Mama33, zao mi je 😣 zelim ti brzi oporavak i sto prije uspjesnu trudnocu. 😙😙😙😙
Mrvicak, ni ja vise nemam simptoma, al nekako imam osjecaj da je sa trudnocom sve ok! Ni u prvoj nisam imala nista strasno, najvise je bilo nesanice. Bolovi, mucnine i sl su me zaobisli. Vodi se po instinktu 😉
Cure, koje ste imale pregleda, cestitam! Ostale jos malo strpljenja pa i mi dolazimo na red 😉
Ma nemojte se zamarati sa simptomima.. kod mene ima nekih dana da i zaboravim da sam trudna.. da ne stavljam utriće 3x2, vjerojatno se nekad cijeli dan nebi ni sjetila da sam trudna..a onda opet ima dana da mi sve smeta i 5 simptoma..
Hvala vam cure na lijepim riječima! 🥰
Sinoć sam kupila brusnice i jela malo i preko noći samo 3x na pipi išla 💪 znate vi možda nešto još za upalu da je dobro uzimati?
Moj ludi gin mi zaboravio poslat recept u ljekarnu za upalu mjehura..a otišao na go tjedan dana..sad ću u pon morat zvat zamjenu..a ni ne znam koje su tablete.. ma kaos.. sve mi poslao, osim tih.. 😒
Smiš li uvin čaj?
Uvin caj se ne preporuca u trudnoci.
Vaki i ja sam za tu opciju da prvo napravim kombinirani, pa ako on nesto pokaze onda bi isla na Harmony, svakako se ti testovi rade do 16og tjedna. A sto se tice svih testova, anomaly scan je najtocniji i nepogresiv.
Mama33 - ne vjerujem. Pa kako? Nije te ništa boljelo? Krv ili tako nešto? Stvarno mi je žao.
Karla - pa ako ćeš raditi Nifty zašto onda i kombinirani? Pa zar to nije isto, samo što je Nifty pouzdaniji?
Zato se nisam ni javljala da se vama svima ne jave strahovi.
Draga Vaki nista, ni oscjedak a kamoli krvarenje...samo 10ak dana prije pregleda sam prestala piskit po noci i nisam se osjecala pospano kao tjedne ranije, sto je najgore nisam imala ni los predosjecaj, racunala sam 10 tt pa normalno je da prestanu simptomi a ni onako nisam imala nego ta 2, grudi su jos "napuhane". Zao mi je sve koji su ovo prosli, mene tjesi da mi je lakse jer nije prvo dijete i jer se dogodilo ranije. Dokrot veli da je sigurno bila kromosomska greska koju je tijelo prepoznalo i odbacilo.
Zene budite pozitivne, necemo vise o losim tzv.iskustvima... Pratim vas i sve ljubim!
Mama33 - ne vjerujem. Pa kako? Nije te ništa boljelo? Krv ili tako nešto? Stvarno mi je žao.
Karla - pa ako ćeš raditi Nifty zašto onda i kombinirani? Pa zar to nije isto, samo što je Nifty pouzdaniji?
Zato se nisam ni javljala da se vama svima ne jave strahovi.
Draga Vaki nista, ni oscjedak a kamoli krvarenje…samo 10ak dana prije pregleda sam prestala piskit po noci i nisam se osjecala pospano kao tjedne ranije, sto je najgore nisam imala ni los predosjecaj, racunala sam 10 tt pa normalno je da prestanu simptomi a ni onako nisam imala nego ta 2, grudi su jos "napuhane". Zao mi je sve koji su ovo prosli, mene tjesi da mi je lakse jer nije prvo dijete i jer se dogodilo ranije. Dokrot veli da je sigurno bila kromosomska greska koju je tijelo prepoznalo i odbacilo.
Zene budite pozitivne, necemo vise o losim tzv.iskustvima… Pratim vas i sve ljubim!
🙏❣️😥
Mrvičak, jesi ti neki dan spomenula Kefir s limunom? Kupila sam ga jucer, meni ima okus po deterdzentu
Mrvičak, jesi ti neki dan spomenula Kefir s limunom? Kupila sam ga jucer, meni ima okus po deterdzentu
Hahahah jesam, ja ga ne staje pit 🤦♀️😂
Ah mi trudnice 😂🙈
Pozdrav drage ženice, nova sam ovdje :)
Trudna 12+2, a termin 05.03. :)
Drago mi je što postoji ova grupa, da se možemo družiti i izmjenjivati svoja iskustva i sve što prolazimo kroz ovaj predivan period :)
KatyNina, dobro nam dosla 😉 moja mala je rodena tog datuma 😍
url=https://lilypie.com]
Hahahah jesam, ja ga ne staje pit 🤦♀️😂
Ah mi trudnice 😂🙈
I ja sam ga jucer kupila bas zbog nje sto je rekla da je predobar, al nisam jos probala 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji