Ja isto nekak ima osjecaj da cu roditi tipa u 37-38 tt ne znam zasto, od pocetka imam tak osjecaj kao i da ce bit musko, al kazu da decki vole zeznit pa ostat duze :-D
It’s a baby boy💙
Brankica presladak kompletić 🥰 ja ne smijem više niišta kupovati od robice, jer mislim da imam previše toga 🙈
Fever bome i ja mislim da će ranije kod mene.. veća je beba od početka, a i curica je.. al opet to s dečkima da ih se prenese i curice da urane, sve ovisi..vidjet ćemo 🤪
Netko je pitao/spomenuo tecaj u DZ Siget, ja sam bila u 12mj, bila je patronazna Jasminka Nemec i gin. Ana (Zaboravih prezime) ugl, super je bilo. Puno korisnih inf smo saznali i one kao predavacice su bile odlicne 😊👏 trajalo je 2 dana po 3h.
Ee hvala ti puno
Cini mi se da je nasa sestra Anđelka
A ja skroz zab pitat jel mi opce vrijedi ta potvrda u bolnici da muz bude na porodu ili priznaju samo bolnicki tecaj 😬
Sretno sutra mamama na pregledu🤞🏼🤞🏼
Netko je pitao/spomenuo tecaj u DZ Siget, ja sam bila u 12mj, bila je patronazna Jasminka Nemec i gin. Ana (Zaboravih prezime) ugl, super je bilo. Puno korisnih inf smo saznali i one kao predavacice su bile odlicne 😊👏 trajalo je 2 dana po 3h.
Ee hvala ti puno
Cini mi se da je nasa sestra Anđelka
A ja skroz zab pitat jel mi opce vrijedi ta potvrda u bolnici da muz bude na porodu ili priznaju samo bolnicki tecaj 😬
Sretno sutra mamama na pregledu🤞🏼🤞🏼
Nama su rekli da bi prema zakonu (ne znam kojem) sve bolnice trebale prihvatiti tečaj iz bilo kojeg doma zdravlja!
E sad je li to tako, ne znam. U nekim bolnicama, tipa vinogradska ni ne treba tečaj, nitko ne pita za tu potvrdu, a mislim da je tako i na sv.duhu..
Uui sto su se zaredali pregledi, svaki dan netko, sad ce biti sve vise.
Karla 😍, sam polako, to ti je tak kad dosjes doma pa se najedes i onda ides nesto odradit a stomak tezak, puca 😂🙈
Brankica preslatkooo 😍, stvarno za te curice ima robice da se rastopis
Nama su isto rekli da vrijede tecajevi iz domova zdravlja i u bolnicama. Na sv. Duhu na oglasnoj stoji da treba tecaj, ali svi govore da to gore nitko ne trazi.
Sad me opet muz zeza da kad mislim poceti pakovati torbu, veli ti ces sigurno cekat da ti pukne vodenjak 🙈😂😂😂
Ali moram priznat da mi se vise svida roba za decke, premda ja vam kupujem i ono sta je za "decke" volim rozo ali ne mora bas sve imat rozo, nek bude sareno 🙈 mene samo zanima kad ce moje cice prestat rast, bilo bi tragicno da ne mogu dojit 🤩
Skoljka kad spakiras torbu slobodno napisi koju o tome hehe🙈
Neki dan gledala neki video pakiranja amerikanaca.... To pakira cuda nevidena 😂
Figaro ili pegla za kosu su im pod obavezno 😲
Brankica09 ja u pohodima za robicu za decke, pa me sve vuce na ruzicasto sarenilo, a da nosim curicu vjv bi bilo obratno 🤷♀️
Večer žene! Danas nikako da uhvatim vremena da se javim. Kaos na poslu, doma isto oko male tak da dok ja ne zalegnem ništa 😄
Zapamtila sam lijepi trbuščić, i lijepu robicu 😍
Nadam se da će muke po majstorima brzo prestat.
Prematlica- moja je bila ona sto se montira na krevetić. Nikakav problem sto zauzme pola, kad je vrijeme da se beba vise kreće po krevetiću taman sam je maknula jer sam krenula prematati na krevetu - sve ostalo nije dolazio u obzir jer ju je bilo posvuda 😄
Mene su isto mjerili tim šestarom velikim 😂 i zaključili da mogu roditi prirodno.
Moram priznati da jedva čekam da mi krene porodiljni, već sam luda od posla, sjedenja, hoću se krenuti pripremati za bebu kak treba.
E i opet je glava gore - jučer je izvodila svakakve vrtnje i danas štuca iznad pupka s desne strane.
Meni su to radili u bolnici, al ja sam ležala prije poroda radi manjka plodne vode pa su onda svašta izvodili. Jedan doktor je pomislio da neću moći roditi prirodno jer sam sva neka sitna pa je išao mjeriti tim šestarom 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji