora. Za 8 dana moram u bolnicu da mi uzmu briseve i tad ce me pogledat opet. 
    Ja sam nekako skepticna i stalno u nekom strahu al stvarno vjerujem tom ginicu. On mi stalno ponavlja da je s blizanackim trudnocama  uvijek rizik jer su same po sebi takve protoci super, plodne ima dosta.
    Evo jedino zeza taj cerviks🙄
    Nisam vas uspjela procitat sve.. 

• meddleO407
    23. Siječanj 2020. 17:08

Vidjet ćemo koja je prva, neću valjda ja probit led, možd se Školjka požuri ili La Luna
    ja sam mršava i imam usku zdjelicu i prvu sam rodila na carski. Ne znam, možda bi me porađali normalno, ali ja se bojim komplikacija, a muž neće za to ni čut i eto. 

Damnarexx 🌺
    23. Siječanj 2020. 17:16

meddleO407

Ja se sa zimskih malo ubacujem :D
    Zanima me, kako su zakljucili da imas usku zdjelicu?
    Ja sam sva sitna, al imam bokove.. do sad mi nije nitko spominjao usku zdjelicu..brine me dal ju imam 🤔 ici ce tesko beba van, mozda da pitam sutra na pregledu.

• meddleO407
    23. Siječanj 2020. 17:35

Pa oni su ti meni zdjelicu mjerili, imali su neku spravicu, kao šestar, ne znam kak se to zove haha .Uzima se u obzir to i veličina bebine glave, težina itd. 

Damnarexx 🌺
    23. Siječanj 2020. 17:45

meddleO407

Pa oni su ti meni zdjelicu mjerili, imali su neku spravicu, kao šestar, ne znam kak se to zove haha .Uzima se u obzir to i veličina bebine glave, težina itd.

Hvala ti🙂
    Sretno curke! Svi su rekli da zadnji mjeseci sporo prolaze, a meni sve proletilo. Koda sam se jucer tjerala prat robicu😂 a oprala ju pred 4-5tj.
    I da, torbu definitivno spremite pa nek stoji 🤞

skoljka
    23. Siječanj 2020. 17:50

damnarexx

meddleO407

Hvala ti🙂
    Sretno curke! Svi su rekli da zadnji mjeseci sporo prolaze, a meni sve proletilo. Koda sam se jucer tjerala prat robicu😂 a oprala ju pred 4-5tj.
    I da, torbu definitivno spremite pa nek stoji 🤞

Znaci da si to sve radila u mojim sad tjednima 🙈, a nemi se jos neda 🙈😂
    Blizimama ma super, ipak je sve dobro, bitno da si zatvorena, kod vas sa twinsima ipak sve ide brze nego kod nas
    Jesam li ja nesto propustila ili se Karla nije javila od sinoc od onih kontrakcija? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.