Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanrio
    15. Siječanj 2020. 13:19

Cure,pravo ste vrelo informacija! Ja samo čitam i zapisujem što mi sve treba još! :)
    Definitivno mi treba još robice jer vidim da me tu debelo šijete!
    Da li mi treba za bebu koja će se roditi krajem travnja i bodiji sa kratkim rukavima u najmanjoj veličini? Živim u Dubrovniku i tu bude dosta toplo dosta rano pa ne znam dal će mi trebati ti bodiji kr.rukava da ih oblačim bebi kao potkušulju ispod bodija dug.rukava? 

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 13:19

Karla89

Blizimama pa dobro nam došla! Čestitke na curkama Moj termin je 25.3., pošto ti imaš blizanke, mogle bi mi u isto vrijeme roditi od kud si? gdje planiraš roditi?
    MickeyMouse ma moj soc gin to sve tak ofrlje napravi.. mislim, pogleda on mozak, trbuh, srce i protoke.. al to sve riješi u roku od 3 min valjda.. pa meni to sve tak bezveze izgleda naspram pregleda kad odem privatno.. zato smo i išli i da dobijemo još koju slikicu beboline.. Da, onda je to to, jer je opet detaljno sve gledala kao i na anomalyu..
    Fever ja sam neki dan takve majičice, ali ne na gumbiće, nego na vezanje kupila u pepcu za 9,90, bijele obične..
    uvijek kod njih bude nešto zanimljivo.
    Malina08 ajmeee, premedeno je sveee

Rodit cu u Rijeci. Racunam oko tog datuma, ako sve bude naravno uredu😊Gin i kaze da ce ih pustit najkasnije do 37.tt jer su jednojajcane😊
    Inace živim na Lošinju😊
    Odakle si ti? 

Fever
    15. Siječanj 2020. 13:25

Sanrio ja trebam roditi pocetkom petog, ako bude strahota vruce u sestom kao 2019 kratki bodici su must, ja sam kupila u vel 62 i 68 za cijelo ljeto

It’s a baby boy💙

sanrio
    15. Siječanj 2020. 13:27

Fever

Sanrio ja trebam roditi pocetkom petog, ako bude strahota vruce u sestom kao 2019 kratki bodici su must, ja sam kupila u vel 62 i 68 za cijelo ljeto

E super, onda ću i ja tako! 

mom3
    15. Siječanj 2020. 13:31

malinao8 u kojoj si to bila Mani? Jučer u KA nisu imali nijedan bodi :(

Maja 3
    15. Siječanj 2020. 13:39

sanrio

Cure,pravo ste vrelo informacija! Ja samo čitam i zapisujem što mi sve treba još! :)
    Definitivno mi treba još robice jer vidim da me tu debelo šijete!
    Da li mi treba za bebu koja će se roditi krajem travnja i bodiji sa kratkim rukavima u najmanjoj veličini? Živim u Dubrovniku i tu bude dosta toplo dosta rano pa ne znam dal će mi trebati ti bodiji kr.rukava da ih oblačim bebi kao potkušulju ispod bodija dug.rukava?

Po meni ispod broj 62,nista ne treba biti kratkih rukava,bez obzira koliko toplo bilo vani. Ja sam malog rodila u 7 mj..+40 je bilo,ali nije imao kratke rukave prva 3 tj-mj dana. Ionako nemozes s malom bebom po velikoj vrucini vani bit..a vjerujem da vam u kuci/stanu nece temperatura bit iznad 20-25°C tad vec.
    Slazem se s Fever,kratki rukavi nakon 1 mj dana ako ce bit potrebni.

Maja 3
    15. Siječanj 2020. 13:41

mmammaa

malinao8 u kojoj si to bila Mani? Jučer u KA nisu imali nijedan bodi :(

Ja bila u ka danas..nasla roze kratkih rukava..pakiranje po 3 kom..al mislim da 62-68 su najmanjo sto sam vidjela.

Blizimama
    15. Siječanj 2020. 13:50

Isto potpisujem za duge rukavice nakon prvog mjeseca. Ja sam bila u modu dugih rukavica jako dugo s prvom malom posto je rodena u 1.mj, sad se veselim suncu i toplije vremenu vec u prvim mjesecima😊

• Twinkletwin
    15. Siječanj 2020. 13:54

Blizimama

Ciao mame, mi smo 27 +4 i nekako kasno sam se odlucila prikljucit za podijelit iskustva al nadam se da ne smeta😊ima li koja mama da nosi blizance?
    Termin nam je 11.4.al mislim da ce prije van obzirom su dvije curke😊
    Druga mi je trudnoca.Nadam se da cu vas uspjet pohvatat u tipkanju.ugodan dan svim

Hello mame! I ja sam mama blizanaca koje ocekujemo krajem 3. mjeseca :) Evo da se i ja prikljucim na temu, naucim nesto i podijelim svoja iskustva. Pozdrav svima :) 

• Twinkletwin
    15. Siječanj 2020. 13:59

skoljka

59kn paketic, imas i druge dezene i boje i brojeve

Ovi bodici su mi prekrasni.  nekako sve sto sam dosad kupovala je bilo vise u bojama i sareno, a ovi su tako preslatki (i zgodni za odrzavanje :D) Idem danas u nabavku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.