Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Kolovoz 2019. 17:24

KatyNina1991

Pozdrav drage ženice, nova sam ovdje :)
    Trudna 12+2, a termin 05.03. :)
    Drago mi je što postoji ova grupa, da se možemo družiti i izmjenjivati svoja iskustva i sve što prolazimo kroz ovaj predivan period :)

Dobro dosla 🤗, utednu trudnocu ti zelim 🥰

Lilypie
    24. Kolovoz 2019. 18:12

Mama33, užas 😢 jako mi je zao! Jednostavno ne zna čovjek sto bi rekao. Drži se draga 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

KatyNina1991
    24. Kolovoz 2019. 18:33

Frau_Mund6

KatyNina, dobro nam dosla 😉 moja mala je rodena tog datuma 😍

Hvala na dobrodošlici :)
    Prekrasno 😍

KatyNina1991
    24. Kolovoz 2019. 18:38

skoljka

KatyNina1991

Drago mi je što postoji ova grupa, da se možemo družiti i izmjenjivati svoja iskustva i sve što prolazimo kroz ovaj predivan period :)

Hvala puno :) nadam se i ja da će i dalje biti uredna, zasad je sve okej :) danas me nešto bolucka kod pupka, nadam se da bebica raste da nije ništa ozbiljno :)

Boa35
    24. Kolovoz 2019. 19:07

Dobro došle nove cure! 🥰
    Kod mene danas aktivno cijeli dan.. tržnica, ručak, pa kuhanje cikle za zimnicu, peglanje.. al svako malo se izvalim na kauč jer mi bude teško..pogotovo stajati u kuhinji na mjestu. 
    Noćas sam odlično spavala i dizala se 3x..vjerojatno mi i ovo malo brusnica pomoglo 🤗
    Kako ste mi vi danas? 💚

Vaki
    24. Kolovoz 2019. 19:09

Joj, da barem ja mogu... Meni se bljuje od jutra do mraka. Rekla sam da ću raditi, a sad baš i nisam sigurna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    24. Kolovoz 2019. 19:54

Vaki

Joj, da barem ja mogu… Meni se bljuje od jutra do mraka. Rekla sam da ću raditi, a sad baš i nisam sigurna.

Baš mi je zanimljivo kako svaka drugačije to podnosimo.. meni je znala biti muka i samo sam se smirila, skoncentrirala se i duboko disala i prošlo za koju min..kad sam skužila da mi dolazi jer sam gladna nakon toga bi pojela nešto i to je to.. niti jednom nisam povratila, a nadam se da ni neću.. 
    Ne mogu ni zamisliti kako je to kad moraš stalno ići povraćati i na sve ti muka dođe.. 
    Meni su mirisi postali intenzivni..to sam skužila jedno jutro u vlaku kad sam na posao išla..ono zagušljivo svako ima svoj parfem..i onda mi postalo slabo jer sam stajala i jedva sam čekala da izađem van..a i u firmi, do prvog kata osjetim što kuhaju dolje u restoranu 😂😂  

• Elenicaa20
    24. Kolovoz 2019. 20:17

Zene drage ja sam danas ugledala svoj plusic😊
    Nakon godinu i 3 mjeseca braka.Ne mogu vam opisati sok koji sam dozivjela i srecu.Jos sad u soku i dalje ali dva testa su pokazala plusic danas.Molim vas ako neka ima iskustba ja vec danima imam bolove neke u stomaku nisu jaki ali su dosta slicni menstrualni.Jel to oke?Citam da mnoge zene to imaju u pocetku trudoce
    U ponedeljak idem ginekologu☺️

• mamasita05
    24. Kolovoz 2019. 20:43

KatyNina1991

skoljka

KatyNina1991

Hvala puno :) nadam se i ja da će i dalje biti uredna, zasad je sve okej :) danas me nešto bolucka kod pupka, nadam se da bebica raste da nije ništa ozbiljno :)

I mene je sinoc bolilo oko pupka, kao neka probadanja, bas me strah bilo, ali valjda je normalno, raste beba, maternica.. A danas nista, samo mucnine i povracanje i dalje traju. 

24. Kolovoz 2019. 20:54

Sva ta probadanja su normalna, širi se maternica, no ako imate osjecaj da je to nesto jacr, odmah zovite dr. 👌
    Stvarno smo zanimljive, svaka na svoj način. 😃💪
    Netko je pitao kako smo danas. Primjerice jučer sam baš bila pospana cili dan, a danas sam puna energije, jedino imam opet onaj oskudni iscjedak u boji bijele kave pa se malo brinem😕, ali rekla sam da se necu pretjerano optetecivat jer me ništa ne boli. Ako se nastavi ujutro (a sada ga je vec manje), zvat cu dr. u ponedjeljak popodne.

Nove trudnice, dobro nam došle i želim vam skolsku i urednu trudnocu.🙏😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.