Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    15. Siječanj 2020. 16:06

maybaby

happyivy

maybaby

Drage moje..u 11h sam bila na pregledu kod ginekologice i samo mi je vaginalni radila.
    Nije mi ni bitan bio uzv jer sam bila privatno prošli tjedan.
    Uglavnom nakon sat i pol osjetila sam kao iscjedak što inače osjetim, ali je bio i malo smećkaste boje.
    Baš sam se uplasila, al sve si mislim da je to od njenog pregleda iako mi se tako nešto nakon vaginalnog nikad nije događalo.
    Išla sam i na wc i nema ništa na papiru.
    Mislim pričekati do sutra. Ako se opet pojavi, idem pravac kod nje.
    Inače me probava zeza, tj. odlazak na veliku nuždu, pa mislim možda i od naprezanja neka žilica pukla pa sad smećkasti mali iscjedak.

To je i meni bilo nakon zadnjeg pregleda i zvala sam dokicu i rekla je sa je to od pregleda da je ok jer je valjda malo.

hvala ti na odgovoru.. nije više bilo ničega nakon odlaska na wci bebica se gibala.
    Svejedno sam na oprezu do sutra

Hej nemoj se sekirati ako je malo meni se cesto desi iza pregleda to,a ponekad i od naprezanja kod stolice il vako iz cista mira ja sacekam da vidim hoce li se ponavljati i jace bit a posto dosad nije bilo ne bi ni isla na pregled jer sam u prvoj trudnoci isla par puta a uvijek sve ok,naravno ako bi ti trajalo cijeli dan,dva da ces otic...ja sam i u prvoj trudnoci i sad na to osjetjiva al cim nema bolova i ne bude puno i beba se mrda malo primirim i to je to😀

maybaby
    15. Siječanj 2020. 16:11

Minnie255

maybaby

happyivy

maybaby

Drage moje..u 11h sam bila na pregledu kod ginekologice i samo mi je vaginalni radila.
    Nije mi ni bitan bio uzv jer sam bila privatno prošli tjedan.
    Uglavnom nakon sat i pol osjetila sam kao iscjedak što inače osjetim, ali je bio i malo smećkaste boje.
    Baš sam se uplasila, al sve si mislim da je to od njenog pregleda iako mi se tako nešto nakon vaginalnog nikad nije događalo.
    Išla sam i na wc i nema ništa na papiru.
    Mislim pričekati do sutra. Ako se opet pojavi, idem pravac kod nje.
    Inače me probava zeza, tj. odlazak na veliku nuždu, pa mislim možda i od naprezanja neka žilica pukla pa sad smećkasti mali iscjedak.

To je i meni bilo nakon zadnjeg pregleda i zvala sam dokicu i rekla je sa je to od pregleda da je ok jer je valjda malo.

hvala ti na odgovoru.. nije više bilo ničega nakon odlaska na wci bebica se gibala.
    Svejedno sam na oprezu do sutra

Hej nemoj se sekirati ako je malo meni se cesto desi iza pregleda to,a ponekad i od naprezanja kod stolice il vako iz cista mira ja sacekam da vidim hoce li se ponavljati i jace bit a posto dosad nije bilo ne bi ni isla na pregled jer sam u prvoj trudnoci isla par puta a uvijek sve ok,naravno ako bi ti trajalo cijeli dan,dva da ces otic…ja sam i u prvoj trudnoci i sad na to osjetjiva al cim nema bolova i ne bude puno i beba se mrda malo primirim i to je to😀

hvala
    danas sam bila u Mani.. svašta kupila.. sliknem kansije.. sad pravim večeru 😉

url=https://lilypie.com]

sagi
    15. Siječanj 2020. 16:54

Dobro došle sve nove cure 🥰
    Jahanara super za pregled i za bolovanje. Vrijeme je za odmor od posla 😉

Maja 3
    15. Siječanj 2020. 16:57

Jahanara

Evo mene s pregleda!
    Sve je u redu, deckic potvrdjen! Sat vremena trajao uzv. Svi organi uredno razvijeni, cerviks 5cm. Samo nam se frajer skrivao cijelo vrijeme rukicama. Ima 550grama. Kaze doktor da ga dobro hranim i ako nastavi tako rasti da bi mogao imati oko 4kg na porodu🙉 al da je rano o tom pricati. Mojih +6kg nije komentirao. Za 2 tjedna moram napraviti OGTT i urinokulturu. I da, otvorila sam bolovanje. Otici cu jos par dana po par sati zavrsit sto imam i gotovo s poslom. Cudno mi je to skroz da necu ici raditi…
    .
    Majobila sam i ja u Mani outletu. Bas sam se razocarala kad sam vidjela da je zatvoreno tj neki radnici su bili tamo.
    .
    Nove cure dobrodosle!

Super za dobar pregled! I sad konacno mozes uzivati...vidjet ces...brzo se priviknes da si doma!
    Mozda smo se i vidjele,jesi s muzem bila?

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 17:02

Jesam Majo, s muzem sam bila😃 bili smo mozda oko pola 1. I taman je jedna zenska usla kad smo mi krenuli prema vratima, i vani sam se jos okrenula prema njoj kad je isla prema autu i pomislila mozda je to Maja😊 jesi bila ti?

Maja 3
    15. Siječanj 2020. 17:04

Jahanara

Jesam Majo, s muzem sam bila😃 bili smo mozda oko pola 1. I taman je jedna zenska usla kad smo mi krenuli prema vratima, i vani sam se jos okrenula prema njoj kad je isla prema autu i pomislila mozda je to Maja😊 jesi bila ti?

Jesam..to sam ja bila..debela gegava..nemozes fulat😂😂😂🙋‍♀️

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 17:06

Nisi debela zeno! Trudna si! Eto sad se znamo😃 tko bi rekao da cemo se bas u isto vrijeme naci tamo😁

Vaki
    15. Siječanj 2020. 17:30

Kad toliko pišete o Mani, morala sam i ja nešto kupiti. https://ibb.co/DDv3hfc
    Najgore je to što imam već puni ormar male robice od prvog bebolinca.
    Vidim da ću za vikend raditi na ažuriranju liste trudnica... Dobrodošle nove članice - mamice. 
    Mi smo danas bili na pregledu, još uvijek je mali u horizontali. Nikako da se okrene. Procjena oko 1300 g. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    15. Siječanj 2020. 18:21

Jahanara bravo na odličnom pregledu i potvrđenom pišulincu 🥰💙 sad uživancija doma, iskoristi to vrijeme za sebe! 
    Vaki bravo! Nek nek bebač samo raste, pa valjda će se okrenuti 🤦 tako i moja..samo migolji s lijeve na desnu stranu i obrnuto..glavom dolje od početka. 
    Danas me toliko bolilo rebro kad sam bila na poslu, baš mi je jako pritiskala..da sam u jednom trenutku pomislila da je jadna zaglavila 🙈 jer je jaaako lupala i rukama i nogama.. jel to moguće? Ili bezveze paničarim?! 🤷😒

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 18:30

Vaki bravo za dobar pregled! 
    Karla tako je meni bilo u prvoj trudnoci u tvojim tjednima, noga je stalno bila u rebrima. Nisam uopce mogla sjediti. Ma nije se zaglavila😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.