Krvna slika i CRP super! Doktor je jako zadovoljan i kaže da ćemo izgurati 💪
Bravooo!!
Nisam ni sumnjala!
Krvna slika i CRP super! Doktor je jako zadovoljan i kaže da ćemo izgurati 💪
Juhuuuu🥳🥳 nego sto cete nego izgurati, sve žene 💪
Mame jeste radile ogtt sad u trudnoci? sad sem prepucavam s kolegicom koja tvrdi da mi je gin napravil veliki propust jer mi nije dal uputnicu za ogtt koji se radi kak ona veli izmedu 18-22tt, jel to stvarno obavezno ili? U prvoj trudnoci sam ga radila dosta kasno i to samo zato jer mi je kod vadenja kks i dks secer bil povisen, a ogtt nalaz kasnije u granicama normale, hvala 😁🤔
Mame jeste radile ogtt sad u trudnoci? sad sem prepucavam s kolegicom koja tvrdi da mi je gin napravil veliki propust jer mi nije dal uputnicu za ogtt koji se radi kak ona veli izmedu 18-22tt, jel to stvarno obavezno ili? U prvoj trudnoci sam ga radila dosta kasno i to samo zato jer mi je kod vadenja kks i dks secer bil povisen, a ogtt nalaz kasnije u granicama normale, hvala 😁🤔
Ja ću raditi u ponedjeljak.Tada ću biti 23 +4.
url=https://lilypie.com]
Prijavljujem uredan pregled koji je bio jučer.
Saznala sam spol..bit će mala curica
Teška trenutno 570g
Osjetim je u zadnje vrijeme pomalo iznad pupka s lijeve strane. Muž prvi put osjetio pod rukom udarac blagi neki dan.
Radost!!!
url=https://lilypie.com]
Ma bravo Lily 💪🏻👍🏻, a super da nisi mame slusala, bolje da si pripremila vecinu. Jesi mozda vidjela na Zimskim bebama sto je jedna mama stavila kolica za blizance, neznam jel ti takav model odgovara 🤷🏻♀️, stavljaj nam slikicr, vjerujem da i ti od dosade stalno nesto trazis po netu, da ti prodje vrijeme.
Fever ahaaa, ta ima i ovdje, nemam pojma koliko kosta ovdje, a sta mislis o ovima sto se rade u ljekarnama?
Monalisa mislim da ti kolegica nije upravu sto se tice tt u kojima ti je rekla da se radi, ali mozda i ja grijesim, koliko se sjecam ovdje se pisalo da se OGTT radi izmedju 24tt i 28tt,ja sam radila sa 27tt, jer se tad stvaraju ti neki seceri koji mogu biti opasni za bebu, prijevremeni porod itd.. Lily je na inzulinu zbog loseg ogtt pa ti mozda ona bolje zna objasniti 🤷🏻♀️
Pozdrav, ovako imam jedno pitanje, imam redovite menstruacije i pijem kontracepciju ali u zadnje vrijeme pre cesto idem na wc piskit trbuh mi je napuhnut, puno jedem, grudi me bole, dali postoji mogucnosti o trudnoći? Radila test nisam! Pliz pomoc iskustva ili je samo sve u glavi
Lilypie, stay strong!
Inace, probaj si vidjeti za kolica sad kad lezis, www.mulan.pl , provjerena poljska stranicaza kolica s dostavom u hrvatsku, plus stvarno je jeftinije nego kod nas, pa skicni tamo malo modele za blizance :)
evo: https://mulan.pl/Wozki-podwojne-c1083
Ja jos malo razmisljam hocu li naruciti ili cu kupiti u hrvatskoj, vidjet cu kakav ce biti prodavac :D
Sto se tice ogtt-a - ja ga nisam radila. Meni su rekli da ga rade ako postoje indikacije za to - pretilost u obitelji, ako sam se ja u trudnoci jako udebljala, ako mi se na krvnoj slici moze vidit da secer nije ok...tako da🤷♀️
Inače, meni je tata seceras (ali on je dobio onu staracku secernu bolest) i imamo onaj aparatic doma za mjerenje koji nam je on dao pa si ja nekad izmjerim da budem mirnija i zasad se cini ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji