Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    07. Siječanj 2020. 15:01

Cure evo da se pohvalim da mi je danas rodjak dobio bebaca, zdravog 10/10, to je za nasu obitelj bas velika radost jer su prije dvije godine izgubili bebu 8 dana nakon rodjenja. 
    La Luna pa ti debelo u 8mjt 😍
    Lavica jesam hvala Bogu sve stima 😉, kad vidim od drugih cura tegobe, nesmijem ni pomisliti da se pozalim na nesto 😅
    Medleo pa cestitam draga na punih 30tt 🥳, jel tebi stomak postao tezak kad lezis pa se trebas okrenuti na drugi bok? 

skoljka
    07. Siječanj 2020. 15:13

Tina  presladak kompletic, pa ja bi ispod samo bodi dugi rukav, ili je to vec ispod bodi? Evo kak sam ja  zamislila bebu obuci za izlazak.

Ovo debelo odjelce je prvo sto sam kupila za bebaca kad sam saznala da je decko 🙂, ispod sam htjela pleteno odjelce, al se to mm ne svidja 😕, pa sam odlucila uzeti jedan od ova dva kombinezona, mozda ipak ovaj plavi, i ispod bih bodi dugi rukav i kapicu na glavu. Ako bude prehladno, jer meni termin krece od polovine veljace, a veljaca je uvijek najhladnija, nikad se nezna kad ce bebac krenuti, onda preko jos dekicu. 

Fever
    07. Siječanj 2020. 15:28

Skoljka cestitam na zdravoj bebici od rođe!
    Sto se desilo prvoj ako smijem pitati?

Mamasita sad vidim da si narucila isti kompletic, i ja svog cekam, narucila cim su ga snizili🙈 😍😍😍 slikam cim ga dostave.
    Ti kompletici u hm se tako brzo prodaju na netu da ne mozes pohvatat.
    Ma nece ti trebati patikice samo carapice i dekicu i to ti je to, nece bit dugo vani prvi dan izlaza.

It’s a baby boy💙

Tina1803
    07. Siječanj 2020. 15:36

Kiki hvala na savjetu za gumicu na hlacicama radi pupka, nisam o tome razmisljala...mislim da je bolje onda neki bodic dugih rukava i odijelce jednodjelno...
    Karla preeedivno mi je to ime za curicu! 😍
    Meddle trbuščiiiić😍
    Školjka čestitkeee na novom članu obitelji!! ❤ i preslatka robica za izlazak!
    Što se tiče euthyroxa-ja pijem od 112 u trudnoći a inače sam pila 25 i 50 naizmjence. Euthyrox po mojim saznanjima nema negativnog utjecaja na plod i u trudnoci ga je bolje piti nego ne-ukoliko ima potrebe za tim. I netko je spomenuo da ne vadi ft4 nego samo tsh...meni su rekli da je za trudnocu vaznije pratiti taj ft4 nego tsh 🤷‍♀️ tko ce vise znati..za tu stitnjacu ima misljenja koliko i endokrinologa, ni oni se jos nisu među sobom dogovorili a kamoli da bi mi koji se nismo školovali za to 

skoljka
    07. Siječanj 2020. 16:02

Karla pa vidi ti nju kreativku, sto sr nisi pohvalila da to radis pa da od tebe narucim a ne sa Alija, super si napravila, a ime je ludilo, jos nisam cula to ime 😍

Medleo bas sam jucer ulazila u Pepco i stvarno za curice se ima sta izabrati, ali za muske nista. Preslatko mi je tp sve, posebno ta lila haljinica i stramplice.
    I ja sam juce shopingirala u LcWaikiki trudnicku spavacicu i dodju ispod i tajice, prakticno, kvalitet jaaako dobar pamuk, i za bebaca  dvije pidjamicejedna 56/62, a druga 62/68, nisam jos vidjela nigdje ovakve brojeve, al prakticno za prelazno razsoblje, isto sam odusevljena materijalom, do sad najkvalitetniji od svih ostalih ducana

• meddleO407
    07. Siječanj 2020. 16:45

Fever, hvala na savjetu, ne bi mi uopće palo na pamet da to cvaknem, budem kad ću sve to prati...

Školjka, teško mi je sve, vrtim se kao na roštilju, ne bi se namjestila nema šanse. Uz žgaravicu i nesanicu izgledam ko zombi, a tako se i osjećam. Da ne pričam kakva mi je frizura, krajnje je vrijeme za otići na farbanje 

Bila sam danas u DMu, kupila za bebu šta mi je još trebalo od tih higijenskih potrepština. Uzela sam veliku kremu od Biobaze za guzu, ali imam i Musteline pa ću vidjet. Svidjela mi se ta divna šarena kutija. Imam i onaj kupon za pampers vlažne, ali bila je akcija 2+1 tako da ga nisam iskoristila. Šteta što vrijedi samo do 31.3. , mislim da ću uzet još ta tri komada, to može stajat. One pure sam uzela, ali ionako mislim to samo za nuždu, voda i krpica će biti dosta kad smo doma

• meddleO407
    07. Siječanj 2020. 16:54

Karla, baš ti je to divno, stvarno si kreativna...
    I lijepo neobično ime, prvi put ga čujem. Poznajem doduše jednu Maritu, a sestre joj se zovu Morena i Marlena. Ja sam htjela Mirtu ali moj muž zapeo za Enu i gotovo.

skoljka
    07. Siječanj 2020. 17:24

Carinne bas fora jakna, posebno ovaj dio za bebaca 😍

Vrapcic vidis ja sam ti bas htjela napisati da sam ja zbog operacije i priraslica imala ta probadanja, ali dok sam tipkala mozak ispario 😬, super za bebaca da se dobro drzi 👍🏻💖
    Medleo  jel to do polozaka slikanja ili je tvoja lopta manja od moje 👀🙈meni nema sanse vise na ledjima da lezim, kao da me pocne gusiti, a bas mi za ledja prija na ledjima
    Fever odjelce je mrak i meni se svidja al et nikako da ga narucim, bojim se da ne pretjeram sa 56 i 62, a poslije mozda bude potrebna ljetna robica 😕
    Sto se tice prve bebice, trudnoca bila uredna uvijek svi nalazi uredni, prije poroda voda se zamutila, porod uredan, beba zdrava ali se napila vode u busi, mama primjetila odmah da je beba tamna stalno, bebu stavili na intenzivnu, dobila neku bakteriju na pluca, zuticu, beba na aparatima, nakon 8 dana bubrezi otkazali😣 Ovaj put su isli na carski. 
    Ja sam mislila za guzu koristiti iz ljekarne kremu, to je valjda kopija one Pavloviceve kreme koju svi hvale. 

skoljka
    07. Siječanj 2020. 17:34

Joj koliko sam postova napisala, ko casopis 🙈, sta cu kad moram sve iskomentirati 🙈😂

• meddleO407
    07. Siječanj 2020. 17:48

Haha ne znam je li moj manji, ali kad me vide svi blenu u mene, kao joj koliki ti je trbuh, šta će biti za dva mjeseca. Vidjet ćemo koliko sam se udebljala, mogla bih čak u petak na pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.