Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama33
    24. Kolovoz 2019. 04:08

Chappie

Mama33 samo hrabro dalje, znam kako je to. Nemojte se obeshrabriti. 😘

Hvala!😘

24. Kolovoz 2019. 06:46

Joj draga tako mi je žao. 🙏😕😥 Drži se i brzo nam se vrati ovdje na forum., ❣️
    Sada si me iskreno i zabrinula jer ja osim umora, simptoma nikakvih vise nemam. Naduta sam, ali to i prije trudnoce i jucer mi bila muka nakon palacinke, ali nista strasno. 

• Frau_Mund6
    24. Kolovoz 2019. 08:21

Mama33, zao mi je 😣 zelim ti brzi oporavak i sto prije uspjesnu trudnocu.  😙😙😙😙
    Mrvicak, ni ja vise nemam simptoma, al nekako imam osjecaj da je sa trudnocom sve ok! Ni u prvoj nisam imala nista strasno, najvise je bilo nesanice. Bolovi, mucnine i sl su me zaobisli. Vodi se po instinktu 😉
    Cure, koje ste imale pregleda, cestitam! Ostale jos malo strpljenja pa i mi dolazimo na red 😉

url=https://lilypie.com]

Boa35
    24. Kolovoz 2019. 08:34

mama33

skoljka

Mama33 😨😰😘 zao mi je

Neopisiva bol…snagu daje samo dijete koje vec imam. Samo savjet mamama, ako osjecate da nesto nije u redu ili nestanu simptomi trudnoce…odmah doktoru pa makar puhale na hladno. Mojoj bebi je kucalo srce sa 6 tjedana a sljedeci pregled bio tek sa 10….vise nije kucalo… Iako, na vecinu stvari kod trudnoce mi ne mozemo utjecat, Onaj gore je tako htio i tako je moralo biti… . Pratim vas 😘😘😘😘 hvala vam na ohrabrivanju i suosjecanju…divne ste

Žao mi je draga! Nisam ni znala, vjerojatno sam preskočila post tvoj ili nešto..budi hrabra dalje i nadam se da ćeš uskoro ponovo ostvariti trudnoću! 🤞 Mislim da nas je većina bila u sličnim situacijama..ja u prvoj trudnoći nisam ni dočekala da prokuca srce..zato sam je sada ovo takvo uzbuđenje, a opet i veliki strah, još je i mpo trudnoća.. 
    Sad odmori koji mjesec da se tijelo oporavi i nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s lijepim vijestima! 🥰😘

Boa35
    24. Kolovoz 2019. 08:39

Frau_Mund6

Mama33, zao mi je 😣 zelim ti brzi oporavak i sto prije uspjesnu trudnocu. 😙😙😙😙
    Mrvicak, ni ja vise nemam simptoma, al nekako imam osjecaj da je sa trudnocom sve ok! Ni u prvoj nisam imala nista strasno, najvise je bilo nesanice. Bolovi, mucnine i sl su me zaobisli. Vodi se po instinktu 😉
    Cure, koje ste imale pregleda, cestitam! Ostale jos malo strpljenja pa i mi dolazimo na red 😉

Ma nemojte se zamarati sa simptomima.. kod mene ima nekih dana da i zaboravim da sam trudna.. da ne stavljam utriće 3x2, vjerojatno se nekad cijeli dan nebi ni sjetila da sam trudna..a onda opet ima dana da mi sve smeta i 5 simptoma..
    Hvala vam cure na lijepim riječima! 🥰
    Sinoć sam kupila brusnice i jela malo i preko noći samo 3x na pipi išla 💪 znate vi možda nešto još za upalu da je dobro uzimati? 
    Moj ludi gin mi zaboravio poslat recept u ljekarnu za upalu mjehura..a otišao na go tjedan dana..sad ću u pon morat zvat zamjenu..a ni ne znam koje su tablete.. ma kaos.. sve mi poslao, osim tih.. 😒

sirenita
    24. Kolovoz 2019. 09:15

Ja sam bila na pregledu sa 6+1 (danas je 6+3), srce je kucalo i sve je bilo ok 🤗 ali sam dobila utrogestan od gin koja mijenja mojeg gin.
    Isto nemam  neke izražene simptome (imala sam nesanice, osjetljive grudi i to polako prestaje), osim ujutro mučnine koje su tek nedavno počele, ali bez povraćanja.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

skoljka
    24. Kolovoz 2019. 09:20

Karla89 i ja koristim brusnicu, ujutro napravim caj od brusnice ili vocni i dodam zlicu brusnica, kad popijem caj pojedem brusnice. Ili isto tako al na litar samo mnogo vise brusnica zar zlica pa pijem tokom dana kao sok, u ljekarni mi je zenska rekla dodati limuna i jesti narance, jer vit C pomaze brzem djelovanju. Ima neto u ljekarni za urinarne infekcije i upale neki prasak ( nemogu se nikako sjwtiti kak se zove) ja sam to sebi htjela uzeti al mi rekli da nemam potrebe, dovoljna mi brusnica jer imam nesto bakterija ali nije upala. 

skoljka
    24. Kolovoz 2019. 09:21

sirenita

Ja sam bila na pregledu sa 6+1 (danas je 6+3), srce je kucalo i sve je bilo ok 🤗 ali sam dobila utrogestan od gin koja mijenja mojeg gin.
    Isto nemam neke izražene simptome (imala sam nesanice, osjetljive grudi i to polako prestaje), osim ujutro mučnine koje su tek nedavno počele, ali bez povraćanja.

Cestitam na urednom pregledu👏🥰
    Kopiraj drugi link za potpis 🤪

24. Kolovoz 2019. 10:10

Karla89

Frau_Mund6

Mama33, zao mi je 😣 zelim ti brzi oporavak i sto prije uspjesnu trudnocu. 😙😙😙😙

Ma nemojte se zamarati sa simptomima.. kod mene ima nekih dana da i zaboravim da sam trudna.. da ne stavljam utriće 3x2, vjerojatno se nekad cijeli dan nebi ni sjetila da sam trudna..a onda opet ima dana da mi sve smeta i 5 simptoma..
    Hvala vam cure na lijepim riječima! 🥰
    Sinoć sam kupila brusnice i jela malo i preko noći samo 3x na pipi išla 💪 znate vi možda nešto još za upalu da je dobro uzimati?
    Moj ludi gin mi zaboravio poslat recept u ljekarnu za upalu mjehura..a otišao na go tjedan dana..sad ću u pon morat zvat zamjenu..a ni ne znam koje su tablete.. ma kaos.. sve mi poslao, osim tih.. 😒

Smiš li uvin čaj? 

Vaki
    24. Kolovoz 2019. 10:22

Mama33 - ne vjerujem. Pa kako? Nije te ništa boljelo? Krv ili tako nešto? Stvarno mi je žao. 
    Karla - pa ako ćeš raditi Nifty zašto onda i kombinirani? Pa zar to nije isto, samo što je Nifty pouzdaniji? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.