Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    15. Siječanj 2020. 10:30

maybaby

skoljka

happyivy

skoljka

happyivy

Curke, kakva su vam iskustva s robicom s amazona? Mislim po kvaliteti i dal se to isplati. Mislim slike su da ti pamet stane al mene brine kvaliteta.

Mislim da ti Amazon ne salje za Hr, ali on je povezan sa Aliexpresom, a oni salju.

Joj sry na aliexpres sam i mislila al krivo na kraju napisala. Jel ima tko iakustva. Nije da se cicijam na robici dala bi za mrvu sve al imaju neke neodoljive stvari koje tu nisam vidla

Neka cura, nemogu se sjetiti koja, prije par dana ili jucer 🤔 je stavila nesto od robice sto je narucila sa Alija i sve je bilo jako lijepo. Ja sam vec svasta narucivala sa Alija i sa svime sam zadovoljna, sad cekam ruksak, valjda ce i on biti dobar.
    .
    Ja sam jucer usla u Manu u Ka u Super novoj i nista mi se nije svidjelo za decke, mozda u nekoj drugoj ima bolji izbor.

Hej.. ja sam narucivala sa Alija.. i sve mi je odlično..dobro procitaj opis robice i ja uvijek goedam da je netko stavio neku recenziju i sliku da mogu vidjeti kakvo je šta zapravo.
    I naručivala sam za 0-3 m.. kao najmanja veličina..ugl mislim da je to naših 62.

Hvala 😊💖

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    15. Siječanj 2020. 10:55

skoljka

59kn paketic, imas i druge dezene i boje i brojeve

Super su bodići, nisam ni znala da imaju i oni tako u paketu kao u primarku.. na webu tog nema..
    .
    Molila bih Vas pomoć.. vidim da je sutra navečer u bubamari 15% sniženje na sve, pa sam mislila naručiti još par sitnica što mi trebaju..
    Htjela bih Tosama mrežaste gaćice.. ja sam inače M veličina.. al u sjecanju mi je kao da sam negdje prije pročitala da je bolje uzet broj veće.. kako ste vi kupovale?
    Drugo pitanje su šeširići za donjenje.. nisu skupi, pa sam ih isto mislila uzeti da imam u pripravnosti.. pošto sam ja i dalje B košarice, onda bi trebala najmanje uzeti, jelda?

• meddleO407
    15. Siječanj 2020. 10:55

Školjka jel to bilo na nekoj akciji ili ? 59 kn je stvarno povoljno

skoljka
    15. Siječanj 2020. 10:59

Karla89

skoljka

59kn paketic, imas i druge dezene i boje i brojeve

Super su bodići, nisam ni znala da imaju i oni tako u paketu kao u primarku.. na webu tog nema..
    .
    Molila bih Vas pomoć.. vidim da je sutra navečer u bubamari 15% sniženje na sve, pa sam mislila naručiti još par sitnica što mi trebaju..
    Htjela bih Tosama mrežaste gaćice.. ja sam inače M veličina.. al u sjecanju mi je kao da sam negdje prije pročitala da je bolje uzet broj veće.. kako ste vi kupovale?
    Drugo pitanje su šeširići za donjenje.. nisu skupi, pa sam ih isto mislila uzeti da imam u pripravnosti.. pošto sam ja i dalje B košarice, onda bi trebala najmanje uzeti, jelda?

Da nema na webu, ustvari i ima al je druga cijena, oko 75kn tak nesto.
    Ja sam gace uzela za broj vece, a za sesirice sam skuzila da svima preporucuju najmanje i to Aventove. Tak da njih imam u planu. 

• Minnie255
    15. Siječanj 2020. 11:01

Pokusavam ucitati sliku ruksaka od sinoc al ne ide mi bas😂😂ne znam do cega je probam opet kasnije:)
    Evo nisam ni ja bas od jucer na neko cvijece stalno me nesto bolucka po stomaku a kad hodam dole mi uzasan pritisak🤷🏻‍♀️Al valjda nije nista nije ozbiljno svaki dan nesto😂😂

skoljka
    15. Siječanj 2020. 11:04

meddleO407

Školjkajel to bilo na nekoj akciji ili ? 59 kn je stvarno povoljno

Nije, to je redovna cijena

skoljka
    15. Siječanj 2020. 11:06

Minnie255

Pokusavam ucitati sliku ruksaka od sinoc al ne ide mi bas😂😂ne znam do cega je probam opet kasnije:)
    Evo nisam ni ja bas od jucer na neko cvijece stalno me nesto bolucka po stomaku a kad hodam dole mi uzasan pritisak🤷🏻‍♀️Al valjda nije nista nije ozbiljno svaki dan nesto😂😂

Nemozes staviti sliku preko foruma, to neradi vec mjesecima. Klikni gore na sliku sto sam ja stavila bodice, pa ces vidjeti ikonicu da ti ucitas sliku, i onda kopiras kod ovdje

sagi
    15. Siječanj 2020. 11:37

Da, c&a ima te povoljne pakete, ja sam znala kupovat za nećakinju i mama je bila zadovoljna s njima. 
    U 2.mjesecu krećem s kupnjom za našeg bebača 🥰 Dok provrtim kolko stvari već imam spremljenu od šogorica 😁

sagi
    15. Siječanj 2020. 11:38

A kraju nisam komentirala Skoljkine boduće, baš su dobri, neutralno, ja uvijek naletim na neke roze 😁
    Živimo blizu citya tako da na porodiljnom mislim imati svakodnevne šetnje do tamo 😁

MickeyMouse
    15. Siječanj 2020. 11:45

Jutro žene! Ja sam čak i okej spavala, bez posjeta wc-u sto je rijetkost. Mala mi je dobro spavala, pa samim time i ja 😄 
    Mellorine prekrasan trbuh 😍
    Netko je spominjao datulje - ja sam čula da ih je dobro jesti pred kraj trudnoće.
    Lady33 svakako prati terapiju sto su ti dali i strogo miruj i nadam se da će sve biti dobro! 
    Karla i tvoj isto trbuh 😍 i super za pregled. Jesi to bila na onom drugom “velikom” uzv? Gdje se gledaju protoci i to?
    Jaharana mislim da ti ne treba takvog stresa u trudnoći. A kak druge cure kažu, možda će se trgnuti kad te ne bude. Meni porodiljni (pitala sam ono 45 dana prije i rekao je da nema problema) počinje 2.3, taman da predam sve izvještaje i zatvorim 2019. U prošloj trudnoći sam sa 22 tjedna išla na komplikacije, ali je mogu ih ostaviti sad.
    Meddle pisala si za c&a u Sisku, jel ćeš i ti u sisačko rodilište možda? E i čitala sam za probiotike i svakako ću probati, mislim da škoditi ne može, a ako pomogne još bolje!
    Školjka jel to paketić u c&a? Ili sam pobrkala. Prekrasni su a cijena je vise nego povoljna.
    Karla uzmi veće mrežaste gaće, ja sam bila M pa sam uzimala L i dobro da jesam. Sto se tiče šeširića nemam iskustva, al većinom pišu da se uzmu najmanji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.