Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blizimama
    20. Siječanj 2020. 09:43

Mellorine

Karlaja sam stalno kod kuce pa jos nemam taj osjecaj da se to priblizava 😂
    Ja sam na +8 dobro je s obzirom na lino ladu koju tamanim u zadnje vrijeme 😂
    Mene zeza malo spavanje i dalje, naspavam se brzo i onda se samo vrtim s boka na bok.

I ja ovu noc, svaki okret mi je bio budenje🙈🙈🤦‍♀️a vec mi se tesko i okretat

skoljka
    20. Siječanj 2020. 09:48

Jutroo curke 🍵
    Evo ja se osjecam ko da sam pila cijelu noc 🙈, do 5 spavala, do 7 sovila, i bila gladna al mi se nije dala ustat, i nekim cudom opet zaspala do devet i sanjala hranu 😅, sad sam bas mamurna 😂
    Uh ja sam na 10,7 kg, s tim da sam  zadnja dva ili tri tj dobila 400gr 🤷🏻‍♀️, cudno mi to, jer sam prije avaki tj dobijala nekad 400 nekad skoro 1 kg.
    Ja imam Jole autosjedalicu do 13kg, vise je zalegnuta, vidim da ih sad imaju u Bubamari.

• Jom12
    20. Siječanj 2020. 09:57

Jutro, ja sam sada na +7
    Što se tiče tečaja ja sam čula da je to super za one koje će prvi put postati mame (a i za tate :)) i da se nauči puno korisnih stvari. U svakom slučaju neće odmoć pa vrijedi otić.
    Mi smo gledali avionaut sjedalicu i isto je dobila super ocjene od hak-a, za nekih 1000 kn s popustom. 

Mom
    20. Siječanj 2020. 10:06

I ja radim još 9 dana pa na bolovanje. Kila sam do sad dobila 9 s tim da ja vjerujem samo svojoj vagi doma, digitalnoj, na njoj se vazem od pocetka trudnoce i uvijek ujutro. 

Tina1803
    20. Siječanj 2020. 10:19

Vaki

Tina - kakav je na kraju bio šećer?

Radila sam onaj profil u bolnici. Sve ok, u granicama normale ali na granici pa moram pripaziti...👶🏻

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 10:37

Sve ste supeeer s kilama💪💪
    Ja se stvarno bojim koliko cu dobit do kraja.. Ajde dvijee bebe su al opet.. I gin mi kaze da jednostavno nezna sta rec, mozda je tu malo i voda u pitanju iako neznam sta bi mislila.

sanrio
    20. Siječanj 2020. 10:42

Ja sam gledala Cybex Aton M i-size sa isofix bazom.
    Čini mi se da je i ta više ležeća. U Baby centru bi sad koštala oko 2000 kn, as i baza. Idem proguglat ovu tvoju,hvala

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 10:43

Kako zalijepit sliku🙈🤦‍♀️sta ne idem klasicno na ovu ikonicu za odabrati sliku?? 

sanrio
    20. Siječanj 2020. 10:51

Ja sam dobila 10 kg ali problem je šta sam ja ušla u trudnoću sa viškom (u postupku me shebali hormoni,nervoza i žderačina)
    pa bi bilo poželjno da malo stanem na loptu s tom težinom.
    Na komplikacijama sam od početka tako da ni taj nerad nije pomogao

Jahanara
    20. Siječanj 2020. 10:51

Vec dugo ne radi ucitavanje slika premo foruma. Ides na link imgbb.com/upload

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.