Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    20. Siječanj 2020. 12:14

Lilypie

Makar nešto dobro od gestacijskog šećera 😂 dobila sam samo 11 kg. Svi me doktori hvale kako je to super i stvarno
    vidim da mi je sve u trbuhu i neće biti problem s kilama poslije poroda 👏
    Kod mene sve ok, hvala Bogu! Danas smo ponavljali laboratorijske pretrage.
    Neki dan radili profil šećera ponovno i sve vrijednosti su do 5 bile. Secer natašte 3,7 ali ništa mi nisu promijenili sto se tiče terapije inzulinom.
    Bebe su za sad jedna preko druge i izgledan mi je carski rez. Prva beba je poprečno a druga preko nje nekako glavicom. Čudan položaj skroz 🙃
    Danas guram 35. bolnički dan 😎

Drš se draga. Super ti to hendlas .brava!

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Elenicaa20
    20. Siječanj 2020. 12:15

Imate li kakvih tegoba kako trudnoca odmice?Kako se osjecate?
    Mene navecer zeludac zna mucit bez obzira kako se nastimam uh
    Ocigledno kako odmoce sve je teze

My baby
    20. Siječanj 2020. 12:25

Cure ja sam danas vadila jetrene enzime radi onog svrbeza sto sam vas pitala.Poslala me privatno ginekologica za svaki slucaj da to provjerimo.Danas ce mi iza 14 biti nalaz pa cu znati.

Majuska
    20. Siječanj 2020. 12:27

Mene nekako u zadnje vrijeme svrbe bradavice na dojkama ...i isto tezina u zeludcu navecer ... 
    U kojem ste tjednu isle na 4D ? 

sagi
    20. Siječanj 2020. 12:29

I nama su bili prijatelji na druženju, u posljednje vrijeme stalno radim cheesecake kad god nam netko dođe il nekam idemo. To mi se najviše jede. I onda se tješim kak je to sir i vrhnje pa nije tak strašan desert 🙊 ak ne računamo kekse i šećer, doduše smeđi.
    Ja na mamu uvijek pripremam više toga za goste, ovaj put čak i nisam tolko pretjerana, al barem imamo ručak za danas za posao 😁

Kile, ja sma na +8 po svojem vaganju, vidjet ćemo u petak 😁 inače, ja ne dobivam postupno, 3 tjedna stagniram i onda hop plus 2, 3.

sagi
    20. Siječanj 2020. 12:31

Majuska

Mene nekako u zadnje vrijeme svrbe bradavice na dojkama …i isto tezina u zeludcu navecer …
    U kojem ste tjednu isle na 4D ?

Ja sam išla s 20t 1d.

sagi
    20. Siječanj 2020. 12:32

Elenicaa20

I ja sam sve veća i sve mi je teže. 

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 12:33

Tina1803

Blizimama

Tina1803

Drage mamice, samo da vas pitam jer sam se malo uplašila..zadnja dva dana imam proljev i grčeve kao menstrualne (ne znam jeli radi to radi probave ili? Ne mogu razaznati🤷‍♀️). Beba je nekako ful aktivnija i stalno osjetim pulsiranje i stezanje u trbuhu. Jeli neka imala slicnu situaciju? Pregled mi je 30.1. A u bolnici sam bila neki dan i radili su mi ctg i bila su tri manja truda, do 50 je isla ona "linija" za trudove i nisu tome pridali neku vaznost…sto bi to moglo biti?

Hmmm… Jel konstantno proljev? Mislim svaki odlazak na wc?
    Ako te strah i u panici si bolje otic opet ponovo i puhat na hladno..

Da, svaki odlazak na wc

Jesi uzela sto protiv proljeva?neznam tocno ni sto se smije...

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 12:34

Elenicaa20

Mene žgaravica ubija, neznam kako se namjestit za spavanje vise... Svaki okret zna bit budenje🙈
    Stvarno je sve teze. 

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 12:35

My baby

Cure ja sam danas vadila jetrene enzime radi onog svrbeza sto sam vas pitala.Poslala me privatno ginekologica za svaki slucaj da to provjerimo.Danas ce mi iza 14 biti nalaz pa cu znati.

Drzim fige da je nalaz ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.