Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanrio
    15. Siječanj 2020. 14:53

Ja bi vrlo rado stavila trakicu kad bi znala kako!🙈😂

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 14:54

sanrio

Ja bi vrlo rado stavila trakicu kad bi znala kako!🙈😂

I ja🤣🤣🙈

15. Siječanj 2020. 15:02

Blizimama

Mellorine

Twinkletwin

Mellorine

https://ibb.co/0ZjjD4x
    Ja na netu nasla da su ove najjeftinije jos se mogu i prati dosta puta pa vjerujem da su kvalitetnije, samo pitanje di ih ima za kupiti i koliko komada uopce treba. U prvoj kad sam rodila na carski nosila sam ih kratko jer ih nisam ni imala nego sto su mi u bolnici nekolke dale ostalo sam jednostavno veci broj gacica nego inace nosim i mislim da libresse nocne. E sad koliko ce ovaj put biti drugacije nisam sama pametna.

Bas su poprilicno povoljne preko te web stranice. Ja sam kupila u Bipi i pakiranje je bilo oko 25 kn (u pakiranju je pet komada).
    Nakon carskog nisu bili potrebni oni veliki chicco ulosci, mislim nisu bila tako obilna krvarenja?

Da i ovdje ih je 5 komada a duplo jeftinije.
    Mislim da sam samo prva 2 ili 3 dana imala te debele uloske, mislim da su se zvali lola lady ili tako nesto, a rodila sam puno ranije pa neznam je li to imalo kakve veze al nisam imala obilna krvarenja i nije dugo trajalo.

Mellorine koliko ranije? U terminu vec ili jos ranije? Sorry sto sam znatizeljna, pitam bas upravo radi toga sto sam u situaciju da se stvarno moze dogodit da bude ranije.

Ma puno ranije u 28tt zato i kazem da ja bas nisam pouzdana za te stvari mislim neznam jel ima veze, ali pretpostavljam da sam manje krvarila kad se ni maternica nije dokraja rastegnula, nije me ni to bolilo tj nije mi trebalo tableta poslije za bolove.

Skoljka 5 ih je isto u paketu koliko sam skuzila, ali poslala sam upit imaju samo web trgovinu i dostava je 30kn tako da nista od toga, nemam trudnih frendica da podjelimo postarinu 😀

skoljka
    15. Siječanj 2020. 15:02

sanrio
    15. Siječanj 2020. 15:21

Školjka,hvala ti! Carica si!

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 15:36

Evo mene s pregleda!
    Sve je u redu, deckic potvrdjen! Sat vremena  trajao uzv. Svi organi uredno razvijeni, cerviks 5cm. Samo nam se frajer skrivao cijelo vrijeme rukicama. Ima 550grama. Kaze doktor da ga dobro hranim i ako nastavi tako rasti da bi mogao imati oko 4kg na porodu🙉 al da je rano o tom pricati. Mojih +6kg nije komentirao. Za 2 tjedna moram napraviti OGTT i urinokulturu. I da, otvorila sam bolovanje. Otici cu jos par dana po par sati zavrsit sto imam i gotovo s poslom. Cudno mi je to skroz da necu ici raditi...
    .
    Majo bila sam i ja u Mani outletu. Bas sam se razocarala kad sam vidjela da je zatvoreno tj neki radnici su bili tamo.
    .
    Nove cure dobrodosle!

happyivy
    15. Siječanj 2020. 15:36

maybaby

Drage moje..u 11h sam bila na pregledu kod ginekologice i samo mi je vaginalni radila.
    Nije mi ni bitan bio uzv jer sam bila privatno prošli tjedan.
    Uglavnom nakon sat i pol osjetila sam kao iscjedak što inače osjetim, ali je bio i malo smećkaste boje.
    Baš sam se uplasila, al sve si mislim da je to od njenog pregleda iako mi se tako nešto nakon vaginalnog nikad nije događalo.
    Išla sam i na wc i nema ništa na papiru.
    Mislim pričekati do sutra. Ako se opet pojavi, idem pravac kod nje.
    Inače me probava zeza, tj. odlazak na veliku nuždu, pa mislim možda i od naprezanja neka žilica pukla pa sad smećkasti mali iscjedak.

To je i meni bilo nakon zadnjeg pregleda i zvala sam dokicu i rekla je sa je to od pregleda da je ok jer je valjda malo. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

maybaby
    15. Siječanj 2020. 15:42

happyivy

maybaby

Drage moje..u 11h sam bila na pregledu kod ginekologice i samo mi je vaginalni radila.
    Nije mi ni bitan bio uzv jer sam bila privatno prošli tjedan.
    Uglavnom nakon sat i pol osjetila sam kao iscjedak što inače osjetim, ali je bio i malo smećkaste boje.
    Baš sam se uplasila, al sve si mislim da je to od njenog pregleda iako mi se tako nešto nakon vaginalnog nikad nije događalo.
    Išla sam i na wc i nema ništa na papiru.
    Mislim pričekati do sutra. Ako se opet pojavi, idem pravac kod nje.
    Inače me probava zeza, tj. odlazak na veliku nuždu, pa mislim možda i od naprezanja neka žilica pukla pa sad smećkasti mali iscjedak.

To je i meni bilo nakon zadnjeg pregleda i zvala sam dokicu i rekla je sa je to od pregleda da je ok jer je valjda malo.

hvala ti na odgovoru.. nije više bilo ničega nakon odlaska na wc i bebica se gibala.
    Svejedno sam na oprezu do sutra 

url=https://lilypie.com]

Hany92
    15. Siječanj 2020. 15:51

https://ibb.co/Csyr4t8
    Evo i nas 24+1

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    15. Siječanj 2020. 15:53

Blizimama

Ciao mame, mi smo 27 +4 i nekako kasno sam se odlucila prikljucit za podijelit iskustva al nadam se da ne smeta😊ima li koja mama da nosi blizance?
    Termin nam je 11.4.al mislim da ce prije van obzirom su dvije curke😊
    Druga mi je trudnoca.Nadam se da cu vas uspjet pohvatat u tipkanju.ugodan dan svima😊

Dobrodosla

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.