Imam pitanje sutra idem na ono za šecer,pa me zanima dal znate otkad nesmijem jesti?nisam dobila nijednu konkretnu informaciju
Imam pitanje sutra idem na ono za šecer,pa me zanima dal znate otkad nesmijem jesti?nisam dobila nijednu konkretnu informaciju
Mislim da nekih 12h prije nebi smijela jesti..
Ako se dobro sjećam, ja nisam jela iza 18h, prvo vađenje mi je bilo u 7:10 ujutro.. sretno!
Sanja89 mislim da ti pise na stranici gdje ides raditi taj test al koliko se sjecam mislim da je u pitanju deset sati tj da deset sati prije ne smijes jesti nista..al to ti sad pise na netu pa si pogledaj..
Cure meni je došla robica s Nexta, naručila sam 56 veličinu, to je tak minijaturno
@skoljka: Super, puno hvala!
@mamasita05: Babycenter mi se uvijek činio dosta skup, ali 2 za 48kn je i više nego povoljno. Budem pogledala :)
@Sheena: Baš me jako zanima isplati li se. Kod nas uvijek tražim lijepo, mekano i šareno, a ne uspijem naći baš ono što bi željela..
Cure meni je došla robica s Nexta, naručila sam 56 veličinu, to je tak minijaturno
Slikice 👀🤔?
Kad sam kupovala robicu za kcer za izlazak iz bolnice, uzela sam br 56. I nakon nekog vremena sam zakljucila da ce to njoj biti malo, i lijepo otisla i kupila u Kiku neko plisano odjelce br 62. Ne moram ni reci da joj je i taj 56 bio komotan😂 a rodjena je kao prosjecna beba 3370g i 51cm.
Nadam se draga da si u pravu, lijeno mi je to vraćati u Njemačku, to su žive komplikacije. A ništ, nek nosi makar tjedan dva😅
E nećete vjerovati kako sam se danas ugodno iznenadila, znači u par navrata sam naručivala sa stranice moja ljekarna i uvijek su poslali neki tester i slično. Neki dan sam naručila još oar stvarčica, nešto sitno, kad ono stiže velika kutija. Ja si mislim šta je sad to, a oni su mi u velikoj vrećici poslali hrpu svega, pogledajte samo šta su natrpali
https://ibb.co/1rmNh0P
Eto stvarno ugodno iznenadjenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji