Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Kolovoz 2019. 10:33

mrvičak

Karla89

Frau_Mund6

Mama33, zao mi je 😣 zelim ti brzi oporavak i sto prije uspjesnu trudnocu. 😙😙😙😙
    Mrvicak, ni ja vise nemam simptoma, al nekako imam osjecaj da je sa trudnocom sve ok! Ni u prvoj nisam imala nista strasno, najvise je bilo nesanice. Bolovi, mucnine i sl su me zaobisli. Vodi se po instinktu 😉
    Cure, koje ste imale pregleda, cestitam! Ostale jos malo strpljenja pa i mi dolazimo na red 😉

Ma nemojte se zamarati sa simptomima.. kod mene ima nekih dana da i zaboravim da sam trudna.. da ne stavljam utriće 3x2, vjerojatno se nekad cijeli dan nebi ni sjetila da sam trudna..a onda opet ima dana da mi sve smeta i 5 simptoma..
    Hvala vam cure na lijepim riječima! 🥰
    Sinoć sam kupila brusnice i jela malo i preko noći samo 3x na pipi išla 💪 znate vi možda nešto još za upalu da je dobro uzimati?
    Moj ludi gin mi zaboravio poslat recept u ljekarnu za upalu mjehura..a otišao na go tjedan dana..sad ću u pon morat zvat zamjenu..a ni ne znam koje su tablete.. ma kaos.. sve mi poslao, osim tih.. 😒

Smiš li uvin čaj?

Uvin caj se ne preporuca u trudnoci. 

skoljka
    24. Kolovoz 2019. 10:36

Vaki i ja sam za tu opciju da prvo napravim kombinirani, pa ako on nesto pokaze onda bi isla na Harmony, svakako se ti testovi rade do 16og tjedna. A sto se tice svih testova, anomaly scan je najtocniji i nepogresiv. 

mama33
    24. Kolovoz 2019. 11:08

Vaki

Mama33 - ne vjerujem. Pa kako? Nije te ništa boljelo? Krv ili tako nešto? Stvarno mi je žao.
    Karla - pa ako ćeš raditi Nifty zašto onda i kombinirani? Pa zar to nije isto, samo što je Nifty pouzdaniji?

Zato se nisam ni javljala da se vama svima ne jave strahovi. 
    Draga Vaki nista, ni oscjedak a kamoli krvarenje...samo 10ak dana prije pregleda sam prestala piskit po noci i nisam se osjecala pospano kao tjedne ranije, sto je najgore nisam imala ni los predosjecaj, racunala sam 10 tt pa normalno je da prestanu simptomi a ni onako nisam imala nego ta 2, grudi su jos "napuhane". Zao mi je sve koji su ovo prosli, mene tjesi da mi je lakse jer nije prvo dijete i jer se dogodilo ranije. Dokrot veli da je sigurno bila kromosomska greska koju je tijelo prepoznalo i odbacilo. 
    Zene budite pozitivne, necemo vise o losim tzv.iskustvima... Pratim vas i sve ljubim!

24. Kolovoz 2019. 11:10

mama33

Vaki

Mama33 - ne vjerujem. Pa kako? Nije te ništa boljelo? Krv ili tako nešto? Stvarno mi je žao.
    Karla - pa ako ćeš raditi Nifty zašto onda i kombinirani? Pa zar to nije isto, samo što je Nifty pouzdaniji?

Zato se nisam ni javljala da se vama svima ne jave strahovi.
    Draga Vaki nista, ni oscjedak a kamoli krvarenje…samo 10ak dana prije pregleda sam prestala piskit po noci i nisam se osjecala pospano kao tjedne ranije, sto je najgore nisam imala ni los predosjecaj, racunala sam 10 tt pa normalno je da prestanu simptomi a ni onako nisam imala nego ta 2, grudi su jos "napuhane". Zao mi je sve koji su ovo prosli, mene tjesi da mi je lakse jer nije prvo dijete i jer se dogodilo ranije. Dokrot veli da je sigurno bila kromosomska greska koju je tijelo prepoznalo i odbacilo.
    Zene budite pozitivne, necemo vise o losim tzv.iskustvima… Pratim vas i sve ljubim!

🙏❣️😥

ribi1234
    24. Kolovoz 2019. 11:21

Mrvičak, jesi ti neki dan spomenula Kefir s limunom? Kupila sam ga jucer, meni ima okus po deterdzentu 

24. Kolovoz 2019. 12:42

ribi1234

Mrvičak, jesi ti neki dan spomenula Kefir s limunom? Kupila sam ga jucer, meni ima okus po deterdzentu

Hahahah jesam, ja ga ne staje pit 🤦‍♀️😂
    Ah mi trudnice 😂🙈

_IvaGljiva_
    24. Kolovoz 2019. 13:31

Mama 33, jako mi je žao!  Drž se! Šaljem ti veliki zagrljaj!! 

KatyNina1991
    24. Kolovoz 2019. 14:06

Pozdrav drage ženice, nova sam ovdje :)
    Trudna 12+2, a termin 05.03. :)
    Drago mi je što postoji ova grupa, da se možemo družiti i izmjenjivati svoja iskustva i sve što prolazimo kroz ovaj predivan period :) 

• Frau_Mund6
    24. Kolovoz 2019. 16:22

KatyNina, dobro nam dosla 😉 moja mala je rodena tog datuma 😍 

url=https://lilypie.com]

skoljka
    24. Kolovoz 2019. 17:22

mrvičak

ribi1234

Hahahah jesam, ja ga ne staje pit 🤦‍♀️😂
    Ah mi trudnice 😂🙈

I ja sam ga jucer kupila bas zbog nje sto je rekla da je predobar, al nisam jos probala 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.