Vidjela sam da ste gore pisale za tecaj, ja sam isla s prvom curkom i isla sam samo na datume sto me zanimalo i bilo mi je bas zanimljivo, prosli smo i kroz rodiliste i culi par korisnih info tipa kako to sve izgleda kad dodes na prijem u trudovima blabla.. Mene recimo to zanimalo, tako da moja preporuka svakoj curki kojoj je prva trudnoca jer odmoc nemoze..
Ostalo sta me zanimalo sam iscitala iz knjige :mama (i tata) znaju najbolje. Mislim da sam napisala tocan naslov.. Odlicna knjiga u kojoj pise sve.
Blizimama, hvala na preporuci! Ne bih se htjela ubiti u pojam s knjigama pa da ih previse procitam i da mi je glava puna svega pa trazim samo jednu kvalitetnu koju cu procitati (ajd moze i dvije haha) ova tvoja mi se cini bas po mojoj zelji :)
Prijavljujem kupljen kinderbet preko Facebooka za 450kn, jos nije stigao jer je iz drugog grada ali kaze lik koji ga je preuzeo da je ko novi, sa zapakiranim madracem cak. Jedva sam se oprostila od kindića iz dućana za 1600 kn, ali bolje da taj novac preusmjerim negdje drugdje.
Jutro cure!
Cak smo potegnuli sa spavanjem do 8.20. Al su me ledja bolila, nikako se namjestiti. Bojim se sta ce biti poslije.
Sto se kg tice na +6 sam. Al kako sam sad na bolovanju bojim se da ce se ta brojka samo naglo povecavati jer ne znam sta bi sa sobom pa stalno nesto pecem🙈
Jahanara, kuzim te skroz, ja doduse radim ali cijelu nedjelju sam skoro provela u kuhinji, nikad kraja :D probaj se natjerati na setnju barem vise puta na dan.
Vaki termin mi je 30.04., a sljedeći pregled 07.02. i curica je.
sanrio preporučam neku više ležeću autosjedalicu za bebu. Mi smo sa prvom kupili Recaro Guardia koja je vrlo sigurna, ali bebi nikako nije odgovarala jer je bila previše uspravna i glavica joj se preklapala preko vratića. Kad je muž došao po nas u rodilište, sestra se čudila kakva je to autosjedalica i da ćemo morati paziti da beba ne ostane bez zraka. Grozno. Nekako smo izdržali do 9 mj. pa prešli u Britax Romer King 2 LS i prezadovoljni i mi i mala (to je od 9 mj. do 4 godine).
Sad smo jako pazili što ćemo uzeti za bebu. Odlučili smo se za BeSafe iZi Go Modular iSize X1 jer u njoj beba praktički leži. Još smo gledali i Maxi Cosi Pebble Plus koja je također ok, jedino mi se BeSafe činila kvalitetnija kada sam ih obje vidjela uživo. Kasnije je ispalo i da je BeSafe imala odlične ocjene na ADAC testu. Na kraju smo uzeli BeSafe dok je bio crni petak za 1500 i nešto sitno kn.
Ja sam uzela joolz Izi go modular by besafe, ima dodatak za novorodence, isto sam gledala ocjene po hak testiranju. Bila 1999, platila 1364,99
It’s a baby boy💙
Jutro curke!
Nadam se da ste sve dobro i sretno na pregledima ako koja ima danas!
Ja danas došla nabrijana na posao, sjela, skuhala kavu i odmah se primila raditi, napravila toliko toga do sada, da bi mogla već doma ići to valjda zato jer se bliži kraj, pa sam baš uzbuđena.. još saaamo 9 dana na poslu
Dobila sam već i listu s plaćom i satnicom što moram nosit s doznakama na hzzo.. ali još uvijek nisam svjesna toga da se bližimo terminu.. još uvijek se meni to čini taako daleko.. vjerojatno će mi drugačije biti kad budem doma
Vidim da pišete o kilama.. ja i dalje +9..ovaj tjedan nisam ništa dobila, valjda zato jer ne večeram zbog žgaravice..
Malina meni je ta knjiga odlicna jer tipa ima popis za bolnicu, opisuje sve sto nas ocekujem.. Pogledaj na netu sadržaj.
Ja sam dobila toliko kg jer moram mirovat pa se ne krecem puno a ljubomorna sam na sve koji mogu di god žele🙄🤣
Sto se tice sjedalice mi imamo onu gb 360(neznam puni naziv) i prezadovoljni smo.. Pogotovo kad dode vrijeme kad imaju koju kilu ova je super jer se okrece prema vratima i lakse je dijete stavit unutra..
Samo neznam sta ceno sad kad budemo trebali kupit jos dvije sjedalice obzirom immao samo dva isofixa🙈jedan je vec iskoristen za malu..
Karla ja sam stalno kod kuce pa jos nemam taj osjecaj da se to priblizava 😂
Ja sam na +8 dobro je s obzirom na lino ladu koju tamanim u zadnje vrijeme 😂
Mene zeza malo spavanje i dalje, naspavam se brzo i onda se samo vrtim s boka na bok.
Jutro curke!
Nadam se da ste sve dobroi sretno na pregledima ako koja ima danas!
Ja danas došla nabrijana na posao, sjela, skuhala kavu i odmah se primila raditi, napravila toliko toga do sada, da bi mogla već doma ićito valjda zato jer se bliži kraj, pa sam baš uzbuđena.. još saaamo 9 dana na poslu
Dobila sam već i listu s plaćom i satnicom što moram nosit s doznakama na hzzo.. ali još uvijek nisam svjesna toga da se bližimo terminu.. još uvijek se meni to čini taako daleko.. vjerojatno će mi drugačije biti kad budem doma
Vidim da pišete o kilama.. ja i dalje +9..ovaj tjedan nisam ništa dobila, valjda zato jer ne večeram zbog žgaravice..
Jos stvarno malo dana💪💪💪izdrziii.... Cuj doma je ipak komotnije.. Odmorit ces i dobit jos malo kila😁🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji