Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    15. Siječanj 2020. 07:08

Jutro! Bas nije noc za spavanje. Ja od 6 budna..ali sam se cijelu noc vrtila..nikako se namjestit. Popijem kavu i odem se spremat kod frizera. 
    Skoljka,nadam se da su popustila ledja.
    Mommy,mi imamo ariana aspirator za nos i thermoval toplomjer za celo,nismo jedne lipe pozalili sro smo dali za taj toplomjer,s tim da mi je super za pocetak za kupanje bebice jer s njim mjerim temp vode.

Maja 3
    15. Siječanj 2020. 07:11

Jahanara,idemo danas opeljesit MANU?😂😂

Jahanara
    15. Siječanj 2020. 07:42

Naravno Majo!😁😁

Fever
    15. Siječanj 2020. 08:49

Toplomjer imam digitalni ali cu uzeti na alkohol, najslicniji zivinom kojeg ne prodaju.
    A aspirator- imam nosi set za spajanje na usisavac, moram uzeti jos samo fiziolosku, iglu i spricu. Klasicni aspiratori za nos su slabiji ovo je zakon.
    Inhalator- aliexpres vec se slao link, cim preselim narucujem da mogu na tu adresu.

It’s a baby boy💙

15. Siječanj 2020. 08:55

meddleO imas i u c&a bodije u paketu po 5 mozda su tamo povoljniji
    mmammaa super si robicu upecala, tako i ja uzmem unaprijed za stariju ako mi se svidi nesto jako povoljno i zasad samndobro potrefila i nisam zaboravila na to 😀
    Lady samo se pazi i miruj sto vise, ako te jako strah potrazi i drugo misljenje
    Karla cestitam isto na okruglih 30, podjednak mi se trbuh cini da imamo 😍 a curka je bome velika, ja se nadam da je moja bar na 1200 sada, jedva cekam da vidim
    Jahanara ma snaci ce se oni na poslu, a tebi je bolje bez stresa, ima da uzivas sad u kupovini robice, a ne da o njima mislis 😊
    sagi hvala, a ti isto ko Jahanara ajde kuci i uzivaj u trudnoci imat cemo sve kad raditi, a necemo vjecno biti trudne 😀
    skoljka nadam se da te manje bole leđa, svi imamo tih sova trenutaka sve cesce, steta sto nisi nasla nista u Mani, a i ukusi su nam razliciti mozda se tebi nesviđa to sto je meni slatko, a kod nas je npr za deckice vise ostalo, a mala je trgovinica.
    Mi ostale opet u napad na Manu 😂 zadnji put nisam mogla ni vidjeti pola toga od kutija sto su im dosle od nove kolekcije.
    E da i sjetila sam se dok sam bila u petrovoj da je tamo blizu ona robna kuca Nama, tamo ima isto slatke robice od hrv proizvođača i stvarno kvalitetan pamuk.

skoljka
    15. Siječanj 2020. 09:22

Oko 5 sam zaspala. Kao da imam pikulu izmedju dva rebra na samom spoju sa kraljeznicom al negsje unutra, i boli dok sam na bolovima za pop.. A na ledjima nista, al na ledjima ne mogu da lezim. Ma probudila sam muza pa me malo izmasirao, al nista, pa sjedila, i na kraju jedan jastuk ispod ledja, drugi ispod budtina, i malo muzev ukrala za glavu, i pojma nemam kak sam zaspala do 7:30. Ma nemam problema, jedino sa isijasem godinama, al stim se znam nositi, a ovo je nesto trudnicko 🙈😂sad neboli uopce. 

Jahanara 🤞🏻za uredan pregled
    Medleo imam ja iz c&a paketic od 5 bodija mogu ti poslikat da ih vidis, pamuk vrhunski, mekan
    Melorine al stvarno nije nista bilo za decke, jedno 50 istih bodija, tako isto pidjamica, boje cudne. Pogledat cu u Kingcrosu, mozda je tam bolji izbor. 

Boa35
    15. Siječanj 2020. 09:34

Jutro curke!
    Školjka nadam se da su leđa jutros bolje.. probaj i s vježbama preko dana.. 10 min svaki dan, vjeruj mi da će ti biti lakše.. samo malo istezanja..
    Lady33 stvarno miruj ako ti se toliko grlić skraćuje..ako ideš po drugo mišljenje javi što su rekli. Držim fige za dobar nalaz! Izdržat ćeš ti kao i naše Tina i Lilypie 
    Jahanara sjećam se da si već pisala o problematičnoj zamjeni.. ako misliš da se previše živciraš, otvori bolovanje i pusti ih nek se snalaze..možda kad odeš se zamjena i trgne malo, pa će mislit svojom glavom.
    I ja sam imala problema s spavanjem, al kako reguliram ovo s hranom zbog žgaravice, bome bolje i spavam.. e sad do čega je to točno, ne znam.
    Ako ima neka danas pregled - sretnoo!

• meddleO407
    15. Siječanj 2020. 09:44

Jutro cure. Ja se borim sa žgaravicom otkad sam oči otvorila, baš krasno
    Moram se pohvalit da sam kupila u Pepcu šlape za rodilište - čak 7 kn su koštale, lijepo ih iznosim tih par dana i frknem u smeće
    Školjka de mi poslikaj te bodiće, baš sam vidjela da se u sisku otvorio c&a, nadam se da ću uspjeti otići pogledati.

Cure jeste pročitale da je dobro uzimati probiotik prije poroda mjesec dana, da navodno to smanjuje mogućnost pojave grčeva kod beba. Nemam pojma koliko je to točno ali ja naručila Biokult kapsule 60 komada i planiram od početka veljače piti. Ako ništa drugo možda se meni malo probava unormali 

My baby
    15. Siječanj 2020. 10:15

Evo da se i mi pohvalimo slikicom isto 🥰🥰 i sve se mucimo sa spavanjem ocito.Doduse ja nisam zaspala do 4 jer je muz hrkao 🙄pa taman kad sam uspjela zaspati morala sam ici na wc dva puta i onda sam ustala u pola osam cure otpratit u skolu.Mislim da cu danas odvaliti neku popodnevnu turu spavanja 😂

skoljka
    15. Siječanj 2020. 10:15

59kn paketic, imas i druge dezene i boje i brojeve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.