Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blizimama
    15. Siječanj 2020. 14:18

Twinkletwin

Blizimama

Twinkletwin

Blizimama

Karla89

Blizimama pa dobro nam došla! Čestitke na curkama Moj termin je 25.3., pošto ti imaš blizanke, mogle bi mi u isto vrijeme roditi od kud si? gdje planiraš roditi?
    MickeyMouse ma moj soc gin to sve tak ofrlje napravi.. mislim, pogleda on mozak, trbuh, srce i protoke.. al to sve riješi u roku od 3 min valjda.. pa meni to sve tak bezveze izgleda naspram pregleda kad odem privatno.. zato smo i išli i da dobijemo još koju slikicu beboline.. Da, onda je to to, jer je opet detaljno sve gledala kao i na anomalyu..
    Fever ja sam neki dan takve majičice, ali ne na gumbiće, nego na vezanje kupila u pepcu za 9,90, bijele obične..
    uvijek kod njih bude nešto zanimljivo.
    Malina08 ajmeee, premedeno je sveee

Rodit cu u Rijeci. Racunam oko tog datuma, ako sve bude naravno uredu😊Gin i kaze da ce ih pustit najkasnije do 37.tt jer su jednojajcane😊
    Inace živim na Lošinju😊
    Odakle si ti?

Znas li vec hoce li biti carski ili cete ici na vaginalni? Ja sam u Zagrebu i jos ne znam, pretpostavljam da ce mi reci kad krenem u trudnicku ambulantu.

Cek koji si sad tt??
    Nista jos neznam, gin koji me vodi privatno radi takoder u rodilistu i kaze mj da sve zavisi kak ce se okrenut😊ja sam vec rodila vaginalna, bez epi jer ju nisu stigli dat i znam sta bi me moglo cekat al ovaj put se bas bojim. Ipak su dvije🙈

Ja sam sad 28 tt. Super da tako gledaju u rijeckoj bolnici, znam sad vec nekoliko primjera mama koje su rodile blizance u zg, bez obzira sto su oba djeteta bila glavom prema dolje, islo se na carski rez, valjda da bi bilo sto sigurnije. Mene privlaci vaginalni porod, nisam dosad radala, pa cu vidjeti tek sto kazu

Ja sam 27+4 😊
    Pa mene nekak strah tog vaginalnog ovaj put... Mozda bi cak rade carski pa pod spinalnom.. No svakako ce mi bit najbolje ono sto je u najboljem interesu za bebe a i mene tako da vidjet cemo.. Samo da izdrzim bar do 36.tt😊
    Na koliko tj su ti pregledi?? 

• Twinkletwin
    15. Siječanj 2020. 14:19

Mellorine

https://ibb.co/0ZjjD4x
    Ja na netu nasla da su ove najjeftinije jos se mogu i prati dosta puta pa vjerujem da su kvalitetnije, samo pitanje di ih ima za kupiti i koliko komada uopce treba. U prvoj kad sam rodila na carski nosila sam ih kratko jer ih nisam ni imala nego sto su mi u bolnici nekolke dale ostalo sam jednostavno veci broj gacica nego inace nosim i mislim da libresse nocne. E sad koliko ce ovaj put biti drugacije nisam sama pametna.

Bas su poprilicno povoljne preko te web stranice. Ja sam kupila u Bipi i pakiranje je bilo oko 25 kn (u pakiranju je pet komada). 
    Nakon carskog nisu bili potrebni oni veliki chicco ulosci, mislim nisu bila tako obilna krvarenja? 

• Twinkletwin
    15. Siječanj 2020. 14:27

Blizimama

Pa mene nekak strah tog vaginalnog ovaj put… Mozda bi cak rade carski pa pod spinalnom.. No svakako ce mi bit najbolje ono sto je u najboljem interesu za bebe a i mene tako da vidjet cemo.. Samo da izdrzim bar do 36.tt😊

Kuzim, a ti jos imas i iskustva s vaginalnim pa ti se cini bolji carski pod spinalnom.  Dobro je cuti kako drugi razmisljaju. :) Meni se isto pod spinalnom cini kao dobra opcija. Jedino mi je zao da doktori ne daju bebu mami kontakt koza na kozu nakon bilo kakvog carskog (zena na tecaju nam je rekla da se i nakon carskog moze traziti bebu da bude s vama barem neko vrijeme, ali doktori mi je rekao da se to ne radi).
    Slazem se, kako bude najbolje za bebe, to je to. :) 
    Meni su pregledi na svakih 3-4 tjedna. Evo sad nisam bila vec tri i pol tjedna, a imam pregled iduci tjedan. Meni se to cini dosta rijetko, ali opet moj ginekolog kaze da nije dobro cesto raditi ultrazvuk. Kako su cesto tebi pregledi? Jesi li isla na snimanje srca beba? 

15. Siječanj 2020. 14:29

Twinkletwin

Mellorine

Ja na netu nasla da su ove najjeftinije jos se mogu i prati dosta puta pa vjerujem da su kvalitetnije, samo pitanje di ih ima za kupiti i koliko komada uopce treba. U prvoj kad sam rodila na carski nosila sam ih kratko jer ih nisam ni imala nego sto su mi u bolnici nekolke dale ostalo sam jednostavno veci broj gacica nego inace nosim i mislim da libresse nocne. E sad koliko ce ovaj put biti drugacije nisam sama pametna.

Bas su poprilicno povoljne preko te web stranice. Ja sam kupila u Bipi i pakiranje je bilo oko 25 kn (u pakiranju je pet komada).
    Nakon carskog nisu bili potrebni oni veliki chicco ulosci, mislim nisu bila tako obilna krvarenja?

Da i ovdje ih je 5 komada a duplo jeftinije.
    Mislim da sam samo prva 2 ili 3 dana imala te debele uloske, mislim da su se zvali lola lady ili tako nesto, a rodila sam puno ranije pa neznam je li to imalo kakve veze al nisam imala obilna krvarenja i nije dugo trajalo.

15. Siječanj 2020. 14:38

Blizimama

Multi-mam komprese..meni su bile odlicne i bome cu ih stavit sad na popis jer vidim da ih nema.

Onda i njih na popis stavljam 😊

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 14:38

Mellorine

Twinkletwin

Mellorine

Da i ovdje ih je 5 komada a duplo jeftinije.
    Mislim da sam samo prva 2 ili 3 dana imala te debele uloske, mislim da su se zvali lola lady ili tako nesto, a rodila sam puno ranije pa neznam je li to imalo kakve veze al nisam imala obilna krvarenja i nije dugo trajalo.

Mellorine koliko ranije? U terminu vec ili jos ranije? Sorry sto sam znatizeljna, pitam bas upravo radi toga sto sam u situaciju da se stvarno moze dogodit da bude ranije. 

15. Siječanj 2020. 14:40

mmammaa

malinao8 u kojoj si to bila Mani? Jučer u KA nisu imali nijedan bodi :(

Bjelovar :)

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 14:42

Twinkletwin

Blizimama

Pa mene nekak strah tog vaginalnog ovaj put… Mozda bi cak rade carski pa pod spinalnom.. No svakako ce mi bit najbolje ono sto je u najboljem interesu za bebe a i mene tako da vidjet cemo.. Samo da izdrzim bar do 36.tt😊

Kuzim, a ti jos imas i iskustva s vaginalnim pa ti se cini bolji carski pod spinalnom.Dobro je cuti kako drugi razmisljaju. :) Meni se isto pod spinalnom cini kao dobra opcija. Jedino mi je zao da doktori ne daju bebu mami kontakt koza na kozu nakon bilo kakvog carskog (zena na tecaju nam je rekla da se i nakon carskog moze traziti bebu da bude s vama barem neko vrijeme, ali doktori mi je rekao da se to ne radi).
    Meni su pregledi na svakih 3-4 tjedna. Evo sad nisam bila vec tri i pol tjedna, a imam pregled iduci tjedan. Meni se to cini dosta rijetko, ali opet moj ginekolog kaze da nije dobro cesto raditi ultrazvuk. Kako su cesto tebi pregledi? Jesi li isla na snimanje srca beba?

Vidis u Ri moze bit tata na carskom i beba ide direkt tati koza na kozu ako on to naravno želi, na tecaj prije dvije godine su nam rekli kako jakooo puno tata bas to upravo i želi, tako da ako je mama u opcoj opet beba ima prvi kontakt. Ja sad imam na svaka dva tjedna jer su jednojajcane i zbog jedne posteljice kontrolira ih malo cesce da bi ih pratili jel se razvijaju podjednako😊s time da mi cerviksometriju uvijek radi.. A njih gleda preko trbuha😊kod tebe? 

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 14:44

Twinkletwin

Blizimama

Kuzim, a ti jos imas i iskustva s vaginalnim pa ti se cini bolji carski pod spinalnom.Dobro je cuti kako drugi razmisljaju. :) Meni se isto pod spinalnom cini kao dobra opcija. Jedino mi je zao da doktori ne daju bebu mami kontakt koza na kozu nakon bilo kakvog carskog (zena na tecaju nam je rekla da se i nakon carskog moze traziti bebu da bude s vama barem neko vrijeme, ali doktori mi je rekao da se to ne radi).

Nije mi spominjao snimanje srca? U kojem tjednu to ide? Uvijek pusti bar malo na ultr zvucno pa neznam jel to to ili? 🙈

skoljka
    15. Siječanj 2020. 14:47

Omg.. Sta vas je novih u par sati 👀😂 Dobro dosle cure, lijepo druzenje vam zelim sa nama 😉😊
    Ajd nam stavite u potpis ovu Lilypie trakicu da se lakse pratimo 😃
    Maja sta je outlet zatvoren, svasta, a zenska komentirala da im u petak treba doci nova posiljka iz drugih ducana sto se nije prodalo. Nemogu vjerovat da su sve vec prodali.
    Malina e vidis kad sam ja bila u Nami nista od te roboce nije bilo, to kod tebe je sve slatko 😍
    Melorine sta su jedne 13kn, pa to je skupo, tosama su 5 kom 20kn isto se peru. Multimam komprese, na njih mislis, i ja ih imam namjeru ponijeti u rodiliste mislim da su pod must 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.