Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    13. Siječanj 2020. 18:26

Jahanara

Znaci svugdje s ceka. Meni je ginic u karlovcu, isto cekam bez obzira kad sam narucena. Zanimalo me koliko traje sam anomaly.

Ja sam to odradila privatno. Nisam znala da se to može i na uputnicu. 🤭
    Meni je trajalo 30 minuta. Dobila sam hrpu fotografija, ali nitko nije mogao ući sa mnom jer sam htjela da mi pregleda cerviks. Imala sam osjećaj kao da se otvaram... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    13. Siječanj 2020. 18:31

Ne znam jel se moze na uputnicu🤔 idem privatno, 500kn mi je rekao da kosta. I rekao je da moze suprug doci ako zeli.

Jahanara
    13. Siječanj 2020. 18:33

A da, ocito se moze i na uputnicu. Cure su pisale za Vinogradsku i Merkur.

Vaki
    13. Siječanj 2020. 18:37

Može suprug, ali pošto sam ja tražila vaginalni pregled onda nije smio ući. Kao da to nije nikad vidio. 😂
    Ako si privatno onda nećeš čekati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Siječanj 2020. 18:46

Evo izvjestaj za bodi benkice. U pepcu nema, u kiku ima 25kn jedna, a u mani vam je sad snizenje i imate 2 za 25kn dugi rukav, na nisam upecala jer nema malih brojeva za curice. Ima i ostalih preslatkih snizenih stvari za 50% a preugodan pamuk.

My baby
    13. Siječanj 2020. 19:12

Vaki  ja isto idem i privat i kod svoje ginekologice no kad sam isla privat pregledavala me ginekoloski i muz je bio unutra.valjda je to od doktora do doktora ne znam..

Boa35
    13. Siječanj 2020. 19:15

TeeaS

Vaki ja isto idem i privat i kod svoje ginekologice no kad sam isla privat pregledavala me ginekoloski i muz je bio unutra.valjda je to od doktora do doktora ne znam..

Da i moja isto.. s tim da je obavila vaginalni pregled i onda me "pokrila" papirom i pozvala muža, pa radila uzv preko trbuha.. svako od njih radi kako hoće.. 
    Soc gin mi je i vaginalni pregled radio pred mužem 😆

• Sheena
    13. Siječanj 2020. 20:38

Školjka, dođem i škicnem s vremena na vrijeme😉 Malo na fejsu, malo tu😊 Našla sam si poslić od kuće zadnja 2 mjeseca pa sam dosta i u tome.
    Meni je na zadnjem pregledu 8.1. privatnik rekao da imam višak plodne vode. Ne znam jel se koja susrela s time. Prvo sam par dana bila van sebe po običaju, a sad se nadam da će se do sljedećeg pregleda izregulirati. Naručio me za 3 tjedna, rekao da smanjim slano (što baš i ne jedem previše) i tekućinu (pila sam baš puno vode).
    Sutra krećem na trudnički tečaj s mužem i tako😊 Baš mi nekako brzo prolaze dani u zadnje vrijeme, ovaj mališa se rita stalno ko pravi tako da mi je nevjerotno da ću roditi za manje od 2 mjeseca🙈

skoljka
    13. Siječanj 2020. 21:06

Medleo cekaj, ja ne kontam, jesu to sve testeri na slici? 🔝 Ja sam par puta od te ljekarne pokusala naruciti neke kreme i njegu za lice i svaki put me odbijali, pa sam oduatala od njih.Na robicu sam se rastopila 😍☺️
    Maybaby drzim 🤞🏻 da nalaz bude uredan 😉, super robica, bas sam te kapice i ja gledala 😃
    TeeS mislim da ti je ovdje Vaki najveca mrsavica 🤔

Jahanara meni svaki pregled traje dugo i u bolnici je tak da ti neznam odgovoriti 😛 Jesi znala da u Ka ima outlet Mana radnja tam gdje je Mima namjestaj. Ja si kupila jaknu za snijeg 40kn jako dobru, a kostala preko 300kn, imas za malu djecu svasta, cijene smijesne.
    MickeyMouse pa sta cekas, pocni sa kupovinom, ja sam bas sretna sto nisam druge slusala da je prerano, nego sam svako malo po nesto kupila, mogu rec da nisam toliko financijski osjetila  nego da sam u jednom mjesecu krenula sa svom kupovinom.
    Sanja sretno sa pretragom i nalazom 🤞🏻
    Sheena drago mi je da nam se javis, ti si nam medju prvima za porodjaj, jedva cekam tvoje iskustvo 😉 Nisam imala pojma da moze biti i visak plodne vode, jel moze nesto lose uticati na bebicu ili, znam samo za manjak pa onda preporucuju vise tekucine. Jao dobro si me podsjetila na trudnicki tecaj, ja potpuno zaboravila, a ovih dana treba poceti 🙈
    Sto se tice ovog pregleda sa muzem, moj je uvijek samnom na svakom pregledu kakve god vrste bio, i onda me nasmijava kad me gleda vaginalno 😬😏😂

Fever
    13. Siječanj 2020. 21:47

Ne znam tko trazi kolica za blizanceke i jel su ova u igri ali upravo naletjela
    https://ibb.co/dKcbHCZ

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.