Ok, hvala vam
onda sam sve dobro pohvatala.. danas ću do bipe vidjet tamo cijene tih gaćica, vjerujem da su jeftinije nego u bubamari..u dm-u ih nisam vidjela da imaju.
MickeyMouse bili smo naručeni na 3D uzv, ali je moja mpo napravila cijeli pregled detaljan, nešto kao i anomaly u 22.tjednu.
Ciao mame, mi smo 27 +4 i nekako kasno sam se odlucila prikljucit za podijelit iskustva al nadam se da ne smeta😊ima li koja mama da nosi blizance?
Termin nam je 11.4.al mislim da ce prije van obzirom su dvije curke😊
Druga mi je trudnoca.Nadam se da cu vas uspjet pohvatat u tipkanju.ugodan dan svima😊
Karla hvala na informaciji, ma meni je privatnik kod kojeg sam bila na anomaly u 22. tjednu rekao da je sljedeći takav između 30. i 32. tjedna, ali ne vjerujem da će moj ginekolog ista specijalno raditi pa se možda opet privatno naručim.
Ja sam kupovala u ljekarni i u DM-u, ali sam u DM-u morala pitati jer ih nisam vidjela, ak se dobro sjećam stoje na nekom čudnom mjestu. Ak je kome Bosna blizu, u ljekarni u Bosni su prilično jeftine.
https://ibb.co/yBwscdw
Pepco 14,90kn rozi i sivi ( ovo pise 17,90 za nesta iza toga)
It’s a baby boy💙
I netko je pisao za probiotike, ja vec dvije godine svakih par dana uzmem tabletu probiotika, cisto radi sebe, meni je super :-)
It’s a baby boy💙
Ja sam se pod pauzom zaletila do Mane bez nade da cu naci brojeve i jedva sam se suzdrzala da sve ne pokupujem jer nemam ni pojma sto mi sve treba. Ne znam vise sta je sta, samo da sam skuzila o kakvim stvarima pricate na kopcanje :D <3
Hvala bogu sto je kolega otisao na pauzu pa sam sve prostrla na stol i plakala nad tim od slatkoće <3
Gdje da nadjem jos tih stvarcica sto su skroz na gumbiće?
https://ibb.co/TkTCswn
Blizimama pa dobro nam došla! Čestitke na curkama Moj termin je 25.3., pošto ti imaš blizanke, mogle bi mi u isto vrijeme roditi
od kud si? gdje planiraš roditi?
MickeyMouse ma moj soc gin to sve tak ofrlje napravi.. mislim, pogleda on mozak, trbuh, srce i protoke.. al to sve riješi u roku od 3 min valjda.. pa meni to sve tak bezveze izgleda naspram pregleda kad odem privatno.. zato smo i išli i da dobijemo još koju slikicu beboline.. Da, onda je to to, jer je opet detaljno sve gledala kao i na anomalyu..
Fever ja sam neki dan takve majičice, ali ne na gumbiće, nego na vezanje kupila u pepcu za 9,90, bijele obične..
uvijek kod njih bude nešto zanimljivo.
Malina08 ajmeee, premedeno je sveee
Mickey, ja ti nisam iz Siska, nego dodjem kod mame pa idemo tamo u shopping
Ja sam isto razmišljala o tim jednokratnim gaćama, ne znam jel da uzmem M ili L, inače sam S. Onda valjda M. Vidjela sam u DMu samo M.
Drage moje..u 11h sam bila na pregledu kod ginekologice i samo mi je vaginalni radila.
Nije mi ni bitan bio uzv jer sam bila privatno prošli tjedan.
Uglavnom nakon sat i pol osjetila sam kao iscjedak što inače osjetim, ali je bio i malo smećkaste boje.
Baš sam se uplasila, al sve si mislim da je to od njenog pregleda iako mi se tako nešto nakon vaginalnog nikad nije događalo.
Išla sam i na wc i nema ništa na papiru.
Mislim pričekati do sutra. Ako se opet pojavi, idem pravac kod nje.
Inače me probava zeza, tj. odlazak na veliku nuždu, pa mislim možda i od naprezanja neka žilica pukla pa sad smećkasti mali iscjedak.
url=https://lilypie.com]
Mana outlet je zatvoren. Ali u njihovij trgovini sam malom kupila bodice,i robicu za kumce,u nedjelju je krstenje. 6 bodica,donji dio trenirke i komplet trenirka 144 kn. I u mani su veci brojevi,mali mi nosi 92-98..a sad sam mu uzela 86 jer je sve bas ogromno.
Za bebaca nisam nista nasla tak malo,pogotovo jer ne zelimo znat spol..pa bi kupila nesto neutralno.
I moj aspirator je za na usisavac...krepavamo malom sad-kazemo mu da idemo cistit nos..a on si sam pali usisavac i drzi aspirator.
Blizimama(nadam se da sam dobar nick zapamtila) dobrodosla!
Sortiraj odgovore
Najstariji