https://www.aromara.hr/shop/product/gyno-pro-30-ml-1756
Netko probao?
Narucila bih si da imam za ponekad preventivno, kazu da osim za gin. Dobro dode i za mokracnu cijev tj da povoljno djeluje i na uro sustav
It’s a baby boy💙
Ima li netko svježih iskustva sa patpat.com? Zanima me kvaliteta i koliko se dugo čeka da dođe paket.. Stalno mi iskače na face-u i robica izgleda preslatko. Trenutno sam u lovu na veličinu 56 :)
Ovu istu robocu imas na Aliexpresu za puuno jeftinije
Hvala na preporuci :)
I moje zadnje pitanje na ovu temu:
Može li se na Aliexpressu plaćati paypalom?
Hvala :)
Mozes, sve opcije su otvorene.
Curke, jel se kojoj od vas desila ova situacija. Jucer navecer me krenule prepone malo bolit ko da me presjece, a danas me cjela pubicna kost dolee boli i prepone. Kad lezim je ok al cim stanem i hodam krene bas bolit. 😳... Ima koja kakav savjet.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Gdje se sve može kupiti kvalitetnije (mekane) bodi benkice (oni bodiji što se kopčaju preko prednje strane)?
Gledala sam u C&A i nisam našla, a njihovi su mi inače super. Znam da ima H&M, a drugi? Planiram ovaj tjedan do Arene (Zagreb) pa ako netko može preporučiti trgovine..
Ja sam kupila u baby centru prosli tjedan. 2 su na akciji za 48kn, a bili su 70. Meni su odlicni, mekani, slatki, univerzalni. 🥰
Curke, jel se kojoj od vas desila ova situacija. Jucer navecer me krenule prepone malo bolit ko da me presjece, a danas me cjela pubicna kost dolee boli i prepone. Kad lezim je ok al cim stanem i hodam krene bas bolit. 😳… Ima koja kakav savjet.
Jesi mozda puno aktivna, da mozda malo usporis 🤔 Vidim da se curke na Zimskima na to zale, ali one su sve u ili pred terminima. Jel imas kontakt sa mpo dr ili soc dr pa da nazoves ili posaljes poruku?
Večer curke, trebam info od nekog ko ima provjerene informacije i razumije se u ovo sve vise od mene.. Naime, imam specificnu situaciju, zaposlila sam se 28.3.19., prije toga nemam radnog staza 18mj u zadnje 2god. Nadalje, roditi trebam 2.5. sto bi znacilo da trebam raditi do 28.3.20. kako bi ostvarila porodiljnu naknadu za zaposlene (uvjet je godina dana neprekinutog rada). Bojim se da mi bude tesko raditi doslovno mj dana prije poroda, pa vas molim za savjete ili prijedlog sto napraviti.. Da li je moguce ici npr. sa komplikacija na porodiljni 28 dana prije, a ne 45? Tko to odlucuje koliko dana prije idem? , jer ja svakako moram ici tih 28 dana inace necu ostvariti pravo na naknadu za zaposlene..
Imaš li još godišnjeg starog? A i novi dobiješ s novom godinom.. izdržati koliko možeš na poslu pa uzet tjedan/dva pred sam kraj do porodiljnog godišnji?
Imam stari jer mi je u 12mj bilo 6mj kako radim u novoj firmi, a godisnji nisam koristila.. A sad od nove godine imam i novi, ali stvarno ne znam koliko dana sve zajedno.. Moram se raspitati. Ali da, tako sam si i ja razmisljala, raditi do 15.3. eventualno i onda ici na GO i onda 1.4. na porodiljni, ako bude sve okej naravno.. Hvala puno na odgovorima :)
Mozes iskoristiti cijeli novi godisnji i stari koji ti je ostao, ako ti poslodavac odobri. Ako radis u manjoj firmi, lako se dogovoris.
Ako zakon tad stupi na snagu mislim da se svima mijenja, tj onima kome ista utjece, meni npr mislim da ne nista jer staza ionako imam, a placu nemam toliku da mogu dobivati vise 😊
happyivy malo vise odmaraj ako si se sto preforsirala, ako nastavi tako ja bi osla do gin za svaki slucaj
MickeyMouse joj to prebiranje po vrecama i mene veseli 😊 ako se nevaram ti si bila spominjala popust u Mani, jesi mozda vidjela da li ima tamo bodi benkica?
Curke, jel se kojoj od vas desila ova situacija. Jucer navecer me krenule prepone malo bolit ko da me presjece, a danas me cjela pubicna kost dolee boli i prepone. Kad lezim je ok al cim stanem i hodam krene bas bolit. 😳… Ima koja kakav savjet.
Jesi mozda puno aktivna, da mozda malo usporis 🤔 Vidim da se curke na Zimskima na to zale, ali one su sve u ili pred terminima. Jel imas kontakt sa mpo dr ili soc dr pa da nazoves ili posaljes poruku?
Pa cak i nije da pretjerujem, ali svaku vecer zadnjih tj dana odradim malo vjezbe istezanja kaj sam vidla na youtube jer me leda jako muce. Jedino ak je zbog sjeda pa sam se malo istegnula 😮
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Ima li netko svježih iskustva sa patpat.com? Zanima me kvaliteta i koliko se dugo čeka da dođe paket.. Stalno mi iskače na face-u i robica izgleda preslatko. Trenutno sam u lovu na veličinu 56 :)
Evo ja prije nekih 10 dana naručila, isto mi stalno iskakalo po fejsu pa si nisam mogla pomoći :D
Taman je bilo sve na popustu i još je neki dodatni popust od 15% bio pa sam rekla kud puklo da puklo ;)
Uglavnom, stiže mi narudžba za do nekih 7 dana pa javim na šta to liči ;)
Happyivy 🤷🏻♀️ ne znam jel moze biti do vjezbi.
Sheena kako si ti, rijetko se javis?
Sortiraj odgovore
Najstariji